Frankie Lampard написа:Фернандо Торес,Давид Луиз и ??? Дали ще има още ??? Абрамович е отпуснал 116 милиона лични пари,а са изхарчени около 75 ?...
Ми то нямате време да ги харчите! Остават още 2 часа и 51 минути, все пак Англия са по Гринуич!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Фернандо Торес,Давид Луиз и ??? Дали ще има още ??? Абрамович е отпуснал 116 милиона лични пари,а са изхарчени около 75 ?...
megan fox написа:Frankie Lampard написа:Фернандо Торес,Давид Луиз и ??? Дали ще има още ??? Абрамович е отпуснал 116 милиона лични пари,а са изхарчени около 75 ?...
Ми то нямате време да ги харчите! Остават още 2 часа и 51 минути, все пак Англия са по Гринуич!
tatusindo написа:megan fox написа:Frankie Lampard написа:Фернандо Торес,Давид Луиз и ??? Дали ще има още ??? Абрамович е отпуснал 116 милиона лични пари,а са изхарчени около 75 ?...
Ти недей мисли бате ти Роман,стига Карлето да му е казал,че иска още някой в халфовата линия и пристига
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
megan fox написа:enguerino написа:megan fox написа:Ми честито, дано при вас да не е толкова стъклен, колкото беше в Пул, но едва ли! Торес в това отношение е същият като Робен - много талантлив и безкрайно чуплив! Да се налеят толкова много пари за играч, който пропуска половината сезон покрай контузии или в опити да си върне формата (опити, които най-често завършват с нова контузия...) не ми изглежда никак смислено, но да видим какво ще стане.
Не съм съгласен че Торес е толкова чуплив има вероятност да се дължи и на грешна физическа подготовка в Пуул. Доколкото помня в Атлети не отсъстваше много. Виж и примера с Меси който повреме на Рийкард играеше 2 мача и отсъстваше 2-3 месеца а сега с Пеп някой помни ли му последната мускулна контузия
Мда, предизвика я преди 19 кръга Уафалуши от Атлетико Мадрид!![]()
![]()
![]()
Меси тогава беше по-млад и не беше чак толкова контузван, колкото го изкарваш! А част от контузиите на Торес се дължат на балтиите, които използват във ВЛ, за да спират техничари като него, но след като знаеш, че си техничар и че в Англия е пълно с дървари... за чий х*й седиш там?! Връщай се в Примера, където се играе далеч по-чисто и където реферите пазят техничните футболисти!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
THE G.A.M.E написа:След 6 дневни каняния и отлагания ... най после се обръснах ! ...
THE G.A.M.E написа:След 6 дневни каняния и отлагания ... най после се обръснах ! ...
tatusindo написа:THE G.A.M.E написа:След 6 дневни каняния и отлагания ... най после се обръснах ! ...
И аз очаквам в скоро време да я направя тази щуротия![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта