Charlie Adam to Liverpool not necessarily dead yet. If the Reds come in with another offer - it could yet happen.
Ливърпул купува Андрю Каръл за 41 млн.евро
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул купува Андрю Каръл
Ново 20:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- TEDIMAR99
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:TEDIMAR99 написа:23:19 Чарли Адам, заедно с агента си, е говорил половин час с ръководството на клуба, след което е обявил, че остава на "Блумфийлд Роуд"
Ами честито на печелившите.![]()
Все пак е добре че взехме Суарес и Керъл. Дано да успеем да вземем Ричардс или Йънг. Но ме съмнява да ги вземем.
Керъл сигурно ли е че сме го взели
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
TEDIMAR99 написа:Liverpool forever_95 написа:TEDIMAR99 написа:23:19 Чарли Адам, заедно с агента си, е говорил половин час с ръководството на клуба, след което е обявил, че остава на "Блумфийлд Роуд"
Ами честито на печелившите.![]()
Все пак е добре че взехме Суарес и Керъл. Дано да успеем да вземем Ричардс или Йънг. Но ме съмнява да ги вземем.
Керъл сигурно ли е че сме го взели
Абсолютно!!! НА 100 %

Фен съм на Нюкасъл и продажбата на Андрю никак не ме зарадва,но макара и в момента да не е на нивото на Торес, той е млад англичанин който ще пасне веднага в Пуул,за разлика от Суареш 

Не направихме още два важни трансфера за жалост - добър халф и добър бек. :/
-
- Контакти:
motg написа:Фен съм на Нюкасъл и продажбата на Андрю никак не ме зарадва,но макара и в момента да не е на нивото на Торес, той е млад англичанин който ще пасне веднага в Пуул,за разлика от Суареш
И защо мислиш, че Суарес няма да пасне на отбора. Той е футболист с изобилие от качества.
- James_Hetfield
- Контакти:
On January 31 2011, Adam signed for Liverpool for a fee of £14m. He will wear the number 11 shirt, but it is currently unavailable for sale due to high demand.
Завинаги от ЦСКА! YNWA Liverpool FC
- TEDIMAR99
- Контакти:
бравооооооооооооооооооооооооооооооооо много се радвам за Керъл има още 1-30 минути до края на трансферния прозорец дано да направим някой трансфер
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- TEDIMAR99
- Контакти:
James_Hetfield написа:On January 31 2011, Adam signed for Liverpool for a fee of £14m. He will wear the number 11 shirt, but it is currently unavailable for sale due to high demand.
дано да е така
-
- Контакти:
е ако земат само Карол голям филм торес за Клрол страно и то за толкова пари