За К.Илчев:
Да варди той срещу Ейре -става ли?
hlucho написа:
Дата на раждане: 07.01.1979
-млада надежда викаш
К.Колев,който е играл с екипа на ЛокоПД срещу Лацио
Огомен интерес за Ч.море-Левски:
Каква омраза,какво нещо..............сещу синия отбор??????Какви комплекси?Какви мечти?Жалко-само това ще ви остане
Купи ми 2 билета,моля!
Иди в 10.00!
Грешно си ме разбрал.Ще бъда следобед във Варна и затова ти казах за 10.00!
Левски май ще хапне дръвцето ?
Май ми се иска.....забрави да добавиш думата -ИСКА-там някъде в изречението ти
Статистиката откъде я извади и на кокво се оповава?
А утрешната ни победа на какво ще се оповава?
Утре съм с брадвата и кола -ще ви трошим стадиона
Тъпако,от майтап не разбираш ли?Ако още веднъж ме ядосаш тази вечер-утре ще те намеря
GreenMile написа:
Ще трошиш тоягите с гъз,както винаги
Да пусна ли анкета за най-невежия фен на Ч.море да видиш ,че си ти???
Аз претендирам да съм най-невежия. Нещо против?
Нямам наблюдения за теб.Моите мнения винаги са обективни.Не мога да кажа за теб!
Да пусна ли анкета за най-невежия фен на Ч.море да видиш ,че си ти???
Ей гъз утре ще те намеря и ще те разпъна на главния ход на стадиона.
-готово-кажи час и място-анус!
GreenMile написа:
14.00 събота.Абсолютно задължителна победа,3 точки и нищо друго.Искам да ги разчекнем на терена от футбол,да си отмъстим за гаврата в Подуяне с дузпите и ЧК.Просто трябва да покажем,че сме по-добрия и по-класния отбор.Единствения им играч,който всява някакъв респект е контузен,а в нашия лазарет евентуално ще остане ТАНКО и малко вероятно САШКО.Дано да ги възстановим,да излязат и да смачкат Гонзо,Пеню и другите им анти-нападатели.Много разчитам на МИРО МАНОЛОВ,беше страшно надъхан вчера и след като прониза чорбата на Армията е време да пореже и лефски.
Абе и аз искам много работи ,ама не стават Научи се да пишеш името на отбора,водач в класирането правилно!Ебати злобния човек дето си.Внимавай някой път злобата ти да не те умори...
Дори и така да е-с измама-водим ли?Водим!!!И това е реалността-друг е въпроса дали ти харесва.Навсякъде подкрепят силните -така е било и така ще бъде!!!
е и голям орукал си бил Какво щяло да стане след 6 дни,как щяло да остане до края......бре!Пак ит казвам-сложи отпред едно голямо ИСКАМ ,за да е по-достоверно изказването ти.И какви кардинални изводи от една контрола със Спортист???Добре е ,че има хора да се заблуждават от такива работи повече.А какво мисля за Левски може да видиш в темата за мача със Спортист ,която пуснах вчера.И открий приликата и разликата от тук и там написаното..........
И аз ще дойда на мача във Варна и ще ходя на пазар.Нещо против?Това прави ли ме селянин или циганин според мисленето ти???
Re: Билетите за ''Черно море'' - "Левски" два дни по-рано?
от smash_the_reds на 30 Мар 2009 21:08
Този,който пусна темата го познавам.Да не мислите ,че ходи на мачове
Само приказва иначе е голям страхливец.Затова не ходи на мачове!
Всички мои постове от месец насам във форума на Черно море.
СПЕЦИАЛНО ЗА ГАМБАРА!!!
Какво видя в тях ,че имаш нещо против мен???