Идеи за инициали на Форум LIVE.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Аватари на Черноморец Бургас

Мнениеот fred » 02 фев 2011 12:15

Gardimarin, братле, с това можеш а и вероятно знаеш може да се уредиш добре зад граница (само ако е на западна такава де ;) ) Само знай от мен, ако решиш да тръгнеш по този път има две вероятности - да не ти хареса (ако трудно се адаптираш към нови места, понеже повярвай ми в началото ще си адски натясно поне докато не се установиш - квартира, свястна работа) или ако ти хареса ще трябва да останеш задълго докато не спестиш достатъчно че да се върнеш и да си уредиш тук живота (говоря за кола, жилище и т.н.)А вярвай ми в момента никъде не е весело (говоря ти от собствен опит от Лондон), навсякъде е адската безработица и е бъкано със имигранти които спят по 10 човека в една стая и подбиват така цената на труда, че понякога е по-добре да си стоиш в България.
Но ако все пак си квалифициран, а дай-боже висококвалифициран (инженер, лекар, адвокат, архитект) винаги ще си добре устроен.
Успех ти желая в начинанията :!:
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 12:21

Между другото аз продължавам да споделям моите идеи, ако някой иска, няка ги реализира ако му харесат..
-Централния кръг в сини пламъци и вътре логото на клуба
- На дисплея на игрален автомат джакпот (три еднакви емблеми в една линия) със емблемата на клуба
- Предния капак на новата 7ма серия на Bmw, която по всеобщо мнение прилича на акула ;)
- Мисля че един болид от Формула 1 брандиран ще стои много готино ;)
- Нещо със рицари (кръстонци, но със сини кръстове), които имат на щита емблемата (това ми е и идеята фаворит от днешните)

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 02 фев 2011 14:31

fred написа:Gardimarin, братле, с това можеш а и вероятно знаеш може да се уредиш добре зад граница (само ако е на западна такава де ;) ) Само знай от мен, ако решиш да тръгнеш по този път има две вероятности - да не ти хареса (ако трудно се адаптираш към нови места, понеже повярвай ми в началото ще си адски натясно поне докато не се установиш - квартира, свястна работа) или ако ти хареса ще трябва да останеш задълго докато не спестиш достатъчно че да се върнеш и да си уредиш тук живота (говоря за кола, жилище и т.н.)А вярвай ми в момента никъде не е весело (говоря ти от собствен опит от Лондон), навсякъде е адската безработица и е бъкано със имигранти които спят по 10 човека в една стая и подбиват така цената на труда, че понякога е по-добре да си стоиш в България.
Но ако все пак си квалифициран, а дай-боже висококвалифициран (инженер, лекар, адвокат, архитект) винаги ще си добре устроен.
Успех ти желая в начинанията :!:

fred няма как да не се съглася с теб ;) така е наистина,братовчедка ми е там от 6г. и тя почти по същия начин разсъждава :)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 14:38

Какво да ти кажа братле, зависи с какви очаквания ще идеш...
Колкото и да е клише - ако отидеш пренавит, много бързо ще се разочароваш...
Вярвай ми, хич не е лесно, и едно от мен запомни:
Когато си там никога не се оплаквай на вашите, само ще ги разстроиш повече.
Освен това когато не си там и ти говорят за там - само хубавите работи ще чуеш, лошите ще ти ги спестят.
Рядко хората казват истината, особено когато става въпрос за лошите преживявание (на маса всички са герои и всички са били супер, а в действителност са бачкали като луди и почти не са се забавлявали)
Всички мои авери вкл. и аз се върнахме в България и се радваме че сме си тук, но за тези които не са били и не са видяли може би е хубаво да отидат и да видят.
Хубаво е тези работи (гурбета) да се правят докато си по-млад и без ангажименти (без деца).

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 15:11

Между другото накъде си се насочил, ако не е тайна?

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 02 фев 2011 17:34

fred написа:Между другото накъде си се насочил, ако не е тайна?

Добрата стара Англия :lol: така е наистина далеч съм от мисълта че е лесно но аз не се уточних имам едно предложение за около година максимум две и мисля да се възползвам докате не съм се задомил :) .

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 03 фев 2011 16:43

gardimarin написа:
fred написа:Между другото накъде си се насочил, ако не е тайна?

Добрата стара Англия :lol: така е наистина далеч съм от мисълта че е лесно но аз не се уточних имам едно предложение за около година максимум две и мисля да се възползвам докате не съм се задомил :) .

Моето мнение наистина е навън се ходи докато не се родят децата, може да си там с приятелката или жената, но с децата вече става непосилно, особено ако са новородени или до 2-3 год.
А и след това по-трудно се вземат решенията....Имам предвид докато си млад си по-авантуристично настроен, по-гъвкав и не зависещ толкова от другите и от странични обстоятелства.
Успех ако решиш да отидеш, и дано не забравиш да следиш отбора и да ни пишеш!

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 03 фев 2011 18:30

fred написа:дано не забравиш да следиш отбора и да ни пишеш!

Където и да ме отвее вятъра това няма как да стане ;)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 04 фев 2011 14:24

gardimarin написа:
fred написа:дано не забравиш да следиш отбора и да ни пишеш!

Където и да ме отвее вятъра това няма как да стане ;)

ОК, радвам се :lol:
Хубаво е бургазлии дасе подкрепяме навсякъде, такъв хубав град и такива топли хора.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 04 фев 2011 15:09

Gardimarin, видях че си качил аватари във фейсбука на Черноморец, много ти благодаря, така ще ги видят повече хора.
п.п. мога ли да попитам колко време отнема направата на една такава картинка (знам че зависи от картинката, но долу-горе)

Върни се в “Черноморец”