Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Re: Български паспорт за Жоазиньо?!

Мнениеот bene » 09 апр 2009 11:04

вместо да се развива ДЮШ ние даваме паспорти на куцо и сакато, поне да бяха бели хора ..
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
gen4ev
Контакти:

Re: Стига плюене по Велев!

Мнениеот gen4ev » 09 апр 2009 11:23

И аз мисля, че е време да се спре с атаките към Кокала. Миналата година по това време Левски на Мъри вече нямаше никакъв шанс за титлата, месеци след краха с/у Тампере и далеч не можеше "да мачка" (по думите на Желю Станков за настоящия облик на отбора).

Сега Левски е втори благодарение само на един мъж "без ташаци" и играе със сърце и си взима мачовете. Дори и с/у щедро- хвалените "моряци" показа, че категорично е по- можещият отбор.

Затова, да се стегнем, да спрем да плюем по Емо Велев и да отидем 20 000 хиляди на мача с Локо, за да погажем, че сме заедно срещу чорбата, срещу ретро- пернишките схеми за печелене на мачове на титан и срещу мъжете "без ташаци" !

САМО ЛЕВСКИ !!!
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 09 апр 2009 11:39

Съгласен съм изцяло с теб колега.Нека оставим на спокойствие Велев да си върши работата.До края на първенството остават доста мачове-когато приключи ще имаме доста време да даваме оценки и мнения.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 09 апр 2009 11:49

Кокала, Джеймс или какъвто е там не става чеп за зеле :!: :evil: В момента разполага с най-добре комплектования, най-качествения откъм ресурси отбор, но играта която показваме не е никак най-качествената. Аз не мога да се сетя кой отбор сме надиграли тотално, освен мача в Перник. Останалото е само много характер(от Гонзо) и малко късмет на останалите :!:
Много ми се ще този глупак да направи нещо, но изобщо не виждам как ще стане това :!: Затова аз смятам, че ще търсим нов треньор от лятото, лошото е, че в България в момента подходящите или са заети или хич ги няма. НО Кокала не е решението, той е абсолютен простак и неграмотник. За съжаление, се допълват с президента му :!:
Иначе както винаги съм на стадиона, не се съмнявам в победата :idea:

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 09 апр 2009 11:57

Този който не триябва да е в ЛЕВСКИ е Йовов той е доказан некадърник.

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 09 апр 2009 12:03

metodito написа:Почнах да се ядосвам бая покрай настоятелни коментари от разни анти-цесекари (не казвам левскари защото мисля, че ако си анти-, про - не може да си) да се разкара Велев. Не бил ставал за треньор, камо ли на Левски, обличал се с анцуг, обичал да пийва, бил селянин, като спял хъркал, като вървел - ходел и т.н. Айде няма нужда! Къде е Левски в момента? Как играе? Играят ли млади играчи? Е, не е Алекс Фъргюсън, и Мъри Стоилов не е. Той е Емил Велев. Добър или лош, щом Левски играе добре (ако не беше теслата срещу Гонзо си мисля, че резултата отиваше "на разлика" в полза на Левски срещу "моряците") да коментираме след мача с ЦСКА, става ли? На мен ми прилича на тенденция това плюене. Думи наизуст. Другото е откровена простотия, ама нейсе. И на мен ми се искаше да оставят Мъри да е треньор на Левски, па ако ще и на пето място да бяхме завършили, ма не стана. Мислех, че Мъри може да е "българския Ги Ру" ма не би. Кой искате да е - Вили, който сложи Гонзо в средата на терена (леле!)? Айде няма нужда! Като свърши сезона, да теглим чертата и да видим какво е станало.

питаш как играе ЛЕВСКИ в момента! е според теб добре ли играе, та те само едно блъскане на топката и това е,добре че йовов от време на време направи някои влизане по крилото та стане атака! добре ли подрежда отбора на терена Велев,според мен страшно много ги бърка!и извода е че ЛЕВСКИ не играе добре!и това ще лъсне в Европа!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2009 12:15

Мисля, че Левски играе добре, да. Имаме добра защита и конкуренция отзад. С Бистрон не стана и Кокала го закотви на пейката. На Да Коща не му се играе и той си седна на пейката. На треньора сякаш му липсва малко смелост, но мисля, че това ще се промени с времето. Дарко повтори няколко пъти, че иска да играе напред. Нито Мъри, нито Вили го послушаха за разлика от Кокала и резултата не закъсня. Жо влезе в час именно при този треньор. Връщането на Йовов беше заслуга на Велев. Ако не го е страх, ще наложи и Бензукан, който се справи във Варна много добре. Просто се вижда, че този отбор има бъдеще и то най - вече като колектив. А иначе съм съгласен, че винаги може по-добре, но Аврам Грант няма да дойде.Здраве!

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 09 апр 2009 12:24

на мен не ми харесва безидейното ритане на топката,но щом на теб ти харесват,браво!дано не съм прав и да заиграят по добре!и най вече добре в Европа защото там е важното как ще играят!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 09 апр 2009 12:29

всеки ден в църквата требва да палите свещи за йовов, гонзо и jоазинио----другото ви е пълнеж---но за бг стигат и трима
;)
Пловдив-люлката на българските таланти

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 апр 2009 13:14

Хайде даси говорим конкретнто - Черно Море - Левски. 88 ма минута. Кой прави смяна в 88ма минута? Този, който иска да пази резултата, щото е ясно, че за 3-4 минути играч не може да обърне мач. И то кого пуска - възможно най-ниския му играч, който даже не е офанзивен. Поне да беше висок и да разчита на статично положение, а той пуска играч, който единственото му умение е да задържа топкапа. После се оправдаваме със съдията, а велев е страшния треньор. Да??

Върни се в “Архив”