Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Мнениеот JackPackage » 02 фев 2011 13:49

styopa написа:
JackPackage написа:Щом Торес е предател, какъв е вашия "бог" Крал Кени ?

Губят ти се няколко детайла.
1 Далгиш напуска Селтик на базата че отива в по-голям клуб.
2 Далгиш е постигнал всичко възможно със Селтик и сам е казал че има нужда от ново предизвикателство.
3 Ако Далгиш е предал по някакъв начин Селтик,защо там му е бенефиса?
4 Да отиде в посока чужбина е едно,а да отиде посока отбор от същото п-во е друго.
5 Проблема с Торес не е в това че е решил да си тръгне,проблема е времето и начина.Проблема е че само 2 3 седмици преди да си подаде молбата обяснява колко е лоялен.Отделно и си тръгва в момент когато нещата лека полека тръгват нагоре.

1. В момента (към 02.02.2011) Ливърпул определено НЕ е по-големия клуб от Челси
2. Постигнал е всичко във Шотландия, в Европа е постигнал един голям геврек
3. Публиката на Селтик го освирква и го посреща с викове "предател" при бенефиса на някой съотборник от неговия отбор (не си спомням кой беше)
4. Той играе в най-силното първенство (в Испания би играл за Атлети, които в момента не могат да си го позволят и Барса - не им е нужен в момента нападател); къде да отиде да играе - във Франция ли ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 фев 2011 13:51

Никой не разбира по-добре амбицията на Торес от самия Далглиш, който напусна Селтик през 1977 г. в търсене на слава в европейската купа. Джок Стийн (мениджърът) му се молеше да остане, но нападателят бе непреклонен. Затова онези от "Енфийлд", изкушени да прокълнат Торес, трябва да помнят как Далглиш разгневи Рая (така феновете на Селтик наричат гальовно своя стадион "Паркхед"). Всъщност Далглиш пристъпи в истинска меча бърлога, когато се върна в Селтик за бенефиса на Стийн през 1978 г. Той излезе пръв от тунела, посрещнат от гръмогласен хор на отрицанието. Далглиш забеляза как Фил Томпсън и другите му съотборници от Ливърпул се подхилват зад гърба му, докато онези съдираха новия им колега. "Хей, Кени - провикна се Томпсън. - Тези тук наистина много те обичат!"
Феновете на Челси ще обикнат Торес на мига. Също както и "Коп" ще прегърне Суарес и Карол, новите му крале.

в-к 7 дни спорт
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 фев 2011 13:52

liverpool-4ever написа:tatusindo На мене ми е най-лесно да кажа - За Барса сън или За Милан съм .. или за някой непобедим отбор. Във вашата лига сте само вие и РМ. В последните години вие биете Мадрид. Във вашата лига няма да усетиш тръпката отбора ти да е в средата на класирането и да се бори. Това е голямо чувство. Не казвам, че Барса са слаби, напротив, в момента са най-добрия отбор в Света. И точно затова е лесно да си им фен.

Е това кой на кой отбор е фен няма нищо общо с написаното от мен за целите на Торес,Челси и Ливърпул или аз се бъркам :roll: :roll: :roll:
Къде видя да се перча да казвам аз съм от Барселона,а вие си подкрепяйте посредствения Ливърпул? :?: :?: :?: Аз питах следния въпрос - през миналия сезон за коя купа се борихте освен Лига Европа?През настоящия сезон не се ли борите за място в евротурните???? Единствената купа,която може да вземете не е ли Лига Европа? Челси не се ли бори на три фронта? Това според мен е отговора на въпроса защо Фернандо ви напусна ;) + това напускането на Шаби Алонсо и на Рафа Бенитез също са факти,които не бива да се пренебрегват ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 фев 2011 14:14

JackPackage написа:1. В момента (към 02.02.2011) Ливърпул определено НЕ е по-големия клуб от Челси
2. Постигнал е всичко във Шотландия, в Европа е постигнал един голям геврек
3. Публиката на Селтик го освирква и го посреща с викове "предател" при бенефиса на някой съотборник от неговия отбор (не си спомням кой беше)
4. Той играе в най-силното първенство (в Испания би играл за Атлети, които в момента не могат да си го позволят и Барса - не им е нужен в момента нападател); къде да отиде да играе - във Франция ли ?

1 Виж сравнения Челси и Ливърпул е спорна работа.Сега да не изпадаме в кой е по по най.Ок този и предния сезон Челси са по-добри.По-предния Ливърпул бяха по-добри.Едните имат богат собственик,а другите богата история + нови собственици(т.е. не се знае на къде ще се завъртят работите).
2 Точно това ми е идеята.Постигнал е всичко възможно в Шотландия(една година не е станал шампион и то на базата че менажера на отбора катастрофира и го няма почти целия сезон),но в Европа(освен един загубен финал за КЕШ).Отива в клуб където постига всички възможни успехи.
3. Все пак говорим за съвсем различни времена.По това време всички футболисти са били един вид вързани за клуба си и едва ли не се е приемало че Далгиш е длъжен да си завърши кариерата в Селтик.Истината е че човека просто се е изчерпал за Селтик и е искал нови предизвикателства
4. След толкова години обяснения в лоялност на Торес и това че ама никога няма да премине в друг клуб в Англия е малко или много болезнено да направи точно това.Хайде да предположим зор му е да се маха.Италианското п-во не е толкова за пренебрегване.Ето Интер са действащия носител на ШЛ.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 фев 2011 15:18

той нямаше да премине в друг клуб, стига да му бяхте осигурили възможност да се бори за трофеи, след като не става с Вас ще иде в друг отбор, едва ли му се играе с цел класиране в ЕКТ - казах за Испания че няма шанс да заиграе там в момента, така че остана само Англия :roll:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 фев 2011 15:49

И аз за кой ли път да го повторя.На мен лично изобщо не ми толкова дреме че е решил да напуска.Голям човек си е... така си е преценил ок.В колективните спортове незаменими хора няма.Важното е начина и времето по който го направи.Ето например Алонсо или Машчерано.За тях не си спомням да са горили фланелки.Така че не си мисли че едва ли не феновете на Ливърпул са някакви болни мозъци и който реши да си тръгне изпадат в истерия.

Потребителски аватар
Таралежа
Контакти:

Мнениеот Таралежа » 02 фев 2011 17:37

Ей, Хлапе! Струваш 50 млн., а всъщност си толкова евтин... http://liverpool.gong.bg/view_article.p ... _id=183473

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Мнениеот El Pistolero » 02 фев 2011 17:52

http://www.sportal.bg/video.php?video=30339 Много е усмихнат,а?
Don`t feed the troll.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 02 фев 2011 18:58

Нали знаеш който се смее последен .... такаче да се смее лошо няма

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 02 фев 2011 19:45

tutusindo, един въпрос пич. Айде обясни ми как Торес ще печели трофеи с този анонимник Челси?
1.ШЛ-да бе да, не ме разсмивай. Поне докато Барса и МЮ са на пътя на Челси. Челси е анонимник в ШЛ. Абрамович ако си мисли, че може да си "купи" ШЛ, греши.
2.Премиършип-с тези застаряващи футболисти, не. Само един от всичките тези застаряващи футболисти играе добре и това е Дрогба. Да, бяга като катър, да вкарва голове, да, той е просто много добър.
3. Ф.А и Карлинг Къп-затова ли отиде? Защото реално към този момент Челси с тези пенсионери имат шанс само и единствено за тези трофеи. Е ако иска да печели такива трофеи, да си ги печели. Друг е въпроса дали ще е на терена, дали ще е играл финалния мач. Знаем че е като стъклена кукла.
А и преди няколко часа прочетох, че Торес бил карък за отборите, в които играе. От 2001 до 2007 не спечели нищо с Атлетико Мадрид, освен трофея на втора дивизия на Испания. Това ако го брои за трофей, ок. Негова си работа. Напусна Атлетико и Атлетико влезе в ШЛ, спечели ЛЕ и Суперкупата на Европа.
Преди да дойде в Ливърпул, отборът печелеше трофеи. Дойде и нищо не спечели освен полуфинал в ШЛ през 2007/08 и 2-ро място в Премиършип през 2008/09.
Пожелавам му да остане до края на петгодишния си договор в Челси и Челси да не спечели нито един трофей, а Ливърпул още тази година да спечели ЛЕ :idea:
И да знаеш, лошо нещо е алчността. Заради пари човек е готов на всичко. В това число определено влиза Торес. Даже не се исвини на феновете за начина, по който си тръгна. Парите заслепяват всеки. Той се продаде за 170 000 паунда на седмица и сега ще носи синия екип. Дано нищо не спечели :idea:

Върни се в “Ливърпул”