заговор срещу Барса :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: заговор срещу Барса :)
да поздравим единия от специалистите в "гонг " вальо.... и двата му отбора все така да продължават!!!!!!
gugushito написа:да поздравим единия от специалистите в "гонг " вальо.... и двата му отбора все така да продължават!!!!!!

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Викахте да не дават Ливърпул - Челси шот нема голове те пък точно сега се отпушиха и за 1 полувреме си размениха по един!
Иначе за второто полувреме в Испания - очаквам Меси да си дооформи хеттрика
Иначе за второто полувреме в Испания - очаквам Меси да си дооформи хеттрика

Аз малко встрани от темата...мисля,че коментаторите паднаха на нивото на некадърниците от БНТ и това не е отсега.От година на година те вървят надолу.Добре че догодина Диемите взимат ШЛ,а БНТ няма да дават българското първенство...най после...а по темата, в случая аз съм неутрален зрител и се кефя на играта на Барса,но щеше да ми е още по интересно,ако баварците бяха във форма.
PFC Litex, престани да ми триеш мненията! Ако не ти харесва това, което съм написал имаш право на санкция. Впрочем, не се ли зарече, че ще захвърлиш модераторстването, ако нещо не ти върже /даде дума/?!!! Не бъди реваншист спрямо мен, защото ти лъсва нещо изотзад!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Deliba6, не страдай от комплекси.
Да, подал съм оставка, чакам админите да ми свалят правата.
Те пък едни права мани, мани.
То и във форума едни дискусии, че свят да ти се завие
Супер доволен съм, че скоро няма да бъда модератор.
Be happy
Да, подал съм оставка, чакам админите да ми свалят правата.
Те пък едни права мани, мани.
То и във форума едни дискусии, че свят да ти се завие

Супер доволен съм, че скоро няма да бъда модератор.
Be happy

pivcoto - мисля, че подминаха БНТ - то снощи беше - "грандиозен мач", "страхотен футнбол" - то по едно време нямаше повече от 2 точни паса, Скоулс грешеше подавания на 5 м, но тия нашите плямпаха някакви стандартни фрази.
ricco написа:Сега се сети че едно от повторенията се видя ясно, че защитника не посяга. Ако се прави аналогия с положението на гонзо там имаше протягане.
П.П. И до колкото чух днес някъде един от ваште хора Майкъла е казал, че положението на гонзо е нарушение, но е от вън. Мога да кажа че съм съгласен с него.
Ми сложи си очилата с диоптрите, а не цветните, и ще видиш точно на повторенията, че има посягане и има контакт!..... Ма що да не гледаш мач с цветни очилата и да не пишеш във форума с тях, нали си гъзар..........
PFC Litex написа:Deliba6, не страдай от комплекси.
Объукау си се!!! Комплекси, в твоето разберане на думата, нямам! Казах да не ми триеш мненията!... Защото съм стар човек и не помня, за да ги напиша отново... А иначе се сетих, че нарекох...
"Червените" да го духат! 3:1 за "сините" !!!...
...Титуляра на темата е ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕ!!!
Презирайки всеобщото израждане