АЙ ЮВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Jamala написа:За съжаление ни очаква поредният труден мач(то вече 1 месеца не сме имали лесен мач).Просто трябва да продължаваме да подкрепяме отбора и да чакаме да подобрим формата си и най-накрая да имаме и малко късмет.Наистина в момента сме в трагична форма и всеки плюе по Дел Нери,но ако се замислим с него имахме 15 мача без загуба(ако не се лъжа).Тогава нямаше такова плюене и такова чудо.Може да не е най-точният човек за наш треньор но щом го е избрал президента и феновете трябва да го приемат.Мисля че ще почнем да излизам от тази криза малко по малко просто трябва да проявим малко повече търпение.Ако се замислим този срив се получи само заради едно нещо Фабио Куалярела.Ако той беше здрав още щяхме да сме близко до върха.Аз лично не очаквам чудеса още в първия мач от Матри,защото още не се е сработил със отбора.Но за мен той е добър играч и може да ни помогне за заветната цел-Шампионска лига.Аз се надявам с този мач да свърши мъката затова прогнозата ми е 0:1 или 1:2.Нека да подкрепяме отбора. FORZA JUVE
 мен
  мен  Forza Juve
 Forza Juve

daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
 един мач два добре ама то вече ще се чудя ако спечелим .. незнам какво не е наред састава,тактиката,тренировките ли кое .. нещо трябва да се промени и то възможно най-скоро защото целия сезон е пред провал
 един мач два добре ама то вече ще се чудя ако спечелим .. незнам какво не е наред састава,тактиката,тренировките ли кое .. нещо трябва да се промени и то възможно най-скоро защото целия сезон е пред провал   

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост