Ливърпул-Стоук Сити

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Re: Ливърпул-Стоук Сити

Мнениеот liverpool-4ever » 03 фев 2011 00:40

Rofles написа:Е ся видях Ливескора тоз Суарез вкарал ве :lol: .Бахти машината .. :mrgreen: . Е честно казано ви пожелавам в неделя срещу Челси да ги биете за да паднат сините малко на долу.Между другото спирам с всички спорове и караници между мен и феновете на Ливърпул .. и Честите победа ..

Мерси за победата. Както ти каза, Суарез е машина и като дойде и Керъл ще надупчим и вас. :) :) . Шегувам се .. :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2011 00:41

Neftochimic1892 написа:ако ставаше само със старание , щях да играя в пул вече :)

Е аз не съм казал че е някакъв кой знае какъв халф.Просто на този етап това е човека,а вече как ще се развият нещата за бъдеще ще видим.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 03 фев 2011 00:43

liverpool-4ever написа:
Rofles написа:Е ся видях Ливескора тоз Суарез вкарал ве :lol: .Бахти машината .. :mrgreen: . Е честно казано ви пожелавам в неделя срещу Челси да ги биете за да паднат сините малко на долу.Между другото спирам с всички спорове и караници между мен и феновете на Ливърпул .. и Честите победа ..

Мерси за победата. Както ти каза, Суарез е машина и като дойде и Керъл ще надупчим и вас. :) :) . Шегувам се .. :)

Керъл ще пасне идеално.Днес се видя ,че имаше няколко чисти голови положение след удари с глава , който или не уцелиха вратата или бяха спасени от вратаря, а керъл ЕДВА ЛИ ще ги пропусне ;)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 03 фев 2011 00:44

Първо мнение във форума след първото попадение на Суарез ;)
Честит му "полугол" на него, честита и трета поредна победа и то пак със суха мрежа, леко странна схема използва Кени, но с оглед на дърварската игра на Сток и с "мургавия норвежец" отпред, тримата централни са оправдани, а Сотирчо направо мачкаше :)
Единственото, което продължава да ме учудва е поредната поява на момчето със странно първо име, но щом Краля вижда нещо в него, то кой съм аз да се съмнявам 8-)
Едва ще дочакам мача на Моста!

П.С. поздрави на канарите тук, знам че сме доволна "диаспора" ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2011 00:47

venomcho написа:Единственото, което продължава да ме учудва е поредната поява на момчето със странно първо име

Шелви?Изображение

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 03 фев 2011 00:48

liverpool-4ever написа:

Шегуваш ли се наистина? :lol: Керъл как се зарадва при гола на Суарез. Да се сприятеляват двамата, че трябва да се разбират добре и на терена и да заформят убийствено дуо напред. ;)
П.С. Ако Ходжсън беше излезнал с този състав, в момента щеше да има 10 страници с плюене по него. :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2011 00:52

LFC1892 написа:Ако Ходжсън беше излезнал с този състав, в момента щеше да има 10 страници с плюене по него. :)

Нали знаеш "победителите никой не ги съди".Пък и какво е това кралство-поданиците да говорят срещу краля.Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 03 фев 2011 00:58

styopa написа:
venomcho написа:Единственото, което продължава да ме учудва е поредната поява на момчето със странно първо име

Шелви?Изображение

За него иде реч да - за мен с нищо не е оправдано влизането всеки мач, било и като резерва, един Спиъринг ми харесва повече, а пък все има на кой друг от школата да се даде шанс, но пак казвам - лично мение.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2011 01:04

Е те са различен тип полузащитници.Шелви е тип "Алонсо",а Спиъринг тип "Машчерано".По принцип Спиъринг отдавна да е наложен в първия състав,но просто няма късмет момчето.Точно когато му се дава шанс и получава някоя нелепа контузия.Ето този сезон.Супер мач с Евертън и на следващата тренировка получи контузия(счупване на някакви костици).

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 фев 2011 01:13

styopa написа:Е те са различен тип полузащитници.Шелви е тип "Алонсо",а Спиъринг тип "Машчерано".По принцип Спиъринг отдавна да е наложен в първия състав,но просто няма късмет момчето.Точно когато му се дава шанс и получава някоя нелепа контузия.Ето този сезон.Супер мач с Евертън и на следващата тренировка получи контузия(счупване на някакви костици).

И въпреки това според мен Спиъринг си е посредствен играч тип Лукаш.....Докато Шелви има много потенциал и може да е следащата ни голяма звезда един ден :) И аз да кажа, че това е лично мнение де :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”