ultra_blue написа:Middlesbrough написа:Madridist написа:А искам още нещо да допълня. Когато пропуших - кутия бяло Виктори струваше 0.86 стотинки и за един лев си взимах цигари, кибрит и бонбонче

ех кви яки времена бяха :С :Д
Да , тогава имаше и Виктори Ментол, абее времената си бяха други ! А отказалите цигарите дайте по някой съвет и на нас пушачите да раскараме тази гадост от джобовете и дробовете си !!!

Пич, иска се воля и евентуално малко хитрост. Ето как аз боря всеки път желанието да запаля цигара, когато съм решил, че еди какъв си период от време няма да пуша: Намислям си нещо любимо, което много да обичам (в моят случай Барселона) и се заричам, че спирам цигарите в чест на това нещо и ако запаля цигара по време на периода, който съм си определил, че това ще бъде предателство към въпросното нещо/човек, или каквото там си си избрал! Та когато ми се допушва само докато си помисля, че ако запаля цигара ще предам любимият си клуб и забравям за цигарите и спира да ми се пуши!
В общи линии всичко опира да психика и нагласа, трябва да си намериш стимул, който да ти лъже и потиска желанието да запалиш цигарата! Физическата зависимост се убива много по-лесно, отколкото навика и психическата зависимост!