Цска - Зираатбанк 01.02.2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: ЦСКА-Зираатбанк (Анкара) CEV Cup 1/4 Финал

Мнениеот shumnaliq » 15 яну 2011 00:39

krum_futbolista написа:
shumnaliq написа:Уби уби уби турчинааа турчинаа турчинааааа!

Тея ги мачкаме 3:0 в София , и в турция с 3:2 !!

БИЙТЕ ТУРЦИТЕ !!

Самоков искаш да кажеш :)
АЙДЕ АРМЕЙЦИ !

да де :)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 18 яну 2011 12:25

Тия ще ги бием, още преди да е почнала срещата

БИЙТЕ ТУРЦИТЕ !!!
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 22 яну 2011 15:14

3:1 тука и като гости каквото сабя покаже. :)
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 29 яну 2011 00:23

- Наистина ли до момента нито една телевизия не е проявила интерес към срещата със Зират?

- Тук е моментът с едно огромно прискърбие да акцентирам как се гради спорт в България. Ние с огромни трудности и с огромни компромиси се опитваме да правим европейски волейбол и мисля, че това се оценява от всеки - независимо дали е цесекар, фен на волейбола или просто фен на спорта. Всеки по достойнство оценява инвестицията на толкова много пари в условията на тази ситуация в страната, плюс това гарнирано с някакъв спортен успех, което за малка България е голямо постижение. Но какво се получава? Предстои ни четвъртфинал във втория по сила турнир и нито една телевизия няма да предава мача. Подписваме договори с рекламодатели, макар и за не много пари, но жизнено важи за нас пари, и е нормално тези хора да се интересуват кога ще се види логото на тяхната фирма по телевизията. Ние в момента сме на върха на нашето развитие, на няколко мача сме от финала в турнира за Купата на CEV, а в същото време губим рекламодатели, защото няма да ни дават по телевизията. Момчетата, президентът и цялата организация ЦСКА страда, защото имаме куп проблеми и се опитваме да ги решим, а обществото по никакъв начин не се отблагодарява за това. Освен да ни интервюирате, да ни ласкаете или пък да ни приземявате, се нуждаем и от подкрепа, кой каквато може, за финансовия просперитет на нещо, особено в случая, в който сме достигнали до някакво ниво. И какво се случва? Сега ни предстои мач, който искат поне милион и половина да го гледат, но няма да го дават. Това е голямата трагедия на България и никога няма да се оправим. Съжалявам, че съм толкова рязък, но съм изключително скептичен за развитието на спорта у нас. Щом ние постигнахме нещо изключително трудно за българските спортисти, особено за отбор, и не получаваме никаква подкрепа, това е ужасно. Как да почукаме на вратата на някой спонсор? С толкова много неща ли се гордеем в България, че не оценяваме нищо? Това е безумие! Ринг си изпълни фантастично договора, но той беше само за Шампионска лига. Сега сме в друг турнир и никой не проявява интерес. Питате ме за настроението в отбора, но по-добре си задайте въпроса какво е настроението в обществото. Но да се върнем на спортна тема, че не ми се задълбава повече...
http://www.sport1.bg/sport1/node/202190
Българските "спортни телевизии" , те са по-скоро ТЕЛЕ , но без ВИЗИЯ !"
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

ЦСКА - Зиратбанк и Зиратбанк - ЦСКА пряко по Канал 3

Мнениеот POPCORN » 31 яну 2011 19:00

Канал 3 е единствената телевизия, която ще излъчи на живо мача ЦСКА - Зиратбанк, Анкара (Турция), който ще се играе утре вечер от 19,30 часа в "Арена Самоков", научи Sportal.bg. Срещата е първа от "Чалъндж кръг"-а в турнира за Купата на Европейската конфедерация (CEV).

Канал 3 ще излъчи и срещата реванш Зиратбанк - ЦСКА, която ще се играе на 10 февруари от 18,30 часа в Анкара.

Информацията е взета от sportal.bg!
Eвала на Канал 3!За телевизия с техния бюджет е доста голямо постижение!Аз поне лично им благодаря, че ще ми предоставят възможност да гледам мойте любимци! :twisted: :twisted:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Re: ЦСКА - Зиратбанк и Зиратбанк - ЦСКА пряко по Канал 3

Мнениеот tornadoto_96 » 31 яну 2011 19:03

Труден мач, но мисля че го вземаме 3-2 8-)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА - Зиратбанк и Зиратбанк - ЦСКА пряко по Канал 3

Мнениеот POPCORN » 31 яну 2011 19:06

magichko написа:има друга тема... ! :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

слушам шефче :lol: :lol: не съм е видял :)Ако има друга моля да бъда извинен и е затворете :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Волейбол”