БРАВО МОРЯЦИИИИИ !!!!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: БРАВО МОРЯЦИИИИИ !!!!!!

Мнениеот MORSKI » 06 апр 2009 21:11

Quentin написа:да бе, личи ти колко голям модератор си (: флъдиш тука в темата за собствената си особа, вместо да пренесеш дискусията ви на лични съобщения ^ ^

Отговарям на въпроса на Гамбарата ти кой си,че нещо не се сещам????? И кой си ти да казваш кой флуидвал и кой не!!!!!!! Когато има оплакване към модератор това си е важна тема ,която заслужава да се разисква,да не казвам,че форума докато не си бях вкъщи достатъчно се напълни със спам и обиди...Така че твоето мнение в случая е безпочвено,Ти също спамиш в момента вместо да ми пишеш на личен не мислиш ли,а?????

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 06 апр 2009 21:15

всичко е наред Морски,разчитам на теб да пазиш хигиената във нашия форум,ако имаш нужда и мога да помогна аз съм насреща :!:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 07 апр 2009 11:32

Не мога да разбера защо са тези спорове. Форумът си е ваш и от вас зависи да няма обиди и псувни, а и всеки може свободно да изказва мнението си. Модераторът си върши добре работата и е толерантен към вашите коментари, поне това е моето мнение.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 07 апр 2009 15:06

За К.Илчев:
Да варди той срещу Ейре -става ли?

hlucho написа:
Дата на раждане: 07.01.1979

-млада надежда викаш

К.Колев,който е играл с екипа на ЛокоПД срещу Лацио

Огомен интерес за Ч.море-Левски:
Каква омраза,какво нещо..............сещу синия отбор??????Какви комплекси?Какви мечти?Жалко-само това ще ви остане

Купи ми 2 билета,моля!

Иди в 10.00!

Грешно си ме разбрал.Ще бъда следобед във Варна и затова ти казах за 10.00!

Левски май ще хапне дръвцето ?

Май ми се иска.....забрави да добавиш думата -ИСКА-там някъде в изречението ти

Статистиката откъде я извади и на кокво се оповава?

А утрешната ни победа на какво ще се оповава?

Утре съм с брадвата и кола -ще ви трошим стадиона

Тъпако,от майтап не разбираш ли?Ако още веднъж ме ядосаш тази вечер-утре ще те намеря

GreenMile написа:
Ще трошиш тоягите с гъз,както винаги

Да пусна ли анкета за най-невежия фен на Ч.море да видиш ,че си ти???

Аз претендирам да съм най-невежия. Нещо против?

Нямам наблюдения за теб.Моите мнения винаги са обективни.Не мога да кажа за теб!

Да пусна ли анкета за най-невежия фен на Ч.море да видиш ,че си ти???

Ей гъз утре ще те намеря и ще те разпъна на главния ход на стадиона.

-готово-кажи час и място-анус!

GreenMile написа:
14.00 събота.Абсолютно задължителна победа,3 точки и нищо друго.Искам да ги разчекнем на терена от футбол,да си отмъстим за гаврата в Подуяне с дузпите и ЧК.Просто трябва да покажем,че сме по-добрия и по-класния отбор.Единствения им играч,който всява някакъв респект е контузен,а в нашия лазарет евентуално ще остане ТАНКО и малко вероятно САШКО.Дано да ги възстановим,да излязат и да смачкат Гонзо,Пеню и другите им анти-нападатели.Много разчитам на МИРО МАНОЛОВ,беше страшно надъхан вчера и след като прониза чорбата на Армията е време да пореже и лефски.

Абе и аз искам много работи ,ама не стават Научи се да пишеш името на отбора,водач в класирането правилно!Ебати злобния човек дето си.Внимавай някой път злобата ти да не те умори...

Дори и така да е-с измама-водим ли?Водим!!!И това е реалността-друг е въпроса дали ти харесва.Навсякъде подкрепят силните -така е било и така ще бъде!!!

е и голям орукал си бил Какво щяло да стане след 6 дни,как щяло да остане до края......бре!Пак ит казвам-сложи отпред едно голямо ИСКАМ ,за да е по-достоверно изказването ти.И какви кардинални изводи от една контрола със Спортист???Добре е ,че има хора да се заблуждават от такива работи повече.А какво мисля за Левски може да видиш в темата за мача със Спортист ,която пуснах вчера.И открий приликата и разликата от тук и там написаното..........

И аз ще дойда на мача във Варна и ще ходя на пазар.Нещо против?Това прави ли ме селянин или циганин според мисленето ти???
Re: Билетите за ''Черно море'' - "Левски" два дни по-рано?
от smash_the_reds на 30 Мар 2009 21:08

Този,който пусна темата го познавам.Да не мислите ,че ходи на мачове

Само приказва иначе е голям страхливец.Затова не ходи на мачове!

Всички мои постове от месец насам във форума на Черно море.
СПЕЦИАЛНО ЗА ГАМБАРА!!!
Какво видя в тях ,че имаш нещо против мен???
Изображение Изображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 07 апр 2009 15:24

А за стадиона че бил 5000 с правостоящите нещо си го пропуснал умнико.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 07 апр 2009 15:48

more написа:А за стадиона че бил 5000 с правостоящите нещо си го пропуснал умнико.

Може-не е умишлено-ти вече го добави!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 07 апр 2009 17:30

Благодаря за отделеното време,но това са само цитати извадени от контекста.Съвет:не бъди похлупак на всяко гърне,приятелю,ако не можеш да напишеш нещо градивно и смислено по добре не пиши нищо.Никои няма нужда от провокации и ако един път си казал - да аз съм Левскар ,бъди Левскар,отбор с много история и достоен за уважение,но уважавай и другите фенове и нашите Свети места /стадион Тича/.аз преди доста време застанах зад теб когато един от феновете на Черно Море те обиждаше /az-veeeee/,помниш нали,но с постовете си ме караш да съжалявам и на края за да не голословя ще ти кажа последно"уважавай,за да те уважават и теб" и надявам се да си променил отношението си към ПФК Черно Море и към неговата история.
П.С и между другото ако не бяха злобните ти изказвания и не ме бе разочаровал през последния месец с поведението със сигурност щях да откликна на молбата ти/знаеш какво имам в предвид,не цитирам защото бе на Л.С./

Скоро бях го написал ,но ще се повторя ,Нека бъдем фенове,нека бъдем толерантни към останалите фенове/те са също като нас,разликата е само че симпатизират на друг отбор/,кому е нужно това форумно заяждане и мерене на ..........., :!: :!: :!:
Следва продължение.... :D :D :D
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

moryaci napred
Контакти:

Мнениеот moryaci napred » 08 апр 2009 01:22

LocoMotion написа:30 години си сваляте гащите пред шопските отбори! Браво , моряци! Добре , че имаше 6 пловдивчани във "варненския" ви отбор, та не загубихте!? Вземете още 5 и ще биете на 31 -вата година!? :D

Neshto si se obarkal.Osven Kriviya i Domakina koy oshte e ot Plovdiv?
A , che pri vas vinagi sa se rajdali dobri futbolisti ne moga da go otreka.Ako ne znaesh ot nyakolko meseca se pregovarya i za Dani Kiki.Veroyatno lyatoto TIM shte go kupyat.
Последна промяна от Darina на 08 апр 2009 12:34, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

moryaci napred
Контакти:

Мнениеот moryaci napred » 08 апр 2009 01:24

zlatan написа:аз съм левскар трябва ли да се радвам или да съжалявам,защото ти си много щастлив от точката

Ako ne se laja i vav vashiya lager kazaha , che sa spechelili edna tochka.Vse pak igrahte s tretiya i v momenta nay - dobre kotiran spored FIFA balgarski otbor.....

moryaci napred
Контакти:

Мнениеот moryaci napred » 08 апр 2009 01:27

МироСлав Велев написа:Море, нали шампиони щяхте да ставате :D :lol: :mrgreen: :?:
Е, вече сте пети, като ви мине и Славия, тъкмо ще си дойдете на мястото :!: :!: :!:

Kvartalen otbor kato Slaviya s 5 fena publika nikoga veche nyama da sa pred nas.A za medalite teparva shte se borim sas kvartal Nadejda i selyacite ot Osam...

Върни се в “Черно море”