Палермо-Ювентус 02-02-2011 20:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DON Del Piero
Контакти:

Re: Палермо-Ювентус 02-02-2011 20:45

Мнениеот DON Del Piero » 02 фев 2011 22:38

От онова 1:4 срещу Байерн М.за ШЛ нещата се сринаха стремглаво надолу.И за жалост почшаме да се превръщаме в средняк отбор,който може да падне във бсеки един мач.Това определено нее моят ЮВЕ.

Потребителски аватар
DON Del Piero
Контакти:

Мнениеот DON Del Piero » 02 фев 2011 22:40

След 30 мин живнахме малко и можеше резултата да е по различен.Да се надяшаме да не допуснем повече голове, пък и да вкараме още два.Интер го направиха а ние???

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 02 фев 2011 22:51

Мача може да го разделим на две части до 30 минута и след това.До 30-та минута бяхме тотално надиграни и допуснахме 2 гола.Но след това постепенно започнахме да напипваме темпото и ритъма на играта си.Вкарахме 1 гол имахме още 2-3 добри положение за изравняване и мисля че равенството нямаше да е незаслужено.Лошото е че в защита сме трагични(така е от началото на годината :( )щом дори Киелини прави фрапантни грешки няма какво да си говорим.Гросо всеки следващ мач става по зле от предният.След пасивноста си и грешките и Красич направи някой добри отигравания.Вижда се че Матри е добър нападател има нестандартни хрумвания.Направи много голям пропуск но мисля че с малко време за адаптация най-накрая ще намерим заместник на Фабио.А съдията е под всякаква критика не даде 2 дузпи,няколко фала около наказателното поле,ама ние свикнахме вече.Имаме сили поне за равенство,а аз дори мисля че можем да победим FORZA JUVE

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 02 фев 2011 23:37

След играта, която показахме не трябваше да загубим!
:cry:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 02 фев 2011 23:38

Може и тъпо да звучи,но въпреки загубата, ми хареса наште как играха след 2рия гол и мисля,че като цяло беше добър мач, Матри направи няколко пропуска, надявам се,че е само защото все още не се е адаптирал, и че за в бъдеще ще ги бележи тия полужения :) оптимист съм за бъдещето 8-)
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 02 фев 2011 23:42

единствената радостна новина,е че има адски много изненади в тоя кръг :mrgreen:
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 02 фев 2011 23:43

Приличен мач от доста време насам,но за съжаление пак загуба.Но за мен подобрение в играта има.Съдията също си свърши работата като не свири поне 2 дузпи,едната за игра с ръка,а другата за суплекс.За мен Гросо,Салихамиджич трябва веднага да ги изхварлят от отбора,а със тях да си ходят може и Якуинта,Тони,Сисико,Григера.Напредък в играта има и мисля че може да очакваме победа в следващият кръг.FORZA JUVE

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 фев 2011 23:45

какви смяни направи Дел Нери направо ме уби ;( ... можеше да земем нещо от този мач отбора играеше добре създаваше положения кофти пропуски и то доста и нашия реши да пуска СИСОКО ;( WTF ... затъваме :(

Офтопик:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 02 фев 2011 23:52

И аз като колегата съм доволен от играта,но не и от резултата.Според две неща попречиха да си тръгнеме поне с точка.Безобразните съдиий които за втори път не ни дават 1000% дузпа и смените които направи Дел Нери и ме върна в мача със Рома.Неможе да мачкаш 30мин 2рото полувреме и да направиш такива смени и да извадиш двама атакуващи с двама дефанзивни,това е трагедия.Матри още май неможе да се отърси от смяната на средняк в гранд,но той има качества и ще ги покаже.Второто полувреме изключителна преса,която само каръка от Самдория на Капитана ни попречи да вкараме още няколко гола.След смените дори можеше и да загубим мача с повече гола.А бат Съли в игра е подогравка с името на Юве.По-добре да пуснеш някой от примавера,отколкото него.Сисоко пак беше същия като в началото неорентиран или комбина със Мело,значи сигурна загуба,защото едно е да браниш резултат,а друго е да търсиш гол.Палермо са един Пасторе намоменти и нищо друго.Андреа ми хареса в комбина с Киелини,като им трябва още някой мач за обиграване.Загуба,но с добра игра,което е все нещо.Дано почнем веднъж с победа и съм сигурен,че ще дойде и спокойствието,защото сега напрежението е огромно.Само Юве
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Безотговорен

Мнениеот Безотговорен » 02 фев 2011 23:55

Заслужавахме поне равенство, Барзали ми хареса като цяло, Матри ако изключим пропуска също може да играе. Най-смешен е тоя Сисоко, неква жалка картинка. Нямаше верно отиграване. Подаде на Салихамиджич, който чакаше смяна на тъча. Топката го удари по гърба като се опита да я удари с глава. Смях. Дел нери сериозно трябва да си помисли дали сам не трябва да си отиде

Върни се в “Ювентус”