^
Чудно!
Значи - Йовов крило? Или Сашо Киров?
Иначе Батков разправяше, че ще има още. Чакахме младежки национал на Португалия (най-вероятно с един мач), обаче никъв го няма... Явно ако ще се взема някой, то той ще е свободен агент...
Както и да го въртят и сучат - Левски нямаха готов вариант за заместник на Жо. Не знам дали защото стана бързо или просто трансферите в Левски куцат.
Бях го писал в друга тема - Гара и Жо са най-конвертируемите футболисти на Левски, нормално е да имаш спасителни планове при евентуална продажба. Кви ше ги къдри Гонзо не знам, ама след като се натиска да е шеф, да си носи отговорността...
Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
-
- Контакти:
Santiago Munezz написа:Гърци измъкват Матондо от Левски
Крилото на холандския Рода Жанвион Юлу-Матондо със сигурност ще напусне настоящия си клуб днес. Според информация на Topsport.bg от Ниската земя, конгоанецът с белгийски паспорт ще избира измежду три оферти.
Освен от Левски, интереса си към Юлу-Матондо са заявили още втородивизионния гръцки Пантракикос и кипърския Еносис Паралимни, където преди седмица премина Георги Петков.
Клубът от Острова на Афродита обаче има минимални шансове да вземе крилото. Самият Юлу-Матондо предпочитал да отиде в гръцкия Пантракикос, където треньор е белгиецът Емилио Ферера.
През 2007 година именно Ферера работи заедно с Матондо в Брюж, познава отлично качествата му, а сега му е гарантирал непоклатим статут в Пантракикос.
Ужас!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
сини богове написа:Гарата май наистина остава при нас. Това което ме притеснява е, че ще го продадат лятото точно преди евротурнирите и тогава какво ще правим незнам.
Ще му мислим след края на сезона за това!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- south_division
- Контакти:
Гледам в Уикипедия доста нови футболисти сме взели.http://en.wikipedia.org/wiki/PFC_Levski_Sofia Но това го забелязах между другото докато търсих състава на Мали.Та въпроса ми е някой знае ли Кануте още играе ли за тях или се е отказал защото го няма записан.
-
- Контакти:
Трансферният прозорец затваря до часове, а нито Матондо, нито младежки национал на Португалия са в Левски. Много умно беше да продадем един от най-добрите ни играчи и единственото ни ляво крило без да имаме готов вариант за заместник. Като се замислим какви проблеми имаме и с дясното крило, където също имаше нужда от подсилване, сега вече нещата изглеждат много зле. Дори оставането на Гара в отбора няма да ни донесе никаква полза без наличието на добри крила, а шансът да намирам такива като свободни агенти е 1 към 10. И за какво ни е тоя Видович като имаме два леви бека, единият от които национал, а там където имахме най сериозни проблеми цял полусезон, в центъра на отбраната не взехме никой. Взехме и добър вратар на който през този сезон според мен няма да бъдат давани шансове за изява. Не се очертава никак добра селекция, като отбора пролетта може да бъде по слаб, но в никакъв случай по-силен. Дано ме опровергаят.
То тоя португалецът ще дойде в Кипър, което значи, че е свободен агент, което пък от своя старана значи,че е имал 1-2 часа за младежите на португалия, но преди 5-6 години и тези мачове едва ли са били на нужното ниво. А за Матондо- едва ли...
Няма да се очудя, ако приберем де Карвальо пак и от март да играе той дясно крило, а Младенов ляво
Което ще е поредното доказателство колко сме зле от към организация 
Няма да се очудя, ако приберем де Карвальо пак и от март да играе той дясно крило, а Младенов ляво

wikipedia.org . Някой може ли да каже дали това е истина или някой е избързал?Jeanvion Yulu-Matondo (born 5 January 1986 in Kinshasa) is a Belgian footballer with Congolese roots currently playing at PFC Levski Sofia

Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !
И какво сега ?!? Прозорецът затваря след няколко часа, а Матондо не е сигурен
Ужас и безумие 

Highlander написа:Трансферният прозорец затваря до часове, а нито Матондо, нито младежки национал на Португалия са в Левски. Много умно беше да продадем един от най-добрите ни играчи и единственото ни ляво крило без да имаме готов вариант за заместник. Като се замислим какви проблеми имаме и с дясното крило, където също имаше нужда от подсилване, сега вече нещата изглеждат много зле. Дори оставането на Гара в отбора няма да ни донесе никаква полза без наличието на добри крила, а шансът да намирам такива като свободни агенти е 1 към 10. И за какво ни е тоя Видович като имаме два леви бека, единият от които национал, а там където имахме най сериозни проблеми цял полусезон, в центъра на отбраната не взехме никой. Взехме и добър вратар на който през този сезон според мен няма да бъдат давани шансове за изява. Не се очертава никак добра селекция, като отбора пролетта може да бъде по слаб, но в никакъв случай по-силен. Дано ме опровергаят.
|Georgi написа:То тоя португалецът ще дойде в Кипър, което значи, че е свободен агент, което пък от своя старана значи,че е имал 1-2 часа за младежите на португалия, но преди 5-6 години и тези мачове едва ли са били на нужното ниво. А за Матондо- едва ли...
Няма да се очудя, ако приберем де Карвальо пак и от март да играе той дясно крило, а Младенов лявоКоето ще е поредното доказателство колко сме зле от към организация
Лично аз съм писал поне 3-4 мнения за трансферния прозорец в България, а и още двама-трима човека също са писали за трансферния прозорец, включително и от днес има мнения по въпроса.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
Сега почва голямото търсене на свободни агенти - леви крила !
Хората първо си набелязват някой и тогава се разделят с даден човек !
А нашите наопаки ... първо продават, после ще търсят !
За съжеление има голяма вероятност да се оправяме с наличните играчи !
П.п.
Това момче Горанов, нали е левичар и играе от ляво ?
С такова впечатление останах от контролата ни с онези гърци ...
Хората първо си набелязват някой и тогава се разделят с даден човек !
А нашите наопаки ... първо продават, после ще търсят !
За съжеление има голяма вероятност да се оправяме с наличните играчи !
П.п.
Това момче Горанов, нали е левичар и играе от ляво ?
С такова впечатление останах от контролата ни с онези гърци ...