Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bobonikolov
Re: Зимната селекция на ЦСКА?!
Това,че ЦСКА са изпратили скаути и тези скаути са харесали няколко играча не означава автоматично,че тези играчи ще бъдат привлечени.Милен Радуканов каза днес,че в Анталия ще дойдат играчи на проби.Така,че ако покажат необходимата класа за ЦСКА защо да не ги вземат?Освен това скаутите ни не са хора събрани от кол и въже.Димитър Пенев например е доказал многократно,че може да намира таланти-Бербатов,двамата Петрови и други.
Според мен, тоя Медина ако го вземат, означава, че Маркиньос почти сигрно ще бъде продаден и той ще играе на неговот място. В инфито пише, че е нападател, но ако се справя добре като поддържащ нападател или плеймейкър е добре дошъл 

crap написа:Що да правят селекция?! Имат 28 играча, всичките с договори! Да са мислили! Явно е, обаче, че това много не им се отдава, затова най-добре ДА ПРОДАВАТ!!! Щото на мене ми писна да слушам всеки ден, как сме нямали лиценз, как ни съдел някакъв гибон от майната си, как закрили школата на 4ти, как базите на Панчерево се разпадали, как Българска Армия неставала и за отбор от Ц група на първенството в Гана... и всякви такива ЛА*НА!!!
Щото ако няма селекция пак ще има мрънкане защо няма, включително и от теб! Няма да има угодия каквото и да се направи! А ти нали искаш и успехи веднага? Как да стане без селекция?
Що се отнася до останалото, това не са неща от 1-2 години. Това са неща наслагвани и трупани в продължение на 10-15 години! Това осъзнаваш ли го? И на мен не са ми приятни много неща, но Титан не е дубайска фирма на братчеда на Ал Файет! Но както виждаш платен е половината дълг към държавата, останалият е на път да бъде приспаднат от ремонтите. Тези неща отчиташ ли ги? Или щом не строим стадион за 100к значи нищо не се прави? На Панчерево малко или много е направено нещо. кажи ми, кой от предишните собственици на ЦСКА е забил дори 1 пирон където и да е? Тук вероятно пак ще се наложи да уточня, че не защитавам Титан, а само отчитам фактите.
Според мен селекцията до момента е прилична като единствено тоя Станко Йовчев ли беше ми е малко мътна Индия. Но все пак е наш юноша. Останалите са млади и талантливи, какво повече искаме за без пари?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:crap написа:Що да правят селекция?! Имат 28 играча, всичките с договори! Да са мислили! Явно е, обаче, че това много не им се отдава, затова най-добре ДА ПРОДАВАТ!!! Щото на мене ми писна да слушам всеки ден, как сме нямали лиценз, как ни съдел някакъв гибон от майната си, как закрили школата на 4ти, как базите на Панчерево се разпадали, как Българска Армия неставала и за отбор от Ц група на първенството в Гана... и всякви такива ЛА*НА!!!
Щото ако няма селекция пак ще има мрънкане защо няма, включително и от теб! Няма да има угодия каквото и да се направи! А ти нали искаш и успехи веднага? Как да стане без селекция?
Що се отнася до останалото, това не са неща от 1-2 години. Това са неща наслагвани и трупани в продължение на 10-15 години! Това осъзнаваш ли го? И на мен не са ми приятни много неща, но Титан не е дубайска фирма на братчеда на Ал Файет! Но както виждаш платен е половината дълг към държавата, останалият е на път да бъде приспаднат от ремонтите. Тези неща отчиташ ли ги? Или щом не строим стадион за 100к значи нищо не се прави? На Панчерево малко или много е направено нещо. кажи ми, кой от предишните собственици на ЦСКА е забил дори 1 пирон където и да е? Тук вероятно пак ще се наложи да уточня, че не защитавам Титан, а само отчитам фактите.
Според мен селекцията до момента е прилична като единствено тоя Станко Йовчев ли беше ми е малко мътна Индия. Но все пак е наш юноша. Останалите са млади и талантливи, какво повече искаме за без пари?
колега, пресипваш от пусто в празно .......
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Селекцията е супер така както е в момента. Не мисля, че ни трябват нови хора, особенно пъл някакви, където никой не ги е чувал. За всичко останало си прав. Просто смятам, че Титан не са годни за управлението на ЦСКА, и трябва да се търсят нови собственици.
YA GUNNERS YA
crap написа:Селекцията е супер така както е в момента. Не мисля, че ни трябват нови хора, особенно пъл някакви, където никой не ги е чувал. За всичко останало си прав. Просто смятам, че Титан не са годни за управлението на ЦСКА, и трябва да се търсят нови собственици.
Никой не спори, че Титан не стават и трябват нови собственици. Но пък е и факт, че само те чоплят нещо по базата и стадиона, никой друг не го е правил. Тоест нещата не са само в черно и бяло, има и нюанси, макар и малко.
Селекцията е супер, но не забравяй, че се готви продажба на Маркиньос. Трябва да има веднага готов вариант за негов заместник, а като гледам и чилиеца и бразилеца играят точно на неговия пост. Чилиеца е трети на световно за младежи и има приличен брой голове за националния си отбор. Все е нещо.
[center]I'll be the savior of you all
Лошото е, че наистина почнахме да вземаме все едни чужденци с контузии и проблеми. Този Медина може да е класен играч, но е претърпял и той наскоро операция на кръстни връзки. Да ви припомня и за Нелсън. Дойде си според мен с този проблем с коляното(увреден менискус мисля), сега кой знае кога ще се оправи напълно и заиграе на 100 процента. Този Марко Еспозито също ми се струваше, че имаше някакъв проблем с придвижването, а и се говореше, че единият от италианците има хронична травма. Иначе щом са гледани от наши хора, хич не ми дреме кво пише в спортала и тем подобни медии, че нячали голове и играели в долните дивизии. Въпросът е да ги гледат, ама да не е само в един-два мача, а повечко време.
Колкото до Титан, дори и аз, който съм техен виден критик, забелязвам напоследък положителни неща, относно плащанията и чистенето на задължения. Но и това си има причина. Знаете, съвсем скоро ще бъде датата, на която се определя кой взима лиценз и кой не. Бобито даже ни даде срок до 15-ти. Така че е нормално сега да плащат Титаните. Ако ли не- няма лиценз. Но май и миналата година беше така. Стягат се за един-два месеца преди датата за лиценза да поизчистят квото могат и после пак се почва старата песен на нов глас- Безотговорно управление, без ясни перспективи и стратегии за бъдещето, купуване на млади и талантливи, но недоказани по една или друга причина чужденци с цел препродажба и печалба на пари.
Иначе като цяло съм съгласен с Крап, че ако няма кинти то по-добре е може би да не се взима никой на тоя етап или само, ако изпадне нещо наистина добро и изгодно. За съжаление това за пробите, които трябва да минат тези играчи и което уж бил казал Радуканов, много ме съмнява. А и аз не си спомням да го е казал. Много ясно, че няма да има проби. Ще му ги набутат направо с договор на Милен и ще му ги пратят в Анталия, пък той да се оправя. Ние тръгнахме днес с група от 28 човека и чакаме минимум още двама, а Левски чета, че тръгнали на техния лагер с 24 човека и едва ли ще вземат още повече от един-двама човека. Вие си правете сметката.
Между другото оня ден гледах едно интервю на Митьо по едно спортно предаване по Канал 1. Много смешна работа за пореден път. Да оставим на страна факта, че Кедъра и колежката му му задаваха доста неадекватни въпроси, т.е. опитваха се доста елементарно да изскопчат информация. Но какво ми направи впечатление на мен. Ами Митьо го питат някакви елементарни неща за отбора и подготовката, той не знае за какво става на въпрос. Въобще не беше в течение на случващото се в ЦСКА. Един такъв нехаен, неорганизиран, безотговорен. И си дадох сметката, че това е един от големите проблеми на ЦСКА. Това нехайство, несериозно отношение и разпиляност на Борисов, който е президент на отбора, т.е. най-важния човек. Не толкова, че няма пари, напротив Титан имат пари, но не ги харчат правилно, нямат правилна стратегия за развитието на клуба. Не може с това отношение на разхайтен бохем да управляваш ЦСКА. Имам чувството, че Борисов е разхвърлян и наивен човек, който лесно може да бъде манипулиран от различни хора гравитиращи около него по футболните въпроси. Защото Славия си има Венци Стефанов, Левски си има Батков, дори Локо пд има Коко Динев, който виждате какво внимание обръща на клуба. Ходи и лично сам избира футболисти в Гърция и трябва да му признаем, че добре се ориентира. Изводът от всичко това е, че на нас също ни трябва такъв човек, който да управлява и да бъде нещо като президент на клуба. За съжаление Емо е една марионетка, която кой знае защо седи на Армията. Пак интереси някакви. Преди време се спрягаше Михов, но той не е добър вариант за мен, аз специално се радвам, че не стана той президент. Но трябва да се намери някой, защото е ясно, че Радуканов не може да се нагърби с тези отговорности, той си отговаря само за състава. На мен ми се иска някой от типа на Порточанов, Наков или пък Венци. Такъв човек ни трябва. Но трябва Титан да му имат пълно доверие, иначе няма да стане
Колкото до Титан, дори и аз, който съм техен виден критик, забелязвам напоследък положителни неща, относно плащанията и чистенето на задължения. Но и това си има причина. Знаете, съвсем скоро ще бъде датата, на която се определя кой взима лиценз и кой не. Бобито даже ни даде срок до 15-ти. Така че е нормално сега да плащат Титаните. Ако ли не- няма лиценз. Но май и миналата година беше така. Стягат се за един-два месеца преди датата за лиценза да поизчистят квото могат и после пак се почва старата песен на нов глас- Безотговорно управление, без ясни перспективи и стратегии за бъдещето, купуване на млади и талантливи, но недоказани по една или друга причина чужденци с цел препродажба и печалба на пари.
Иначе като цяло съм съгласен с Крап, че ако няма кинти то по-добре е може би да не се взима никой на тоя етап или само, ако изпадне нещо наистина добро и изгодно. За съжаление това за пробите, които трябва да минат тези играчи и което уж бил казал Радуканов, много ме съмнява. А и аз не си спомням да го е казал. Много ясно, че няма да има проби. Ще му ги набутат направо с договор на Милен и ще му ги пратят в Анталия, пък той да се оправя. Ние тръгнахме днес с група от 28 човека и чакаме минимум още двама, а Левски чета, че тръгнали на техния лагер с 24 човека и едва ли ще вземат още повече от един-двама човека. Вие си правете сметката.
Между другото оня ден гледах едно интервю на Митьо по едно спортно предаване по Канал 1. Много смешна работа за пореден път. Да оставим на страна факта, че Кедъра и колежката му му задаваха доста неадекватни въпроси, т.е. опитваха се доста елементарно да изскопчат информация. Но какво ми направи впечатление на мен. Ами Митьо го питат някакви елементарни неща за отбора и подготовката, той не знае за какво става на въпрос. Въобще не беше в течение на случващото се в ЦСКА. Един такъв нехаен, неорганизиран, безотговорен. И си дадох сметката, че това е един от големите проблеми на ЦСКА. Това нехайство, несериозно отношение и разпиляност на Борисов, който е президент на отбора, т.е. най-важния човек. Не толкова, че няма пари, напротив Титан имат пари, но не ги харчат правилно, нямат правилна стратегия за развитието на клуба. Не може с това отношение на разхайтен бохем да управляваш ЦСКА. Имам чувството, че Борисов е разхвърлян и наивен човек, който лесно може да бъде манипулиран от различни хора гравитиращи около него по футболните въпроси. Защото Славия си има Венци Стефанов, Левски си има Батков, дори Локо пд има Коко Динев, който виждате какво внимание обръща на клуба. Ходи и лично сам избира футболисти в Гърция и трябва да му признаем, че добре се ориентира. Изводът от всичко това е, че на нас също ни трябва такъв човек, който да управлява и да бъде нещо като президент на клуба. За съжаление Емо е една марионетка, която кой знае защо седи на Армията. Пак интереси някакви. Преди време се спрягаше Михов, но той не е добър вариант за мен, аз специално се радвам, че не стана той президент. Но трябва да се намери някой, защото е ясно, че Радуканов не може да се нагърби с тези отговорности, той си отговаря само за състава. На мен ми се иска някой от типа на Порточанов, Наков или пък Венци. Такъв човек ни трябва. Но трябва Титан да му имат пълно доверие, иначе няма да стане
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Едни милиони, вместо царевичка за ЦСКА
Един милион и половина и едни три милиона евро са големия дразнител, за да се хване ЦСКА с развитието на пристигналия на прегледи Нико Медина. Според източници от Испания от Осасуна били обещали да вкарат в договор право на откупуване обратно срещу цели 1.5 милиона евро за услугата на "армейците" да реанимират кариерата на нападателя.
Ако обаче Осасуна успее да продаде Медина до 6 месеца, то ще плати пък 3 (три) милона евро на ЦСКА. Те щели да му пратят състезателния сертификат без проблем и безплатно.
..........................................
http://www.prosport.bg/news/16371-Edni- ... -CSKA.html
Един милион и половина и едни три милиона евро са големия дразнител, за да се хване ЦСКА с развитието на пристигналия на прегледи Нико Медина. Според източници от Испания от Осасуна били обещали да вкарат в договор право на откупуване обратно срещу цели 1.5 милиона евро за услугата на "армейците" да реанимират кариерата на нападателя.
Ако обаче Осасуна успее да продаде Медина до 6 месеца, то ще плати пък 3 (три) милона евро на ЦСКА. Те щели да му пратят състезателния сертификат без проблем и безплатно.
..........................................
http://www.prosport.bg/news/16371-Edni- ... -CSKA.html
danko_sot написа:Лошото е, че наистина почнахме да вземаме все едни чужденци с контузии и проблеми. Този Медина може да е класен играч, но е претърпял и той наскоро операция на кръстни връзки. Да ви припомня и за Нелсън. Дойде си според мен с този проблем с коляното(увреден менискус мисля), сега кой знае кога ще се оправи напълно и заиграе на 100 процента. Този Марко Еспозито също ми се струваше, че имаше някакъв проблем с придвижването, а и се говореше, че единият от италианците има хронична травма. Иначе щом са гледани от наши хора, хич не ми дреме кво пише в спортала и тем подобни медии, че нячали голове и играели в долните дивизии. Въпросът е да ги гледат, ама да не е само в един-два мача, а повечко време.
няма угодия на червеният фен ........ като избира футболисти - защо избира той а не треньора , като не избира - защо не избира .......и как моге да даваш тара за някакъв пример е тва ми е мистерия .......... простотиите и неадекватните реакции на тара ,борисов + лупи за два живота не могат да ги стигнат ...........само с привличането на гранден борисов мина батков по далновидност ........за целият му период на герена борат няма един успешен трансфер а доказателство за тези ми думи е това, че всичките им супер "сполучливи" трансфери свършват в турция .... даже и джукестия след цялата кампания да го изкарат извънземен не могат да го продадът на никой , на кой ли не го предлагаха , май само на ЦСКА не са, ама всеки вика вземи го ти .........
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
- bobonikolov
Гласеният за ЦСКА чилиец Николас Медина не е готов да подпише с "армейците", след като не успя да издържи медицинските тестове. Вчера нападателят се провали на първите прегледи, а днес лекарите окончателно са заключили, че той не е здрав. За Медина се знае, че преди време е бил в Осасуна, но преди година е скъсал коленни връзки и от тогава не е играл.
Самият чилиец и неговият мениджър обаче са помолили "червеното" ръководство за компромисен вариант - Медина остава в ЦСКА, докато оздравее напълно. Според лекарите за това са нужни минимум два месеца. През този период Николас щял да подготвя по възстановителна програма и когато всичко е наред, да подпише договор с "армейците", информира Блиц.
Треньорът Милен Радуканов вече призна, че не е запознат с качествата на въпросния футболист, тъй като не е го е гледал. Това са били правили друга хора от клуба.
Самият чилиец и неговият мениджър обаче са помолили "червеното" ръководство за компромисен вариант - Медина остава в ЦСКА, докато оздравее напълно. Според лекарите за това са нужни минимум два месеца. През този период Николас щял да подготвя по възстановителна програма и когато всичко е наред, да подпише договор с "армейците", информира Блиц.
Треньорът Милен Радуканов вече призна, че не е запознат с качествата на въпросния футболист, тъй като не е го е гледал. Това са били правили друга хора от клуба.