Реално погледнато това не е от вчера....
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
mike28 написа:Да, но има една малка подробност- в никое от големите първенства, ама в никое, грандовете не са само и единствено от столицата. Затова само ние и сърбите не можем да припарим до евротурнирите, просто навсякъде другаде я няма тази централизация. Ето, наскоро си говорихме с пфк Литекс, в момента в Холандия, абсолютен водач е АЗ Аалкмар, отбор, който Ван Гаал гради вече няколко години и отбори като Фейнорд, Айндховен и Аякс само му дишат прахта. Вижте една Испания- Барса, Севиля, Депортиво; Франция- Лион, Марсилия, Бордо; Италия- Милан, Ювентус, Фиорентина; Англия- Ливърпул, Манчестър, Астън Вила и т.н.
mike28 написа:Уважение е последното нещо, което ще срещнеш в този форум, поне от над 95% от пишещите в него.
Казах го в началото на темата, но никой не ми обърна внимание- дузпа за нарушение срещу Гонзо няма! Той ги мина, вижда се от повторенията, че и двамата защитници си отдръпнаха крака и ръката съответно. И аз не знам защо му трябваше на Георги да се просва така артистично, след като излизаше сам срещу вратаря- на пръв поглед няма логика, но поне от тези повторения, които гледах, не видях дузпа.
Това което се вижда на клипа в тази тема си е 100% дузпа, поне за такова събаряне на противника, в нормалните страни свирят моментално наказателен удар, вижда се, че Ристосков е на метри и от тази ситуация и я видя отлично, чудно е защо не реагира?
На феновете на Черно Море, дето толкова плюят по Левски и ЦСКА- я кажете бе приятели, половината ви отбор не е ли съставен точно от бивши, при това добри играчи на тези два отбора? Изградени като футболисти именно в тези отбори, но вече на годинки и прибрани от вас? Това не е лошо, напротив- когато и другите провинциални отбори започнат да правят такива селекции, първенството ни ще стане по- силно.
Не защитавам Левски и ЦСКА, вярно- доста са пречели и продължават да спъват развитието на останалите отбори, но не са само те виновни за сегашното състояние на футбола у нас.
DrAvalanche написа:Димитър Якимов е от Септември. До 1989 играчите "доброзорно" привлечени на армията са в пъти повече от тези на герена. ЦСКА имаха добра школа, но проблема беше че имаха изкривено мислене и при тях моментният резултата седеше над всичко, без значение начина по който е постигнат. Аз си спомням 89 - 90 година в дубъла им имаше двама страхотни нападатели - Антон Димитров - Пирожката, за другият не съм 100% сигурен но мисля че Желев или нещо с Ж му беше фамилията. Изпъкваха сред връстниците си, но никакво реализация след това, поради гореспоменатите причини.
За много от нещата казани от Кашчей в предният пост ще се съглася, макар и с леки нюанси. Нормално е журналистите да тичат след Батков, Лупи и т.н., те са президенти на двата най-популярни клуба, дали обаче е нормално те да са президенти, това е друга тема. Нормално е да има такива журналисти като изброените от теб, които се хранят от злобота, защото злобота в момента е преобладаща в родината. Нормално е в БФС да има беззаконие, защото в държавата като цяло има. Не е нормално да ходим за гъби в ден за избори, а след това четири години да плюем и псуваме...
Кашчей написа:DrAvalanche написа:ПП-Оказа се, че може да се разговаря нормално с теб, когато не става въпрос за чифтокопитни домашни животни, с леко розовееща кожа
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта