megan fox написа:Отметнах още един изпит! Все още не си знам оценката де, но вярвам, че съм го взел!
Остава сега да взема и този по Устройство на съдебната власт на 3-и и всичко ще бъде супер!
Вижда му се края вече.
Честито и успех в четвъртък!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Отметнах още един изпит! Все още не си знам оценката де, но вярвам, че съм го взел!
Остава сега да взема и този по Устройство на съдебната власт на 3-и и всичко ще бъде супер!
Вижда му се края вече.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
THE G.A.M.E написа:Усмихнах се защото, при мене лъжите не минават ! ...![]()
Непрекъснато установявам, че на лъжата краката са къси ...![]()
Много готина поговорка ! ...
Blue_Girl написа:megan fox написа:Отметнах още един изпит! Все още не си знам оценката де, но вярвам, че съм го взел!
Вижда му се края вече.
megan fox написа:Да не си се запознал с някое джудже?
Вижда му се края вече.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
megan fox написа:Blue_Girl написа:megan fox написа:Отметнах още един изпит! Все още не си знам оценката де, но вярвам, че съм го взел!
Вижда му се края вече.
Благодаря ви лейди за отделеното време и внимание!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта