Я бе, ощетените!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Я бе, ощетените!

Мнениеот DrAvalanche » 08 апр 2009 20:17

vaskonti написа:http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=133053

Това на какво ви прилича? На мен ми прилича на обичайната "чиста" игра на Гонзо, а на вас?

Борба за място при центриране, нито го задържа, нито го спъва, нито го рита. Дай да им седи мирно а?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 08 апр 2009 20:17

Това си е чиста дузпа, срещу Гонзо дузпа нямаше. По притеснителното в това положение на клипа е, че съдията беше близо до ситуацията и я видя отлично.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 апр 2009 20:18

DrAvalanche написа:

Това на какво ви прилича? На мен ми прилича на обичайната "чиста" игра на Гонзо, а на вас?

Борба за място при центриране, нито го задържа, нито го спъва, нито го рита. Дай да им седи мирно а?

Изпусна "нито го блъска"... предполагам без да искаш.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 08 апр 2009 20:20

DrAvalanche написа:

Каква борба бе, това е футбол не борба, а това на Гонзо може и да си има название в другия спорт....борбата :D опит за изтласкване

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 апр 2009 20:22

А я намерете нарушението на Юруков срещу Соарес.Такова нарушение в белите държави се дава червен картон а нашия Ристосков едва жълт му даде.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 апр 2009 20:22

smash_the_reds написа:
Кашчей написа:
smash_the_reds написа:Ами изтърва го-ти не виждаш ли???Какво толкова е станало?

Аз виждам блъскане отзад, в гръб, а ти?

Ами това е нормално-това не е балет!

Ако беше балет, дон Хорхе Гонзага и Дегоеба със сигурност нямаше да е Нуреев....няма финеса за такива неща, а действа грубо и първосигнално.

Когато нашите съдии започнат да дават нарушения в такива случаи, и журналистите не престанат да се възмущават от чуждестранните съдии, че са дали дузпа против нас, защото някой от "неприкосновените" сини или червени направи нарушение в наказателното поле..Нарушение, което в България се подминава с лека ръка от чернодрешковците, когато иде реч за "богопомазаните" ни "грандове"..Та тогава няма да има и вопли като тези, след последния кръг в А група.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 апр 2009 20:24

Къде видяхте блъскане прасенца? Нали ако го беше блъснал тоя щеше да падне като разстрелян от наказателен взвод
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 апр 2009 20:24

DrAvalanche написа:Къде видяхте блъскане прасенца? Нали ако го беше блъснал тоя щеше да падне като разстрелян от наказателен взвод

ъъъ...тоя не пада ли според теб? :lol: :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 08 апр 2009 20:26

Немога да разбера какво още се занимавате с тея измислените,не разбрахте ли че за тях винаги има някой виновен
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 апр 2009 20:27

vaskonti написа:
DrAvalanche написа:Къде видяхте блъскане прасенца? Нали ако го беше блъснал тоя щеше да падне като разстрелян от наказателен взвод

ъъъ...тоя не пада ли според теб? :lol: :shock:

Приземи се на краката си. Ама ми се струва нормално след като скочиш, да паднеш/приземиш обратно на земята. Според тебе във въздуха ли трябва да се придвижва?

Върни се в “Футбол - България”