Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Гара Дембеле беше осъден на 8 месеца затвор условно

Мнениеот stannn » 02 фев 2011 17:18

bigbonusprize написа:
stannn написа:Аз съм "ЗА" да се спазват законите. А там пише друго. При фалшиви документи и алкохол в кръвта над 1,6 просто е абсурдно да се говори за такава присъда. Да имало е смъртни случаи от пияни шофьори, но да излизаш с фалшиви документи това вече е наглост. Добре съгласен съм. Да лежи в затвора е прекалено, но спокойно можеда да му наложат пробация или обществено полезен труд. И искам да задам един въпрос на тия които сега ще почнат да ме плюят. Какъв пример се дава на малките деца с това?

Господин адвокат, я кажете какво пише в закона? Колко трябва да е присъдата? Ефективна ли? Я кажи какво според теб е справедлива присъдата, базирана на закона, не на пристрастията ти...

Другарю левскар вашите хора и агент Тара си свършиха работата. Ако беше нормален човек щеше най -малкото да ходи да се разписва в някое РПУ доста време за подобно нещо. В затвора има хора които са там и за много по безобидни престъпления, но вие със сините очила не виждате по -далеч от входа на сектор Б на стадиона в Подуене и не очаквам и да разбереш какво имам предвид.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 02 фев 2011 17:20

Законите в България никога не са важали еднакво за всички. Та,защо сега да е обратното?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 фев 2011 17:38

stannn написа:
bigbonusprize написа:
Господин адвокат, я кажете какво пише в закона? Колко трябва да е присъдата? Ефективна ли? Я кажи какво според теб е справедлива присъдата, базирана на закона, не на пристрастията ти...

Другарю левскар вашите хора и агент Тара си свършиха работата. Ако беше нормален човек щеше най -малкото да ходи да се разписва в някое РПУ доста време за подобно нещо. В затвора има хора които са там и за много по безобидни престъпления, но вие със сините очила не виждате по -далеч от входа на сектор Б на стадиона в Подуене и не очаквам и да разбереш какво имам предвид.

Бля бля. Питах те нещо по същество, ти ми говориш общи работи. Дай пример. Извади съдебна практика. Всичко останало е голословене и безпочвен рев...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 02 фев 2011 18:16

bigbonusprize написа:
Бля бля. Питах те нещо по същество, ти ми говориш общи работи. Дай пример. Извади съдебна практика. Всичко останало е голословене и безпочвен рев...

Глава девета
ДОКУМЕНТНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

Чл.308. (1) Който състави неистински официален документ или преправи съдържанието на официален документ с цел да бъде използуван, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до три години.
(2) (нова,ДВ,бр.26 от 2004 г.) Когато предмет на деянието по ал.1 са български или чуждестранни документи за самоличност, за завършено образование или за придобита квалификация, свидетелства за управление на превозни средства, свидетелства за регистрация на превозни средства, визови стикери или други документи, удостоверяващи правоспособност, лични или регистрационни данни, наказанието е лишаване от свобода до осем години.

Прибави и алкохола

Чл.343б. (нов,ДВ,бр.28от 1982 г.;изм.,бр.50 от 1995 г.)
(1) Който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, установено по надлежния ред, се наказва с лишаване от свобода до една година.

Та какво казваше? Май закона говори за ефективна присъда. Не става дума за едно престъпление, а за две което автоматично значи затвор. Тъй като Дембеле е известна личност и нашите прокурори и съдии се ******* в гащите и следва присъдата от днес.

КОГАТО ДОКУМЕНТИТЕ ГОВОРЯТ И ЛЕВСКАРИТЕ МЪЛЧАТ!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 фев 2011 18:31

Това е закона, да. Я сега дай и съдебната практика? Я кажи сега при чисто криминално досие, какви са наказанията?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 02 фев 2011 18:38

bigbonusprize написа:Това е закона, да. Я сега дай и съдебната практика? Я кажи сега при чисто криминално досие, какви са наказанията?

Ти му даваш закона той пак си пищи каквото си знае. Няма смисъл да се занимавам с тебе сини индивиде. Явно гъбите от Герена не са ти се отразили добре. Спри да ги береш. Не са за ядене.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 фев 2011 18:44

stannn написа:Ти му даваш закона той пак си пищи каквото си знае. Няма смисъл да се занимавам с тебе сини индивиде. Явно гъбите от Герена не са ти се отразили добре. Спри да ги береш. Не са за ядене.

В закона може да пише много неща, но ако практиката сочи, че за подобно наказание се остановява условна присъда до 1 година (в случай на чисто минало), то това е от значение.
Според написаното по-горе следва, че всеки пиян може да бъде наказан до 1 година лишаване от свобода. Я кажи колко са тези случаи?
Питай някой твой познат юрист да ти ги обясни тези работи. Не да ми философстваш какви гъби имало на Герена и има ли смисъл да се занимаваш с мен. Аман от дървени философи...

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 02 фев 2011 18:55

Абе,вие двамата май няма да мирасвате само си говорите за някакви си закони.. :mrgreen:

Остава още малко да се избиете... :mrgreen:
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 фев 2011 18:57

ivo82 написа:Абе,вие двамата май няма да мирасвате само си говорите за някакви си закони.. :mrgreen:

Остава още малко да се избиете... :mrgreen:

E спор де. Нали това е идеята на форума (освен пререканията по вечната тема)? :)

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 02 фев 2011 18:59

bigbonusprize написа:
stannn написа:Ти му даваш закона той пак си пищи каквото си знае. Няма смисъл да се занимавам с тебе сини индивиде. Явно гъбите от Герена не са ти се отразили добре. Спри да ги береш. Не са за ядене.

В закона може да пише много неща, но ако практиката сочи, че за подобно наказание се остановява условна присъда до 1 година (в случай на чисто минало), то това е от значение.
Според написаното по-горе следва, че всеки пиян може да бъде наказан до 1 година лишаване от свобода. Я кажи колко са тези случаи?
Питай някой твой познат юрист да ти ги обясни тези работи. Не да ми философстваш какви гъби имало на Герена и има ли смисъл да се занимаваш с мен. Аман от дървени философи...

а да си чувал за подправяне на документи? Или книжката му е просто ей така. Това също се наказва. Ама как да го проумее твоята умна главица това. Ако беше само алкохола разбирам да е такова наказанието, но има и фалшива книжка което автоматично утежнява ситуацията. Или карането с фалшива книжка е нормално за теб. И не ми говори за дървени философи защото ти си най -големия тук.

Върни се в “Архив”