Първо: Последните години даваха 4-5 та ако не и повече пъти мачове между pool и челси.
Второ: До един тия мачове бяха отвратително скучни с максимум 1 измъчен гол!
Трето: По Диема ни предоставят поне по 2 пъти на сезон това дерби.
Четвърто: В България има много повече фенове на Барса и Байерн и дори от тази гледна точка е къде, къде по-изгодно да се гледа тоя мач.
Пето: Не виждам проблем да си гледаш мача стрийм(онлайн).
btv за пореден път със слаб мач в програмата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: btv за пореден път със слаб мач в програмата
Кога намериш повече фенове на Байерн отколкото на Ливърпул където и да било по света като изключим Германия ела ми се обади.
Лично аз съм НЕдоволен от избора днес (дали въобще пропуснахме мач на Манчестър в CL този сезон
).
Но пък съм доволен от избора им за утре (довечера де). Въпреки че Ливърпул са в сериозен подем и доста добра форма,
нито те, още по-малко пък Челси могат да се доближат до красотата и шоуто което правят Барса.
Лично аз съм НЕдоволен от избора днес (дали въобще пропуснахме мач на Манчестър в CL този сезон
Но пък съм доволен от избора им за утре (довечера де). Въпреки че Ливърпул са в сериозен подем и доста добра форма,
нито те, още по-малко пък Челси могат да се доближат до красотата и шоуто което правят Барса.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

По принцип Алекси Сокачев е много голям фен на Ливърпул и се учудвам, че ще дават Байерн и Барселона!
предполагам, а и това е най-вероятно, че за реванша ще дават Ливърпул и Челси, защото тогава ще се реши кой се класирва напред, докато и на пеленачетата е ясно че първия мач е Х и то най-вероятно нулев!

Радвам се че ще предават Барса-Байерн.
Ливърпул и Челси почти всяка година се срещат и почти винаги правят 0:0
Никакви нули не са,това са сериозни отбори от Англия.Но и на мен ще ми е по-интересно на Барса-Байерн,защото това са любимият ми отбор от Испания и този от Германия.Според мен,колкото и странно да ви се струна мачът е Х-2:2!Но дано има много голове и ново шоу на "Камп Ноу" 
Вярно е това,Барса-Байерн ще е по-интересен.Tedo написа:Радвам се че ще предават Барса-Байерн.
- Sleepwalker
- Контакти:
Не мога да ви разбера,какво недоволствате от избора на БТВ!?Барса-Байерн си общо взето най-интересния мач от 1/4 финалите!И двата отбора вкарват и допускат повечко голове,а нали именно заради головете футболът е интересен?Писна ми всяко издание на ШЛ да гледам по 2 скучни тактически мача Ливърпул-Челси със по положение и половина пред двете врати общо за мача.Тея два отбора се знаят до болка,не могат да се изненадат и общо взето изхода на сблъсъка се решава от едно късметлийско положение в двата мача.Който толкова примира за английски сблъсъци,има две Диеми,там дават по 6-7 мача на кръг!Айде да гледаме един път поне и някой красив мач,а?

Барса- Байерн е правилният избор! Стига с тия скучни мачове между Челси и Ливърпул! Омръзва бе хора! Дано довечера стане хубав мач като на Олд трафорд!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
beckhs23 написа:и барса да и сложи петица на баварците! тва ли ще е интересното?
Да ти сложат петица на теб.След 0 на 2,друга песен ще запеете.
5-ца.Това да не е Волфсбург.
Испански цигани.