Тоя Матондо ми се вижда малко тромав ...
Ако и техниката му куца .... това означава, че ще е поне 2 класи под Жо !
Иначе ... време е да престанат да мъчат Сашо Киров на крилото !
Просто му убиват качствата там !
Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Blue_Girl написа:А Петков къде отиде да играе?
В кипърския Еносис Неон Паралимни...дано успее да ги задържи и не изпаднат, че са пред изпадане.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
Според мен тоя Мантондо ни стига за А група.ЗА ЕКТ ще търсим на лято.Сашо Киров и Младенов ще ни стигнат за мачовете по селата с Миниор,Видима и Каварна
Не знам защо тези зачестили реплики и плюене по Дани Младенов. Даже имаше думи от сорта на "дупка" и т.н. аз не съм съгласен с тези определения. Като за 1ви сезон ми хареса играта му, да имаше слаби мачове, но и вкара не малко важни голове, бори се и тича до последно. Като цяло за 1 сезон съм доволен. И Жо доста време го чакахме да покаже на какво е способен и всички видяхме, какво постигна, да вярно Жо беше млад и т.н(жалко, че ни напусна един качествен футболист и най-важното пукаше му за отбора, все пак израстна тук). Но е рано още от 1вия сезон да плюем по Дани. Пак повтарям като за 1ви сезон достатъчно и има какво да се желае доста не мисля като другите, че е стигнал тавана си.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
Мисля си че имаме нужда от още едно крило.Дани младенов си е добре отдясно да се надяваме че Матондо ще се справи отляво.Но въпроса е че нямат резерви.Моето мнение за Сашко Киров е че не му е мястото по крилото.В повечето мачове които го пуснаха като крило той се мъчеше.Срещу Славия го пуснаха зад нападателя и се видя че там играе много по-добре.Така че мисля че ни е задължително да вземем още едно крило.
Интересно ми е и да вида как ще се развият нещата с Иван Горанов,момчето доколкото разбрах се е справило доста добре в първата контрола.
Интересно ми е и да вида как ще се развият нещата с Иван Горанов,момчето доколкото разбрах се е справило доста добре в първата контрола.
Последна промяна от NFB_Bgfen на 01 фев 2011 22:44, променено общо 1 път.

Avenger написа:Не знам защо тези зачестили реплики и плюене по Дани Младенов. Даже имаше думи от сорта на "дупка" и т.н. аз не съм съгласен с тези определения. Като за 1ви сезон ми хареса играта му, да имаше слаби мачове, но и вкара не малко важни голове, бори се и тича до последно. Като цяло за 1 сезон съм доволен. И Жо доста време го чакахме да покаже на какво е способен и всички видяхме, какво постигна, да вярно Жо беше млад и т.н(жалко, че ни напусна един качествен футболист и най-важното пукаше му за отбора, все пак израстна тук). Но е рано още от 1вия сезон да плюем по Дани. Пак повтарям като за 1ви сезон достатъчно и има какво да се желае доста не мисля като другите, че е стигнал тавана си.
Факт е, че формата му падна в последните мачове и играеше доста по-слабо, отколкото в началото на сезона, но глобално погледнато - Дани е футболист, който идва като свободен агент от Пирин, така че не би трябвало да имаме много високи очаквания към него. А и все пак той успя да помогне много на отбора, за което трябва да получи кредит на доверие от феновете.
L_Messi написа:Avenger написа:Не знам защо тези зачестили реплики и плюене по Дани Младенов. Даже имаше думи от сорта на "дупка" и т.н. аз не съм съгласен с тези определения. Като за 1ви сезон ми хареса играта му, да имаше слаби мачове, но и вкара не малко важни голове, бори се и тича до последно. Като цяло за 1 сезон съм доволен. И Жо доста време го чакахме да покаже на какво е способен и всички видяхме, какво постигна, да вярно Жо беше млад и т.н(жалко, че ни напусна един качествен футболист и най-важното пукаше му за отбора, все пак израстна тук). Но е рано още от 1вия сезон да плюем по Дани. Пак повтарям като за 1ви сезон достатъчно и има какво да се желае доста не мисля като другите, че е стигнал тавана си.
Факт е, че формата му падна в последните мачове и играеше доста по-слабо, отколкото в началото на сезона, но глобално погледнато - Дани е футболист, който идва като свободен агент от Пирин, така че не би трябвало да имаме много високи очаквания към него. А и все пак той успя да помогне много на отбора, за което трябва да получи кредит на доверие от феновете.
Значи Дани дойде от Пирин (на всеки е ясно какво е от там да дойдеш в Левски), млад играч е, вкара много и то важни все голове (играе като крило все пак, а колко гола вкара Жо?), е какво очаквахте да вкара колкото Гарата ли? Не ме интересува дали е правил пробиви, футбола е игра на голове и този човек вкара достатъчно на брой за нас.
Колкото до Матондо, радвам се, че дойде. Очакваме да се разпише в официалния си дебют!

Само Левски!
-
- Контакти:
Avenger написа:Blue_Girl написа:А Петков къде отиде да играе?
В кипърския Еносис Неон Паралимни...дано успее да ги задържи и не изпаднат, че са пред изпадане.
Успех му желая и дано да ги спаси от изпадане!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Avenger написа:Не знам защо тези зачестили реплики и плюене по Дани Младенов. Даже имаше думи от сорта на "дупка" и т.н. аз не съм съгласен с тези определения. Като за 1ви сезон ми хареса играта му, да имаше слаби мачове, но и вкара не малко важни голове, бори се и тича до последно. Като цяло за 1 сезон съм доволен. И Жо доста време го чакахме да покаже на какво е способен и всички видяхме, какво постигна, да вярно Жо беше млад и т.н(жалко, че ни напусна един качествен футболист и най-важното пукаше му за отбора, все пак израстна тук). Но е рано още от 1вия сезон да плюем по Дани. Пак повтарям като за 1ви сезон достатъчно и има какво да се желае доста не мисля като другите, че е стигнал тавана си.
Подкрепям те напълно!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Левски1914
- Контакти:
Не знам защо мъчиме Младенов по крилото след като според мен той трябва да се обиграва зад нападателите (резерва на Тасевски) и едно истинско крило (с техника и бързина ) Киров също не му е там позиция .. те с Младенов могат да бъдат резерви на титулярните крила но ...... не знам каква Шампионска Лига ще искаме така ...