Интересни случки от казармата !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Интересни случки от казармата !
Предлагам в тази тема всеки да разкаже случки от казармата,сигурен съм,че не липсват такива.За съжаление,аз няма да отида в казарма и постоянно карам баща ми и неговите приятели да ми разказват по-някоя случка,но и те вече се изчерпаха 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Re: Интересни случки от казармата !
В този форум от активно пишещите потребители дали има и 5% които да са ходили в казармата :D

- vladitol
- Контакти:
PFC Litex написа:В този форум от активно пишещите потребители дали има и 5% които да са ходили в казармата :D
Не ми убивай ентусиазма сега ..

Support Stan!
Проблема е,че за всяка случка се иска много писане,да не гворим,че е едно да си я преживял,друго е да ти я разкажат,а съвсем друго е да го видиш написано.Губи им се чара на случките,но да видим какво ще се получи

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
За 2 години и 3 месеца, интересните случки са хиляди. Аз бях в десантни части и служих точно, когато бяха размириците с турското население, та ни пращаха редовно в по-напечените места, та случки, колкото искаш. Както каза човека по-горе, трябва много да се пише.
Оооо имам една интересна поне за мен случка,макар че бях само 8 месеца в казармата и се уволних по болест.Бях в Плевен тогава но после ме преместиха в Сливен в танковата бригада.
Беше юнска нощ и с редник Милков правихме оглед около границите на поделението в Сливен.Почти бяхме обиколили и изжеднаж нещо почна да шуми в храстите.Редник Милков ме бутна и вика гледай има някой тука.Втори път се чу същия шум и аз извиках.Стой не мърдай.Мина се 1 мин някъде и пак започна да се шуми.Пак извиках стой не мърдай.Редник Милков зареди калашников.След малко пак се чу съштия шум.Пак извиках.Стой не мърдай.На третото шумене вече редник Милков стреля предопредително във въздуха.Звука стана по силен и тогава Милков стреля право към мястото от където идваше шума.Минаха се 2-3 мин шумът спря.Отиваме да видим какво е станало и гледаме и не вярваме на очите си.Затреляли сме магаре което си е пасло кротко до оградата.
Това е най забавната ми случка за краткия ми престои в казармата.
Дано да ви хареса
От:редник Георгиев
Беше юнска нощ и с редник Милков правихме оглед около границите на поделението в Сливен.Почти бяхме обиколили и изжеднаж нещо почна да шуми в храстите.Редник Милков ме бутна и вика гледай има някой тука.Втори път се чу същия шум и аз извиках.Стой не мърдай.Мина се 1 мин някъде и пак започна да се шуми.Пак извиках стой не мърдай.Редник Милков зареди калашников.След малко пак се чу съштия шум.Пак извиках.Стой не мърдай.На третото шумене вече редник Милков стреля предопредително във въздуха.Звука стана по силен и тогава Милков стреля право към мястото от където идваше шума.Минаха се 2-3 мин шумът спря.Отиваме да видим какво е станало и гледаме и не вярваме на очите си.Затреляли сме магаре което си е пасло кротко до оградата.
Това е най забавната ми случка за краткия ми престои в казармата.
Дано да ви хареса

От:редник Георгиев
- Stanimir-74
Една от най-фрапантните ми случки в казармата беше,че на 4-тия ден от службата толкова се бях ошашавил (в Гоце Делчев),че вместо редник казах,че съм лейтенант на вечерната проверка. Последва недоумение от страна на старшината и бурен смях на 140 човека (и двете роти чуха). Излишно е да казвам,че от този ден ми излезе прякора Лейтенанта (бях провъзгласен преждевременно рано,никой не може да се похвали с толкова бърз старт в службата). След това моите изумяваници (недоумения) надминаха своите очаквания,след като се сблъсках с хора,които трудно говореха и разбираха български език,не бяха ходили никога в София,а за морето само бяха чували. Там пих лимонада от една бутилка с циганин (супер забавен пич,мастурбираше в часовете по сглобяване и разглобяване на Калашник). Правехме огледално спално на плаца – 70 човека спейки под команда скачат,обличат се и пренасят цялата покъщина,барабар с кревати,нощни шкафчета,пътеки и прочие от 2-ия етаж долу на плаца,след което пак лягат и “заспиват”. После се повтаря същата процедура,пак под командите и крясъците на изтрещелите младсержанти,които държа да кажа бяха софиянци. Там нападахме баира с “Ура”,ще кажете нещо нормално,но не и като е изпълнено с противогаз на главата (от старите с маркуча). Това упражнение се повтаряше поне 10 пъти,заради редника еди кой си,понеже се бил усрал. Копаехме полуседнали или легнали окопи в твърдата земя,за да не ни убиел врага. Тичахме по 3-4 метрови изгнили тънки дървени греди с пълно бойно снаражиние,от което упражниние най-много ме беше страх. Излишно е да казвам,че имаше доста едрички и несръчни момчета,като едно падна и контузи гръбначен прешлен (до последно не му вярваха и го мислеха за симулант). Правехме поход 25-30 км. до границата с Гърция,за да си видим окопите,ако видите ли ни нападнат гърците. Изумително беше,как един от най-добрите ми приятели (привидно тих и скромен) счупи ръката на един друг,по негова молба без да му мигне окото (за да скатае служба). На баня ни водеха 1 път седмично в съседно село на минерален басеин,който бързо хващаше каймак от 70 мръсни нереза. Всяка вечер на вечерна проверка се молех на Боговете,гледайки към звездите да направят нещо и да се спася от там. Усещах,че трудно ще изкарам цялата служба така... И Те чуха моите молби,след известно време с много късмет акостирах в София. Гледах трамваите и цивилизацията,както някои момчета,които за първи път в живота си стъпваха в София. Глада,мизерията и простотията съпътстваха цялата ми служба,а мастилото няма да ми стигне да разказвам случки от там. Казармата,като цяло те учи на дисциплина и самостоятелност,но в този формат,в който беше направо промиваше мозъците на хората. Не е лишена от логика и поговорката “Влизаме различно умни и излизаме еднакво тъпи”!
- Show Must Go On
PFC Litex написа:В този форум от активно пишещите потребители дали има и 5% които да са ходили в казармата :D
Естествено

- nostradamus
- Контакти:
Аз съм от тези 5% и макар че вече минаха много години оттогава ,мога да напиша цяла книга за службата в гранични войски.
Батков вън!