Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски продаден!
Спрете да вярвате на чорбарски правокации. За момента Левски не се продава и не виждам смисъла Левскари да атакуват Батков. При него имаме най-големите успехи и това е достойно за уважение. Сега отбора също е най-добре в България и за разлика от противниците ни сме единствените, които се бориме за всички отличия и имаме реални шансове да ги спечелиме.
- sandri4ka_1914
- Контакти:
Re: Български паспорт за Жоазиньо?!
Принципно не съм "за" , но му свалям шапка на Жо че ни уважава, а не като някои наемни червеи които се изказаха доста подло и безсрамно преди броени дни. Червени ако сте мъжкари МАХНЕТЕ ГО!
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
http://vbox7.com/play:208c07ec
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
http://vbox7.com/play:208c07ec
Не ми пука какво правят другите отбори!Затова се нарича "национален отбор"-да играят играчите на съответната страна!

След, като всички специалисти признават,че е най-добрият на поста си трябва да играе, защото най-добрите печелят.
Re: Прогнози за уийкенда!!!
Крайна класиране сезон 2008-2009
1.ЧерноМоре
2.Левски
3.ЦСКА
4.Локо Сф
1.ЧерноМоре
2.Левски
3.ЦСКА
4.Локо Сф
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Победата над Славия
plamak написа:Има много фенове, които се опитват да оправдаят любимият си отбор, като поставят редом Левски. Виж ти, само до 48 г. Левски бил достоен отбор, а след това редом със съдийското знаме под един знаменател, "червени". Удобно и лесно. Ще напомня обаче дали има друг отбор освен Левски, който да е атакуван толкова много, усърдно и злостно от червената власт. Забравихме ли,че Славия бе по-малкият брат-трудовак с пагони и не съм чул да се противопоставят на това. Насила обединиха Левски със Спартак, но Левски и Левскарите никога не се примириха с това. Друг е въпроса,че тогава щеш, нещеш получаваш отгоре каквото милко балев реши. Пропагандата и заблудата беше толкова силна,че приемаш дерективите с патриотичен дух, скандираш БКП и живееш, иначе Скравена и Белене. Затова няма смисъл да се връщаме назад. Нека гледаме сега, защото докато всички други отбори се стремят да се променят, само един продължава с милкобалевщината. Разберете, че въпроса не е за един неправилно спечелен мач. Няма футболен отбор, който поне един мач да не е спечелил от съдийски аванти /виж Пирен-Беласица/ например. Въпроса е в България най-сетне шампион да се става с футболни аргументи, а не от съдий, бфс, машинации и др.
Значи Славия е малкия брат, трудовак с пагони ок!! А Левски изведнъж от 3 титли до 9-ти септември, след което до 10-ти новември - 6 пъти повече, а именно 18. След което до миналата година, стават 25!! Аз не говоря удобни, или неудобни неща. Това са фактите, както и фактите са, Славия, какъвто и брат с пагон трудовак и т.н. да е бил, от 44-та до 89-та година не ебил шампион на България и докато разделят народа на ЦСКА-ри и левскари си Славия е първият Български отбор, стигнал до полуфинал на Европейски клубен турнир. Не ми говори за Левски, как е бил атакуван от червената власт. Левски също е бил отбор под пагон и ако не е бил с властта, никога нямаше, средно на всяка трета година да е шампион, а просто щеше да е пометен, както абсолютно всичко, пипнато от комунизма! Левски е отборът на Тодор Живков, Цола Дррагойчева, Иван Славков, Тодор Славков, Иван Вуцов и цяла една червена, комунистическа плеяда плазмодии, неудачници и сатрапи! Като чуя за Левски, в контекста "отбор на народа", или "враг на властта", честна дума, ама наистина честно си признавам, че се чудя как може да има, толкова наивно мислещи хора!
П.П. А този цитат направо ме сразява и ме кара още повече да ненавиждам това, което превърнаха комунистите, от наистина достоен отбор в сянка и опонент на придворния си отбор:
plamak написа:Ще напомня обаче дали има друг отбор освен Левски, който да е атакуван толкова много, усърдно и злостно от червената власт.
Повтарям още един път, не само наивно, но и по мое мнение дори и ГЛУПАВО, да се мисли, че ако БКП е искало да се справи с Левски, този отбор нямаше да изчезне от лицето на земята! Левски е опонента, който позволяваше на ЦСКА да изпъква в годините, чрез който успяха и по спортен показател, да разделят хората, за да ги манипулират и лумпенизират!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- igor tomasic
- Контакти:
Кое му беше смешното ?
Кое му беше смешното че ЛЕВСКИ загуби 5-0 от тогавашния европейски клубен шампион? Барса - Байерн 4:0 1вото ... ! Ман. - Рома 7-1 ; Байерн - Спортинг 7-1 ; 5-0; Лпоол - Реал 4-0.Нима ЛЕВСКИ Е ПО УСПЯЛ ОТБОР ОТ Рома , Байерн , Спортинг , Реал ?Просто ЛЕВСКИ нямаше късмет и се падна в група с шампиона на Англия , Германия и Европейски клубен шампион. ЗАВИСТТА МАЙ Е ГОЛЯМА !?
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
Re: Кое му беше смешното ?
поредната тъпа тема ... нормално чорбарите да се хилят на говедата , че са били смачкани от бой ... а колкото до резултатът , мисля че ако тая Барса играеше , а онази която смачка Левски , нямаше да е 5-0 , а поне 7 ... то не че неможеха ... но както и да е , не мисля , че има смисал от темата . Само дето отваряш нов конфликт .. ейсега ще почнат майки , бащи , чичовци и т.н
Айде гледаите Барсата и това е ... поне аз се радвам на адски красив футбол
Айде гледаите Барсата и това е ... поне аз се радвам на адски красив футбол

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
- sedem_!_dva
Забравяш Ливърпул-Бешикташ 8:0, Арсенал-Славия Прага 7:0 май беше, Лион-Вердер не го помня, но пак беше голям резултата...
И Левски не е първия отбор завършвал с 6 загуби в групите, такива отбори има още -Спартак Москва, Кошице ... Олимпиакос до миналата година нямаха победа в групите на ШЛ, а бяха изиграли 25 мача някъде. Просто не тръгнахме добре тогава с гостуване на носителя на трофея, разгрома и оттам се объркаха и раколебаха всички в отбора ни...
И Левски не е първия отбор завършвал с 6 загуби в групите, такива отбори има още -Спартак Москва, Кошице ... Олимпиакос до миналата година нямаха победа в групите на ШЛ, а бяха изиграли 25 мача някъде. Просто не тръгнахме добре тогава с гостуване на носителя на трофея, разгрома и оттам се объркаха и раколебаха всички в отбора ни...
NON MOLLARE MAI
- igor tomasic
- Контакти:
Talic ти си ми ясен ... ман ютд - Драконите вчера показаха на "непобедимия " манчестер как се играе футбол.И не ми приказвай че тая барса е по - силна от предишната защото само ще ти кажа Роналдинио и Деко !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !