Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове и т.н)

Мнениеот Ballancee » 03 фев 2011 00:21

Мача със сигурност ще предложи много емоции и напрежение ..

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 фев 2011 00:24

В дебюта си вкараха Стъридж , Кийн , и Суарез ...... ''Нандо'' също ще вкара в дебюта си 8-)

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 03 фев 2011 00:26

tatusindo написа:
Frankie Lampard написа:Ливърпул влиза в форма...Ще е як мач...

В каква форма влиза бе човек ???? Победи над Увърхямптън и Стоук :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: В неделя ще ги изкривим ;)

+1
В неделя мачкаме и Ел Ниньо ще вкарва :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 03 фев 2011 03:01

Ballancee написа:Изображение

И аз искам тениска на Торес, но трябва да чакам още поне 2-3 месеца :(
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 03 фев 2011 08:20

bekono написа:
И аз искам тениска на Торес, но трябва да чакам още поне 2-3 месеца :(

Ако имаш нужните финанси чакането е около 2-3 седмици. Но 60 паунда за тениска на Торес сега и аз няма да дам.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 фев 2011 12:21

Двубоят с Евертън за ФА Къп ще е на 19-ти февруари

Изображение

Преиграването на срещата от четвъртия кръг за ФА Къп на Челси с Евертън ще бъде в събота, 19-ти февруари.Двубоят е с начален час 14:30ч.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 03 фев 2011 13:43

Анелка заминава в САЩ, ще играе с Анри
Изображение
Американският Ню Йорк Ред Булс се опитва да привлече нападателя на Челси Никола Анлека, съобщава в днешния си брой вестник “Екип”. Както е известно в тима на Ню Йорк се подвизава и друг французин - Тиери Анри, който през март ще започне втория си сезон в американската Мейджър Лийг Сокър.

Братът на Анелка - Клод пък коментира пред “Екип”, че бившият френски национал е изразил желание да играе в американския шампионат.

31-годишният Анелка има договор с Челси до 2012 година, но ще трябва да се бори с конкуренцията на Фернандо Торес, който бе привлечен от Ливърпул за 50 млн. паунда.

източник гонг.бг

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 фев 2011 14:00

Челси продава двама десни защитници през лятото
ИзображениеИзображениеИзображение

Ръководството на Челси възнамерява да продаде бранителите Жозе Босингва и Пауло Ферейра, твърди "Гардиън". "Сините" искали да подмладят защитата си и с продажбата на тези двамата футболисти се целяло да се освободи място за Грегори ван дер Вийл от Аякс. Собственикът на лондончани Рома Абрамович бил готов да извади 15 милиона паунда за младия бранител и се надявал да пребори конкуренцията на Байерн Мюнхен, чийто шефове също желаят да вземат Ван Дер Вийл.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 фев 2011 14:04

Давид Луйз: Челси е специално място
Изображение

Едно от новите попълнения на Челси, част от януарската суперселекция на шампионите - бранителят Давид Луйз, е уверен, че "Стамфорд Бридж" е най-подходящото място за него, за да може да се развива футболист. Бразилецът е твърдо решен да се пребори за титулярното място и да се като играч в Челси."Винаги съм знаел, че тук конкуренцията ще бъде серизона, тъй като Челси е голям клуб и трябва да си топ футболист, за да играеш тук. Искам да се докажа тук, да се уча от своите съотборници и и да ставам по-добър футболист. Висшата лига е най-силното първенство в света, така че съм щастлив, че ще играя срещу толкова големи футболисти. Големите искат да играя срещу големи. Разговарях много с Рамиреш преди трансферът ми в Челси да стане факт. Той през цялото време казваше, че се надява да дойда тук. Каза ми, че Челси е специално място. Сега можем да играем отново заедно, след като го правехме една година в Бенфика. Познавам и Алекс от доста време. Харесвам го като футболист и като личност", каза Луйз.

Върни се в “Архив”