Канал 3 ще предава срещата ЦСКА-Зиратбанк от Самоков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masona84
Контакти:

Re: Шапки долу пред Канал 3

Мнениеот masona84 » 01 фев 2011 12:52

THE G.A.M.E написа:Ами браво на Канал 3 !
Ама все ми се струва, че тия спортни събития трябва да са по националната - БНТ ! ? ?

О забравих ....
БНТ са закупили всички ски съзтезания ( чува се, че са дали към 7 млн. лева за ски ) ... които съдържат в превюто си - "Купа" ...

Няма лошо ... ама до колкото ми е известно, волейбола , ако не спорт #1 , то със сигурност е спорт #2 по популярност в България !
А ските къде са ? ? ?

Браво на Сашо и Канал3.Две години подред излъчват и европейската купа по волейбол за жени,и квалификации за европейско и световно на жените.А това със ските и на мен ми прави впечатление от доста време ,че се хвърлят пари на вятъра,като се има предвид и това,че се излъчват по евроспорт.Незнам какъв им е рейтинга обаче надали са доволни и те самите.Време е МАНЧЕНКО да си стяга куфарите,доста грешки направи като началник на отдел Спорт към БНТ.То не беше Лига Европа,то не беше квалификации по футбол на националите.И ако досега оправданието беше много пари искат и все ни цакат с по голяма оферта ,тука ставаше въпрос за едни 7000лв.Евала Сашо

ZARAA
Контакти:

Re: Канал 3 ще предава срещата ЦСКА-Зиратбанк от Самоков

Мнениеот ZARAA » 01 фев 2011 13:01

Сашо може да е всякакъв,ама е най-добрия спортен журналист в България и не мисля че това ще се промени скоро!Eвала на Канал 3 че ще може да гледаме волейбол,а "спортната телевизия на България",за пореден път се изложи..

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 01 фев 2011 14:09

Аз пък ще отида да го гледам на живо 8-)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 01 фев 2011 15:09

Евала на Канал 3! Дано Сашо Диков коментира мача - ще е много интересно :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 01 фев 2011 15:53

Нещо против ските :?: Предпочитам да ги гледам тях през целия сезон,отколкото един мач на който дори може да отида,за разлика от курорти като Китцбюел,Венген,Бормио и прочие. Дано вземат правата и за следващите сезони.

Върни се в “Волейбол”