До коментаторите на Шампионската лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тоти
Контакти:

До коментаторите на Шампионската лига

Мнениеот Тоти » 08 апр 2009 14:31

Снощи ми се наложи да пътувам и слушах коментаторите който отразяват мачовете от шампионската лига
не можах да разбера какво коментират коментаторите ,сериозен двубой от ШЛ или някой комично предаване примерно като Комиците,кажет две думи и започват да се смеят и това цял мач ,и аз харесвам развлекателни предавания на фона на тази скапана държава но това са двубой който само можем да мечтаем и завиждаме на публиката примерно в Англия който ги наблюдават ,не виждам нищо смешно и подходящо за такива сериозни двубой имах чувството че водещите водят мача от някоя софра на ракийка и мезе ,гледам винаги мачовете от Англия и никога не съм чул такова смеене през целия мач от водещите на Диема все пак не играят Скрита сила - Мъдрево и Бацова махала

31титли

Re: До коментаторите на Шампионската лига

Мнениеот 31титли » 08 апр 2009 14:45

Ми толкова могат!!! А и кво лошо има? Все пак радио станции много. Всеки сам си избира кво да слуша.

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 08 апр 2009 14:50

@32титли

Ми човека е искал да следи мачовете от ШЛ. А и това все пак е форумът на Гонг, част от Дарик. Няма по радио Веселина да слуша мачовете, я ;-)
Изображение

popa007
Контакти:

Мнениеот popa007 » 08 апр 2009 17:19

ПОДКРЕПЯМ КОМЕНТАТОРИТЕ НА 120%! Аз даже си спирам звука на телевизора и слушам Дарик. Много е забавно, смея се от сърце, и това съвсем на ми вреди на насладата от мача. Въпреки всичко, едва ли са пропуснали някое положение да го отразят. Само искам да ги посъветвам, коментаторите де, да следят промените в другите мачове на този сайт: http://www.futbol24.com
Това е доказано най-бързия сайт в света.
Само Левски! Ливърпул Шампион! Оле!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 08 апр 2009 17:31

Това е въпрос на гледна точка и всеки има различни предпочитания. Аз лично подкрепям колегата пуснал темата, защото и на мен ми се слушат сериозни коментари, а не комични подмятания и забележки. Наистина някой журналисти коментират мачовете все едно са на софра и на по три ракии. Всичко им е смешно и забавно...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 08 апр 2009 17:45

Преместих темата.

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 08 апр 2009 18:20

Нито коментарите са на ниво, нито мачовете които излъчват са Най-интересните в програмната схема! първата година когато коментираха Томислав и Ники беше страшно! много се радвам че догодина 2 или 3 телевизий ще излъчват лигата :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 08 апр 2009 19:12

beckhs23 написа:Нито коментарите са на ниво, нито мачовете които излъчват са Най-интересните в програмната схема! първата година когато коментираха Томислав и Ники беше страшно! много се радвам че догодина 2 или 3 телевизий ще излъчват лигата :)

То и сега формулата се дава по две телевизии,но 99,99 процента от хората я гледат по Бтв :!: :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”