Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Blue_Girl » 03 фев 2011 00:46

Tommi написа:Обективно погледнато новите попълнения не вдигат класата на отбора. Затова очаквам да играем както през първия полусезон, което ще е достатъчно, за да станем шампиони (ако няма влияние на външни смущаващи фактори :? ). ;)

Съгласна съм с теб!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 03 фев 2011 01:08

Споменавал съм го и в предни постове,че просто нямаме изпълнителите за схема 4-4-2 в ромб и гаджев,димов и Грийн са повече дефанзивни халфове отколкото градивни и друго че тази схема предполага бековете да са доста активни и в двете фази на играта което също доста ни куца.А и пресен е примера когато и Вили Вуцов и Достанич се опитаха да променят схемата на игра и претърпяхме доста неуспехи!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 фев 2011 09:25

Абе да си оставаме със старата схема, мен ако питат !
Само трбява да се изчистят слабостите от миналата година !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 фев 2011 10:01

THE G.A.M.E написа:Абе да си оставаме със старата схема, мен ако питат !
Само трбява да се изчистят слабостите от миналата година !

Точно така!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 03 фев 2011 10:45

Гаджев миналия полусезон се справи в офанзивен план по- добре отколкото в дефанзивен. За да играем успешно 433 с крила ни трябва таран който да играе добре с глава, а Гарата има всичко дуго само дето с глава трудно играе. В момента 442 май ще бъде по- добрата схема. Да не забравяме, че Йовов може да играе като втори нападател достатъчно успешно в БГ. С привличането на Видович и наличните халфове средата ни вече е обезпечена. Надявам се черногореца и Димов да имат качества. Защитата ни не е толкова зле колкото я изкарвате. Ако халфовата ни линия играе грамотно и защитата ще се справя по- добре.

|Georgi
Контакти:

Стилиян Петров от лятото без отбор?! Да идва!

Мнениеот |Georgi » 03 фев 2011 11:36

Астън Вила има намерение да се раздели с българския си капитан Стилиян Петров, пише вестник "Меридиан Мач". Английските медии твърдят, че бирмингамци ще се разделят с халфа през лятото.

Новият мениджър на Вила Жерар Улие има желание да подмлади състава си след края на сезона и това е една от причините да се търси купувач на навършващия 32 години халф. Французинът също така не бил много впечатлен от формата на българина след контузията и дори остави Петров резерва.

"Улие определено не харесва Петров, който беше големият любимец на предишния мениджър - 0'Нийл", зaявиха за “Меридиан Мач" от „Бирмингам поуст".

Стилиян подписа нов договор с Астьн Вила през 2008 година, според който трябва да остане на „Вила Парк" до 2013 година.

Всеизвестна тайна е, че Стенли е болен ЛЕВСКАР, даже имаше едно интервю някога по бтв (ако не се лъжа), още когато играеше в селтик, в което каза, че в къщата си се разхожда с тениска на Левски.
На 32 години вече явно, че кариерата му е към залеза си, ако действително стане свободен агент от лятото, защо Гонзо и Батков не пробват да го привлечат... Нали има разни мераци за ШЛ (ако сатнем шампиони ест) да вземем един качествен играч, лидер, който има доста опит в международни мачове. Борето нали помните какво напарви с екипа на Левски, когато се върна :)
Разбира се, не е сигурго, че Петров ще иска изобщо да се връща в България, а и заплатата тук ще мноооого по-малка от заплатата му в Англия, но кво пък, нека помечтаем. + Йовов вече не става за игра повече от 60 минути и ще останем с Димов и Гадежв годни да играят в средата. Владо Гаджев пък не вярвам да изкара повече от още 1 година тук, защото Батков ще му прилапа парите и на него, както на Жо

---------Митрев/Иванков----------
Мюлдер--Серж---Милиев--Минев
--------Гаджев/Димов-------------
--------------------С.Петров--------
---------------Тасевски-------------
Младенов*----------------Матондо*
--------------Гарра------------------

*-Още един класен на този пост

ПП- този пост е повече в сферата на мечтите, но все пак :lol:

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Re: Стилиян Петров от лятото без отбор?! Да идва!

Мнениеот TSHABALALA » 03 фев 2011 11:42

Не го знаех ,че е левскар.Не съм привърженик на ФК Левски ,но ако дойде ще ми интересно да го гледам в А група.
Обаче нещо си мисля ще шанса да се върне в България е някъде към 0. По-скоро ще си намери друг отбор в Англия ,има още хляб в него ,не е чак толкова стар .

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 03 фев 2011 11:45

Тоя още рибата не е хванал а тигана слага.
ЧАК И ТАКТИКИ РЕДИ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

|Georgi
Контакти:

Мнениеот |Georgi » 03 фев 2011 11:45

Е ясно, че трудно ще стане. То първо едва ли Вила ще му прекратят договора, по скоро ще пробват да го продадат. Аз пускам темата на майтап повече :)

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 03 фев 2011 11:46

:) :) :)
Глупава тема.
Незнам авторът и на колко години е и как я вижда тази работа,Стилиян от отбор във Висшата лига, който е капитан ,да се върне в който и да е български отбор.Всички български отбори да съберат пари, трудно биха могли да покрият финансовите изисквания на Стилиян.
Плюс това АВ съвсем няма да има намерение да пусне Стенли на free transfer ,може да се приберат за него около 4 милиона евро.Да му мисли Батков!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”