Я бе, ощетените!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Я бе, ощетените!
Моряци не падайте толкова ниско като феновете на отбора на народа
да искате дузпа.До две-три години ще станем шампиони.Само Черно море.

Само Черно море,Интер и Тотнъм
tprodanov написа:Хм, Кашчей, не е много по темата, но -
[offtopic]уважението не се дава на всеки. Първо трябва човек да си го заслужи. Изобщо не виждам никаква причина за уважение към напълно непознат. Да, нормално говорене и нормална дистанция в разговора, но уважение??? Уважение към всеки, та даже и любов изпитват ония от околовръстното.[/offtopic]
DrAvalanche написа:Къде видяхте блъскане прасенца?
Понеже и аз изказах мнение, че Гонзо блъска в гърба футболиста на Черно море, то приемам това и към мен, като обръщение.
Ако намериш в поне един мой пост обръщение от рода на "прасета" или "говеда" съм готов публично да се самопорицая тук, в този форум.
Уважение се полага по принцип към непознат, а той след това може спокойно да си го загуби.Нали няма да започнеш да ме убеждаваш, че е нормално, още при първа среща с някого, ако не е на твоето мнение, да започнеш да го обиждаш?
За любов не претендирам....все още не съм дорасъл да имам нужда от мъжка или от платена любов-стигат ми и жените около мен:mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Поздрав за всички на които харесва
Nobody's Fool
-4:44
Cinderella
... и на тези, на които не харесва.
Nobody's Fool
-4:44
Cinderella
... и на тези, на които не харесва.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
mike28 написа:chakarti написа:Ето ви най смешната дузпа в историята на ФК Европейска Подлога
http://vbox7.com/play:224e9473
Евала бате, натри ни носовете, сега можеш да спиш спокойно. Що не си пуснеш преди това запис на Велизарките, нали с тях заспиваш?
Сериозно- това си е стандартно падане за дузпа, виждал съм да го правям мнозина велики футболисти, не виждам какво му е специалното на тази дузпа? Могъл е- паднал е, съдията да е видял. Сигурен съм, че ти ако си съдия, ще свириш 110 % перфектно!
Именно това се случва и в двете посоки , така че стига сте мучали
Голяма трагедия направихте , а не вие за първи път да сте втори. Проблема е във вас самите, имахте си аванса не го задържахте , утре може да е обратното.
Йовов изтърва - нормално , Гонзо се престара с лактите и вече дразни съдиите , преди време и на Велизар не му се връзваха вече , така че сменете репертоара , треньора , собственика. При нас взе да се получава ... айде направете място за нова калъфка , приятни сънища
- sedem_!_dva
mike28 написа:tprodanov написа:Майк, как точно футболистите на Левски и ЦСКА играят в Черно Море и не само, и същевременно спъват другите отбори? Не си ли противоречиш малко? Защото, ако един отбор има силна школа, нещо, което аз твърдя за Левски, и играчите от тази школа са основни за А и Б група, то по-скоро този отбор помага на футбола, м?
Не мисля, че си противореча. Мисля, че само Милен Петков и Кривия са от школите на ЦСКА и Левски съответно(в сегашния отбор на Черно Море). Примерно от отбора на ЦСКА от края на 80-те и началото на 90-те, колко от големите звезди са от тяхната школа? Истината е, че от началото на демокрацията в двата "гранда" винаги са се толерирали чужденците, само виж колко таланти загуби Левски по много нелеп начин, за сметка на играчи като Бистрон, Георги Христов, Тиберканин и т.н.
П.П. Кривия е от школата на Марица,а Милен Петков от Добруджа.
Нито Милен Петков, нито Кривия са юноши на ЦСКА и Левски... Сашо Александров е от Пловдив, от Марица, а Петков е от Добруджа май.

А иначе каква школа в ЦСКА, като преди 1989 година изобщо не им е трябвала, затова винаги са били по-назад от Левски в това отношение и те самите го признават... Всички знаем защо.

ПП Ти си се поправил, май си питал Wikipedia, а...

NON MOLLARE MAI
Ами по принцип си карам на спомени, ама реших да си сверя информацията, че да не се излагам много.
Не си прав за школата на ЦСКА, вярно получавали са наготово голяма част от футболистите си, но аз знам, че там си е имало действително армейска дисциплина и примерно играчите са давали караул край стадиона. На прима виста се сещам за едно име- Димитър Якимов, признат дори от Гунди, за футболист с уникална техника, способен да прави финтове на пространство от една носна кърпичка!

Не си прав за школата на ЦСКА, вярно получавали са наготово голяма част от футболистите си, но аз знам, че там си е имало действително армейска дисциплина и примерно играчите са давали караул край стадиона. На прима виста се сещам за едно име- Димитър Якимов, признат дори от Гунди, за футболист с уникална техника, способен да прави финтове на пространство от една носна кърпичка!
Не са само ЦСКА дето обираха футболистите от цяла България. И аз на прима виста ще подхвърля едно име, а Уикипедия ше изброи доста още: Руси Гочев...
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
така е, прав си- лошото е, че продължават да се крадат или вземат за жълти стотинки добрите футболисти от провинциалните отбори.
mike28 написа:така е, прав си- лошото е, че продължават да се крадат или вземат за жълти стотинки добрите футболисти от провинциалните отбори.
Как иначе ще има изказвания от рода на, че от ЦСКА са излезли Стоичков, Мартин и Стилян Петрови, Бербатов...както и Стойчо, Цецо Йончев, Георги Денев, Ради Здравков, Петър Жеков, Ружди Керимов, Георги Славков,Гошо и Динко Димитрови, Майкъла....имя им легион, а със сигурност не мога да изброя всички.
И "сините" не остават много назад, но все още трудно се мерят с ЦСКА.
Реално погледнато, в цял свят движението е в такава посока-от по-малките, към по-големите клубове, но не и с абсолютна самоцел, както е тук, у нас:важно е да го вземем, за да не играе срещу нас, а дали ще играе при нас...въпрос на вкус.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Да, но има една малка подробност- в никое от големите първенства, ама в никое, грандовете не са само и единствено от столицата. Затова само ние и сърбите не можем да припарим до евротурнирите, просто навсякъде другаде я няма тази централизация. Ето, наскоро си говорихме с пфк Литекс, в момента в Холандия, абсолютен водач е АЗ Аалкмар, отбор, който Ван Гаал гради вече няколко години и отбори като Фейнорд, Айндховен и Аякс само му дишат прахта. Вижте една Испания- Барса, Севиля, Депортиво; Франция- Лион, Марсилия, Бордо; Италия- Милан, Ювентус, Фиорентина; Англия- Ливърпул, Манчестър, Астън Вила и т.н.
Върни се в “Футбол - България”