Я бе, ощетените!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Я бе, ощетените!

Мнениеот Кашчей » 08 апр 2009 20:46

DrAvalanche написа:
Кашчей написа:
DrAvalanche написа:Къде видяхте блъскане прасенца? Нали ако го беше блъснал тоя щеше да падне като разстрелян от наказателен взвод

Виж сега....Прасета има в кочината.Прасето говори само с друго прасе, но не и с хора.Ти, говориш с прасета...значи си..какво.. :mrgreen:

Ако вторият ти етаж е пълен, е недопустимо да обиждаш по такъв начин всеки, който не е от твоят "народен " отбор :evil:

Ама вие сте и чувствителни? Не знам защо не виждам уважението което искаш от твоите дружки. И недей писка като озлочестено селско слугинче, ами първо си погледни кочинката

Вчера написах на твой колега по остроумие, но от "червения" лагер, че това, че не понасяш един от двата "гранда", не те прави автоматично привърженик на другият.Това ти го давам като задачка за домашно:да си размърдаш малко сивите клетки и да прецениш, дали един привърженик на футбола, като спорт, може да се възмущава от неспортменските прояви на футболист, който си позволява да дава оценки на съдии и противници, без сам да е изряден в поведението си на терена.
Гонзо може и да е боец(за вас), но за мен си е един изключителен хулиган на терена.Паоло ди Канио също беше хулиган, но имаше чест и доблест, за разлика от дон Хорхе Гонзага.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 апр 2009 20:50

L_Messi написа:Е, по критериите на червените фенове това си е чиста дузпа. По-интересно ми е какво ще кажат феновете на "моряците", които призовават да спрем да ревем за дузпата срещу Гонзо.

Па за вас в кой мач няма неотсъдена дузпа? :mrgreen:

Само в този, който още не е игран :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

oli
Контакти:

Мнениеот oli » 08 апр 2009 20:57

Бижутера написа:такива работи става при 2 / 3 от центриранията по време на мач :!:

Да, такива работи стават само във вашето наказателно поле и не се свири .....
Затова смятате че дузпа няма......
Но по цял свят се свири и затова като излезете навън и имате 1:17

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 апр 2009 21:05

Кашчей написа:Вчера написах на твой колега по остроумие, но от "червения" лагер, че това, че не понасяш един от двата "гранда", не те прави автоматично привърженик на другият.Това ти го давам като задачка за домашно:да си размърдаш малко сивите клетки и да прецениш, дали един привърженик на футбола, като спорт, може да се възмущава от неспортменските прояви на футболист, който си позволява да дава оценки на съдии и противници, без сам да е изряден в поведението си на терена.
Гонзо може и да е боец(за вас), но за мен си е един изключителен хулиган на терена.Паоло ди Канио също беше хулиган, но имаше чест и доблест, за разлика от дон Хорхе Гонзага.

Няма нужда да ми се изповядваш, не съм психоаналитик. А и да бях, пак нямаше да съм заинтересован от твоя случай. Гонзо на първо място е мъжкар, и това е един от редките случаи когато коментира съдия, явно и на него му е преляло. И като се бараш безпристрастен сторожник на красивата и честна игра, защо не си възмутен от поведението на съдията в мача на розовите със Славия?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 апр 2009 21:06

oli написа:
Бижутера написа:такива работи става при 2 / 3 от центриранията по време на мач :!:

Абе лольо, отборите с които играха Левски, виж сега къде играят Барса, Челси и Вердер и това не е сега само, ами всяка година...това е каймака на Европа, а ти само и само пишеш за 1:17, еми смешен си...Когато ЦСКА влезне в тези групи и постигне по-добри резултати от Левски може феновете му да имат право да коментирам Левски и представянето му там...иначе ставаш смешен и не знам как имаш очи да даваш оценка.

Empty написа: Еми, вече повече от четири дена ние феновте на Цска и Черно Море си мълчим, ама вие пишите по 5 теми на ден с абсолютно едно и също съдържание, така че думите ти губят смисъл...плащайте и водете съдии няма проблем никой няма да уплашите, тамън ще спрете да ревете, че им писна на всички ;)

Е аз затова написах, че ще млъкнат всички... И феновете на ЦСКА, Черно море...
А иначе би трябвало да ви е страх на дербито да има чужд съдия, защото нямате победа над Левски при такъв арбитър. 8-)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 апр 2009 21:08

Кашчей написа:
L_Messi написа:Е, по критериите на червените фенове това си е чиста дузпа. По-интересно ми е какво ще кажат феновете на "моряците", които призовават да спрем да ревем за дузпата срещу Гонзо.

Па за вас в кой мач няма неотсъдена дузпа? :mrgreen:

Само в този, който още не е игран :mrgreen: :mrgreen:

Но за сметка на това при вас празно няма.

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 08 апр 2009 21:08

И да го блъска как да я даде след като не дава дузпа за Гонзо през първото полувреме.Целта бе да се добута мача до равен.

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Мнениеот teksas_CSKA » 08 апр 2009 21:19

Чиста дузпа за Черно Море.Пак ги подкрепиха,да не загубят.

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Мнениеот teksas_CSKA » 08 апр 2009 21:20

sedem_!_dva написа:
oli написа:

Абе лольо, отборите с които играха Левски, виж сега къде играят Барса, Челси и Вердер и това не е сега само, ами всяка година...това е каймака на Европа, а ти само и само пишеш за 1:17, еми смешен си...Когато ЦСКА влезне в тези групи и постигне по-добри резултати от Левски може феновете му да имат право да коментирам Левски и представянето му там...иначе ставаш смешен и не знам как имаш очи да даваш оценка.

Empty написа: Еми, вече повече от четири дена ние феновте на Цска и Черно Море си мълчим, ама вие пишите по 5 теми на ден с абсолютно едно и също съдържание, така че думите ти губят смисъл...плащайте и водете съдии няма проблем никой няма да уплашите, тамън ще спрете да ревете, че им писна на всички ;)

Е аз затова написах, че ще млъкнат всички... И феновете на ЦСКА, Черно море...
А иначе би трябвало да ви е страх на дербито да има чужд съдия, защото нямате победа над Левски при такъв арбитър. 8-)

А вие нямате победа над ЦСКА от 5 години,най-малко.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 апр 2009 21:21

Аваланче кога ще разберете и вие и цскарите,че света не се върти около вас!!!!!! Нито съм цскар нито левскар и двата отбора сте ми противни разбери го! дузпа срешу Гонзо не мобежд а с екаже на 100% дали има,но по повторенията си личи,че Дяков си дърпа крака в посления момент и избягва съприксоновението,а Гозно какво прави-пада за дузпа типично в негов стил.Гозно,ако е мъжкар то тогава и Евгени Минчев е мъжкар :lol:
Иначе тази ситуация не смея д акажа длаи е дузпа,но Дяков е добиче и ей така извднъж от въздуха не се пада сма на земята.Помислете малко,че ,ако беше във ваш ощърб тази ситуация 5 месеца щяхте д аискате дузпа.....Не ставайте смешни!!!!

Върни се в “Футбол - България”