haha написа:Честита победа,добре играхме след 30 мин. докрая.Искам да питам,тези дето викат,че Лукас не става за нищо,какво мислят за играта му днес?
Както винаги,ПЪЛНА ДУПКА!
П.П.Сарес почва брилянтно,чакам с нетърпение мача с Челси!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
haha написа:Честита победа,добре играхме след 30 мин. докрая.Искам да питам,тези дето викат,че Лукас не става за нищо,какво мислят за играта му днес?
Liverpool forever_95 написа:styopa написа:Хубаво второ полувреме и малко странно първо.Общо взето така и не разбрах каква схема играхме.![]()
Уж 5-4-1 защото имахме 3-ма централни бранители.
Gil-galad написа:Liverpool forever_95 написа:styopa написа:Хубаво второ полувреме и малко странно първо.Общо взето така и не разбрах каква схема играхме.![]()
Не играхме си както обикновено...4-5-1....Шкъртел беше десен бег, Аурелио ляв, Кирякос и Агер в центъра, Лукаш и Джерард пред тях, Джонсън на лявото крило, Кели на дясното, Кайт на върха на атаката и Мейрелеш зад него
Proteccao написа:Цял мач не видях нито една индивидуална грешка, нито един играч който не игра добре. Кени показва защо всички чакахме неговото завръщане! Щом тийнейджърите Кели и Шелви, дебютанта Суарез и пенсионера(no offence) Аурелио показват игра равна на всички останали доказани футболисти в състава, значи определено има кой да ги мотивира
Gil-galad написа:Liverpool forever_95 написа:styopa написа:Хубаво второ полувреме и малко странно първо.Общо взето така и не разбрах каква схема играхме.![]()
Не играхме си както обикновено...4-5-1....Шкъртел беше десен бег, Аурелио ляв, Кирякос и Агер в центъра, Лукаш и Джерард пред тях, Джонсън на лявото крило, Кели на дясното, Кайт на върха на атаката и Мейрелеш зад него
Proteccao написа:Не, че нещо ама много грешиш. Аурелио играеше със Джерард и Лукас в средата, а Шкъртел не беше десен бек, просто покриваше тази зона когато Кели отиваше в атака. Точно 5-4-1 си беше схемата цял мач, дори ако трябва да съм още по точен беше 5-3-1-1
Gil-galad написа:Proteccao написа:Не, че нещо ама много грешиш. Аурелио играеше със Джерард и Лукас в средата, а Шкъртел не беше десен бек, просто покриваше тази зона когато Кели отиваше в атака. Точно 5-4-1 си беше схемата цял мач, дори ако трябва да съм още по точен беше 5-3-1-1
Е аз гледах само второто полувреме и това забелязахМоже и да се бъркам....
Proteccao написа:Gil-galad написа:Proteccao написа:Не, че нещо ама много грешиш. Аурелио играеше със Джерард и Лукас в средата, а Шкъртел не беше десен бек, просто покриваше тази зона когато Кели отиваше в атака. Точно 5-4-1 си беше схемата цял мач, дори ако трябва да съм още по точен беше 5-3-1-1
Е аз гледах само второто полувреме и това забелязахМоже и да се бъркам....
Второто полувреме Аурелио как ще е играл ляв бек при положение, че го изкараха в 60' за Суарез ;р
Rofles написа:Е ся видях Ливескора тоз Суарез вкарал ве.Бахти машината ..
.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта