Изхвърлете бездарника.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ZYKLON

Изхвърлете бездарника.

Мнениеот ZYKLON » 09 апр 2009 09:52

Като болен привърженик на немския футбол,днес съм направо,като разтрелян.Толкова зле не ми е било от Лион-Вердер. Няма немски отбор,който да не ми е симпатичен. Байерн,далеч не ми е от любимите отбори,но те са лицето на немския футбол.А това,което показаха снощи не е лицето на немския футбол.Това снощи беше катастрофа.Не говоря само за резултата,а за това,че нямаше една смислена атака и един точен пас. Дано ръководството изхвърли този кретен възможно най-бързо,защото няма,какво да се самозаблуждавам единствения отбор,който може да се представи добре в Европа от немските е Байерн.Но с този индивид резултата се видя.И в първенството и в ШЛ.въобще не ме греят двата мача със Спортинг.Да,резултатни бяха но това пак не е немски футбол.Немският футбол никога не бил "привлекателен и резултатен".Тактиката и дисциплината винаги са били водещи за немските отбори,а снощи точно това липсваше.

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Re: Изхвърлете бездарника.

Мнениеот dikanio » 09 апр 2009 10:17

Сигурен съм, че ръководството на Байерн чете този форум и ще имат предвид твоята забележка :mrgreen:
Един картоф, една чорба, един коптор!

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 09 апр 2009 10:40

Вече говорих с Бекенбауер. Следобед ще обсъдя проблема и с Румениге и ще ви съобщим преди да кажем на Клинсман.

Slavia Sofia

Мнениеот Slavia Sofia » 09 апр 2009 10:47

ZYKLON написа:Като болен привърженик на немския футбол,днес съм направо,като разтрелян.Толкова зле не ми е било от Лион-Вердер. Няма немски отбор,който да не ми е симпатичен. Байерн,далеч не ми е от любимите отбори,но те са лицето на немския футбол.А това,което показаха снощи не е лицето на немския футбол.Това снощи беше катастрофа.Не говоря само за резултата,а за това,че нямаше една смислена атака и един точен пас. Дано ръководството изхвърли този кретен възможно най-бързо,защото няма,какво да се самозаблуждавам единствения отбор,който може да се представи добре в Европа от немските е Байерн.Но с този индивид резултата се видя.И в първенството и в ШЛ.въобще не ме греят двата мача със Спортинг.Да,резултатни бяха но това пак не е немски футбол.Немският футбол никога не бил "привлекателен и резултатен".Тактиката и дисциплината винаги са били водещи за немските отбори,а снощи точно това липсваше.

Ти си по принцип болен и мястото ти е на 4 ти километър но ще дойде и твойто време

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 09 апр 2009 10:50

Slavia Sofia написа:Ти си по принцип болен и мястото ти е на 4 ти километър но ще дойде и твойто време

Кое време ще дойде бе мишко?

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 09 апр 2009 10:56

баерн не е толкова слаб,просто барса е уникално сила и затова мачка с лекота!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 09 апр 2009 11:09

NUP-1995 написа:баерн не е толкова слаб,просто барса е уникално сила и затова мачка с лекота!

Напротив.Байерн толкова слаби не са били никога.Или поне последните 15 години от както гледам мачове.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 апр 2009 11:18

Много добър треньор ! :D Виждам само розово бъдеще за Байерн във 2 Бундеслига разбира се! :D :D :D 4удя се само Ребери и Тони какво правят в тая дупка?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 09 апр 2009 11:20

не може 20 години всичко да ти върви по мед и масло,все някъде ще се издъниш и издънката е тая и предната година,явно си има по дълбоки неща за които не съм запознат защото не съм навътре в германския футбол ама предпочитам баерн малко да идат по назад а по напред да изкочат вердер,шалке и хамбургер примерно,еи така за разнообразие малко :)
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 09 апр 2009 11:26

NUP-1995 написа:не може 20 години всичко да ти върви по мед и масло,все някъде ще се издъниш и издънката е тая и предната година,явно си има по дълбоки неща за които не съм запознат защото не съм навътре в германския футбол ама предпочитам баерн малко да идат по назад а по напред да изкочат вердер,шалке и хамбургер примерно,еи така за разнообразие малко :)

Ами то в последно време в Бундеслигата има доста разнообразие.
За последните 15 години,6 различни отбора са ставали шампиони.(за справка:В Англия за същия период са само три). Тази година най-вероятно пак ще има различен шампион от Байерн.

Върни се в “Байерн”