Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Re: Н.Сираков: Жал ми е за Ботев

Мнениеот fen fen » 08 апр 2009 15:15

Пълен натиск! В такива моменти и Раев ми е симпатичен даже като казва директно нещата.

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 08 апр 2009 15:16

Убийте го бе, убийте го с камъни! Да видим ако го нападнат наистина с камъни и дървета дали няма да се стресне и да се отърве от Ботев. Или ако се стреля по него, дори да не се утрепе наистина ще напълни гащите!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 08 апр 2009 15:27

ZYKLON написа:
spartak1918 написа:Как да помогнем бе човек?Вие с най-лудата агитка сте в шах как някой друг да ви помогне?

Чак пък най-лудата.

да чуем твоята класация като не си съгласен с тази
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 08 апр 2009 16:02

spartak1918 написа:Как да помогнем бе човек?Вие с най-лудата агитка сте в шах как някой друг да ви помогне?

Аз визирах Сираков и други, като него с позиции във футбола. Иначе всяка помощ ни е добре дошла.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

ruzev
Контакти:

Re: Усетиха се...

Мнениеот ruzev » 08 апр 2009 16:41

flashfreak написа:
ruzev написа:
flashfreak написа:То па един стадион... Бахти националния.. Пълен ташак е.

като не ти харесва не ходи или си ги заведи в къщи

ами тъп стадион е. няма държава, която да има футболни претенции и да има по-кофти стадион от нашия :) най-обикновен стадион с малка козирка. а като завали дъжд става ужас. Още помня на България - Холандия как се напълни между редовете с 20-30см вода, без да има къде да се оттича. някъде потънаха милионите за тоя стадион и просто направиха едно посредствено съоражение.

да съгласен съм , че не е идеален и , че в държавата е пълно с корупция но е националния стадион и не е правилно да се руши нещо което на всички.Така ще бъде докато не се променят хората(защо да рушат, когото могат да градят)

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 08 апр 2009 17:22

Явно на Сираков му писна винаги да му казват ,че е п...а и взе,че направи едно мъжко изказване..
Браво Наско!

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Re: Боби Димитров: Ботев е в будна кома

Мнениеот Рикелме » 08 апр 2009 18:33

bai Momchil написа:
Рикелме написа:Irena natiska i 4rez Bobi, DH-S. Toj dejstva saglasuvano s neq. Za sagalenie, 6tom pak vze da dava glasnost, si mislq, 4e Selskiq pak se e drapnal ot pregovorite. Dano pre4upqt Selskiq.

P.S. Molq za izvinenie za latinicata.

Батка, все си мисля, че Ирена ако реши да натиска, при всичките медии, които притежава, няма да и е никакъв проблем.

Батка, незабравяй, че Ирена беше прецакана за 1-и имоти в софия, и предполагам последното, за което е мислила последните седмици е Ботев. Размина се разрешението за строеж върху тези имоти, и веднага Боби почна да атакува, чрез медиите. Поне една част от опозицията са против нея и и правят парчета и за други сделки. Тя не седи по цял ден, да си мисли как да смачка селската пръчка. И тя си има врагове ( силни, някои от тях) и неможе да си позволи да бъде брутална с него. А нейните медиии си го плюят мн. сериозно. ОСНОВНИЯ ВЪПРОС Е: ЗАЩО СЕЛСКИЯ НЕ ПРОДАВА? ИМА НЕЩО,КОЕТО НЕЗНАЕМ, И ТО МАЙ НЕ Е ИНАТ ИЛИ ПРОСТОТИЯ!

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 08 апр 2009 18:38

Точно тоя въпрос ми се върти в главата от доста време!Защо не продава и коя е истинската причина?И дали тя не е в компетенциите на ДАНС,а ако те "нямат интерес" да направят нещо - в компетенциите на Интерпол...?
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 08 апр 2009 19:33

fen fen написа:
STENLI написа:само на боби му пука за БОТЕВ, и забележете, тои дори не е от школата на Ботев, а е софианец от левски

Боби май не е софянец, но не съм сигурен.

баш от София си е, юноша на Левски

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: ЛИЦЕНЗЪТ НА БОТЕВ ЗАСТРАШЕН

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 апр 2009 21:08

емо73канар написа:ПЛОВДИВ ПЕЕ ти неспишли бе човече??? :roll: :roll: :roll: Нищо не каза ходили на сбирката на ЛБ ??? 8-) 8-) 8-)

Брат,ставам в пет часа да хода на работа, да си храна децата.Писах ти на личния за срещата бе майна........

Върни се в “Архив”