Но ако все пак си квалифициран, а дай-боже висококвалифициран (инженер, лекар, адвокат, архитект) винаги ще си добре устроен.
Успех ти желая в начинанията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
fred написа:Gardimarin, братле, с това можеш а и вероятно знаеш може да се уредиш добре зад граница (само ако е на западна такава де) Само знай от мен, ако решиш да тръгнеш по този път има две вероятности - да не ти хареса (ако трудно се адаптираш към нови места, понеже повярвай ми в началото ще си адски натясно поне докато не се установиш - квартира, свястна работа) или ако ти хареса ще трябва да останеш задълго докато не спестиш достатъчно че да се върнеш и да си уредиш тук живота (говоря за кола, жилище и т.н.)А вярвай ми в момента никъде не е весело (говоря ти от собствен опит от Лондон), навсякъде е адската безработица и е бъкано със имигранти които спят по 10 човека в една стая и подбиват така цената на труда, че понякога е по-добре да си стоиш в България.
Но ако все пак си квалифициран, а дай-боже висококвалифициран (инженер, лекар, адвокат, архитект) винаги ще си добре устроен.
Успех ти желая в начинанията
fred написа:Между другото накъде си се насочил, ако не е тайна?
gardimarin написа:fred написа:Между другото накъде си се насочил, ако не е тайна?
Добрата стара Англиятака е наистина далеч съм от мисълта че е лесно но аз не се уточних имам едно предложение за около година максимум две и мисля да се възползвам докате не съм се задомил
.
fred написа:дано не забравиш да следиш отбора и да ни пишеш!
gardimarin написа:fred написа:дано не забравиш да следиш отбора и да ни пишеш!
Където и да ме отвее вятъра това няма как да стане
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта