нищо не казахме за слабата игра на цска

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

go6o ku4ev
Контакти:

нищо не казахме за слабата игра на цска

Мнениеот go6o ku4ev » 09 апр 2009 01:27

като гледах мача със славия не видях тоя цска който искат феновете няма удари и положения няма идея и никво нападение само изритани топки и измислени центрирания и разчитат на статичните -така паднаха и головете идват тежки мачове и ще има големи проблеми

levski nov dubal

Re: нищо не казахме за слабата игра на цска

Мнениеот levski nov dubal » 09 апр 2009 01:33

много вярно даже на моменти белите имаха по опасни контраатаки.всичко ще си доиде на мястото левки шампион и купата ще е синя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 09 апр 2009 01:48

Ама вие се помислихте че сте нещо ли бе, след тея смешни мачове до сега :!: :?: :lol: :lol: :lol: !-вия ви истински мач и лъсна че не ставате за нищо :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

levski nov dubal

Мнениеот levski nov dubal » 09 апр 2009 02:22

ти май не четеш а се дразниш сега почват мачовете за всички и не бягайте от истината и това е просто мнение по темата не ангажирам никой!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 апр 2009 02:28

Той е фен на Левски бе. :D И аз си мислех,че е цесекар ама "Ultra blue" си е точно ник на Левскар ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 09 апр 2009 02:37

Оф ви сами почнахте да се плюете вече :D Та по темата : на лефски играта е по-слаба от нашата.Сега и да кажа друго ще почнете да псувате като каруцари,ама то 9ти май идва,пак ще ревете тогава,помнете ми думата ;)

Потребителски аватар
Parlament
Контакти:

Мнениеот Parlament » 09 апр 2009 06:35

Шампиони сме,това е!СамоЦска!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 09 апр 2009 08:07

greedy написа:Оф ви сами почнахте да се плюете вече :D Та по темата : на лефски играта е по-слаба от нашата.Сега и да кажа друго ще почнете да псувате като каруцари,ама то 9ти май идва,пак ще ревете тогава,помнете ми думата ;)

Да кажеш как точно ги измери двете игри коя е по-малко слаба?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 апр 2009 08:45

Не виждам защо подценявате Славия. Мисля, че в момента играят съвсем приличен футбол, който по никакъв начин не отстъпва на това, което показват първите 4-5 отбора в класирането. Все още не сме отбор, който да мачка наред. Помислете пред какво бяхме изправени в началото на първенството, цял сезон се опитваме да сглобим отбор. Точно когато нещата изглеждаха по нелош начин се контузиха 2-ма от най-добрите - Лазаров и Манче, а третия избяга да търка пейката на Левски. Ще има много по-тежки мачове от този със Славия, важното е че побеждаваме. Аз се радвам, че в клуба в момента се работи изключително правилно, защото в нашето първенство винаги са липсвали добри специалисти, и не говоря само за ст. треньор. Дори и да му редят отбора на Чичовото, а той само да плямпа, пак съм доволен. Предимството тренировките да ти води човек, спечелил Европейската купа и работил с такива невероятни футболисти е огромно. Сега пишат, че взимаме и скаут. Това ще ни оттърве от псевдофутболистите от чужбина, които за нищо не стават и идват само за комисионни. Та мисля, че това е правилния път и е много по-важно от играта в даден мач.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 09 апр 2009 08:51

Славия заслужават поздравления за играта, бърза, с много движение и динамизъм, но имат 3-4 пробойни. Освен това Венци ще разпродаде каквото може на лято и на есен нова песен...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”