Я бе, ощетените!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Я бе, ощетените!

Мнениеот MORSKI » 09 апр 2009 00:40

България-Черно Море,Литекс :lol: Ако ни оставят де :P
Реално погледнато това не е от вчера....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 апр 2009 06:56

mike28 написа:Да, но има една малка подробност- в никое от големите първенства, ама в никое, грандовете не са само и единствено от столицата. Затова само ние и сърбите не можем да припарим до евротурнирите, просто навсякъде другаде я няма тази централизация. Ето, наскоро си говорихме с пфк Литекс, в момента в Холандия, абсолютен водач е АЗ Аалкмар, отбор, който Ван Гаал гради вече няколко години и отбори като Фейнорд, Айндховен и Аякс само му дишат прахта. Вижте една Испания- Барса, Севиля, Депортиво; Франция- Лион, Марсилия, Бордо; Италия- Милан, Ювентус, Фиорентина; Англия- Ливърпул, Манчестър, Астън Вила и т.н.

За сърбите не съм баш сигурен, но поне докато беше Югославия, си припарваха редовно, че и по някоя купа са взели, а не им бяха чак толкова много извънбелградските отбори-"Динамо" Загреб и "Хайдук" Сплит..донякъде и "Железничар" Сараево.
Вчера слушам интервюто на Батков....Че тоя човек си е направо за привикване в полицията и недвусмислено предупреждение, да не подклажда явни бунтове и размирици от страна на сините ултраси, защото не са дали дузпа за "Левски" в един мач.Как го виждаш това да го каже Берлускони или Глейзър, или Том Хикс, или Абрамович..?!?За нашите спортни журналисти обаче, това ще е само пореден материал, както беше вчера за "Гонг"-без коментар :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 09 апр 2009 07:23

mike28 написа:Уважение е последното нещо, което ще срещнеш в този форум, поне от над 95% от пишещите в него.
Казах го в началото на темата, но никой не ми обърна внимание- дузпа за нарушение срещу Гонзо няма! Той ги мина, вижда се от повторенията, че и двамата защитници си отдръпнаха крака и ръката съответно. И аз не знам защо му трябваше на Георги да се просва така артистично, след като излизаше сам срещу вратаря- на пръв поглед няма логика, но поне от тези повторения, които гледах, не видях дузпа.
Това което се вижда на клипа в тази тема си е 100% дузпа, поне за такова събаряне на противника, в нормалните страни свирят моментално наказателен удар, вижда се, че Ристосков е на метри и от тази ситуация и я видя отлично, чудно е защо не реагира?
На феновете на Черно Море, дето толкова плюят по Левски и ЦСКА- я кажете бе приятели, половината ви отбор не е ли съставен точно от бивши, при това добри играчи на тези два отбора? Изградени като футболисти именно в тези отбори, но вече на годинки и прибрани от вас? Това не е лошо, напротив- когато и другите провинциални отбори започнат да правят такива селекции, първенството ни ще стане по- силно.
Не защитавам Левски и ЦСКА, вярно- доста са пречели и продължават да спъват развитието на останалите отбори, но не са само те виновни за сегашното състояние на футбола у нас.

БРАВО братле,лошото е че това което си написъл,не искат да разберат че е истина ,или по-скоро не им ИЗНАСЯ :mrgreen: Правити чест за коментарати ,ти си истински фен на Левски защото милееш за него,а не сляп запалянко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 апр 2009 07:27

Кашчей- говоря за сегашното състояние на двете ни страни- ако става въпрос Цървена звезда спечели КЕШ началото на 90-те, но след разпада на Югославия, отборите им не са на това ниво. Примерно виж едни руснаци- почти до края на 90-те само един отбор участваше редовно в шампионската лига и това бе Спартак М. А сега тим като Зенит освен, че взе купата на Уефа, отняасяйки всякакви грандове по пътя си, ами дори си позволи да бие Ман.Ю, в мача за Суперкупата на Европа.
Делибаш го казва най- добре- "Грамада за Батков". Много е грозно, когато някакво пикливо адвокатче, дето до онзи ден бършеше гъза на Чорни да заема такива постове и да ни озарява почти всеки ден с премъдрите си мисли, че и да се прави на велик подстрекател. Вместо да си види безумно слабата вече 2,5 години огра на отбора, той тръгнал да се занимава с рефери, БФС и не знам си още кого. Да не говорим за стотиците волни и неволни подпирания на Левски, от които като излезем в Европа се вижда, че са ни само във вреда. Като излезеш във България срещу отбор като Левски и до 15-та минута съдията ти удари здраво балтията, както примерно направи есента на Герена с мача ни с Черно Море, просто и да искаш, няма как да играеш футбол.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 апр 2009 07:48

Майки, Батков ни озарява с мъдрите си мисли, защото има кой да му ги иска..и да им се радва.Когато "Гонг" престанат да се занимават с неговите изцепки през ден-два, когато престанат да дават подробни сведения за това кой как е дишал от "Левски" и, донякъде, от ЦСКА;когато и в "Меридиан мач" не се запълват 3-4 страници само с тези два отбора;когато от родната журналистика изчезнат запалянковщината и вечната подозрителност(Г.А., Ефрем, Жаклин, Мариян Макариев, Сашо Диков);когато спрат да дават разрешения за картотеки, ако не си платил стари борчове, независимо как се казва отборът;когато....Тогава може и да погледнем нагоре, че и да пристъпим нагоре.
Засега обаче ще си стоим долу, при плебеите на европейския футбол и всяко лято ще стискаме палци да ни се падне някой квартален отбор,( ама да не е от лондонски квартал :mrgreen: ) че евентуално да продължим напред.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 09 апр 2009 08:49

Димитър Якимов е от Септември. До 1989 играчите "доброзорно" привлечени на армията са в пъти повече от тези на герена. ЦСКА имаха добра школа, но проблема беше че имаха изкривено мислене и при тях моментният резултата седеше над всичко, без значение начина по който е постигнат. Аз си спомням 89 - 90 година в дубъла им имаше двама страхотни нападатели - Антон Димитров - Пирожката, за другият не съм 100% сигурен но мисля че Желев или нещо с Ж му беше фамилията. Изпъкваха сред връстниците си, но никакво реализация след това, поради гореспоменатите причини.
За много от нещата казани от Кашчей в предният пост ще се съглася, макар и с леки нюанси. Нормално е журналистите да тичат след Батков, Лупи и т.н., те са президенти на двата най-популярни клуба, дали обаче е нормално те да са президенти, това е друга тема. Нормално е да има такива журналисти като изброените от теб, които се хранят от злобота, защото злобота в момента е преобладаща в родината. Нормално е в БФС да има беззаконие, защото в държавата като цяло има. Не е нормално да ходим за гъби в ден за избори, а след това четири години да плюем и псуваме...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

guuVedarche
Контакти:

Мнениеот guuVedarche » 09 апр 2009 10:11

хи хи хи . . .
Правя 1914 мнения и спирам да пиша във форума на Гонг с това потребителско имe.
Предното потребителско имe, ми беше с до 1913 мнения,а първото до 1912.
1948 мнения са още мнооого далеч, едва ли ще мога да ги стигна...
С*А*М*О Ц*С*К*А

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 апр 2009 17:29

DrAvalanche написа:Димитър Якимов е от Септември. До 1989 играчите "доброзорно" привлечени на армията са в пъти повече от тези на герена. ЦСКА имаха добра школа, но проблема беше че имаха изкривено мислене и при тях моментният резултата седеше над всичко, без значение начина по който е постигнат. Аз си спомням 89 - 90 година в дубъла им имаше двама страхотни нападатели - Антон Димитров - Пирожката, за другият не съм 100% сигурен но мисля че Желев или нещо с Ж му беше фамилията. Изпъкваха сред връстниците си, но никакво реализация след това, поради гореспоменатите причини.
За много от нещата казани от Кашчей в предният пост ще се съглася, макар и с леки нюанси. Нормално е журналистите да тичат след Батков, Лупи и т.н., те са президенти на двата най-популярни клуба, дали обаче е нормално те да са президенти, това е друга тема. Нормално е да има такива журналисти като изброените от теб, които се хранят от злобота, защото злобота в момента е преобладаща в родината. Нормално е в БФС да има беззаконие, защото в държавата като цяло има. Не е нормално да ходим за гъби в ден за избори, а след това четири години да плюем и псуваме...

Не мисля, че е нормално да се търчи постоянно след президентите на футболните клубове, па били те и на "Левски" и ЦСКА.Не съм убеден, че точно те трябва да дават изявления относно играта в даден мач.Ако нашите спортни медии няма с какво да си пълнят страниците и предаванията, то нека не излизат всеки ден, но да се правят постоянно плонжове пред тези клубове-не го намирам за журналистика.Само от Канал 3 имат смелостта да задават неудобни въпроси, ама за тях пък всеки мач е уреден и все коефициенти гледат, което също е крайно недобро за футбола.

ПП-Оказа се, че може да се разговаря нормално с теб, когато не става въпрос за чифтокопитни домашни животни, с леко розовееща кожа :lol:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 09 апр 2009 21:17

Кашчей написа:
DrAvalanche написа:ПП-Оказа се, че може да се разговаря нормално с теб, когато не става въпрос за чифтокопитни домашни животни, с леко розовееща кожа :lol:

Тия са ми любими когато са приготвени по стара домашна рецепта :D . В интерес на истината имам доста приятели чорбари с които си спорим и се бъзикаме, но в мрежата цари много привативизъм, озлобление и простотия и понякога и аз се изпускам...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 09 апр 2009 23:21

Ех, защо отмениха ЗЗД... Нямаше да има такива изцепки и подстрекаване към размирици и разклащане устоите на държавата. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”