Юнайтед-Порто
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Юнайтед-Порто
Порто ще детронира Юнайтед,днеска мача е равен а в Португалия бой бой бой.аре Порто
И двата отбора са поркани! Ебати смешните голове!... "Юн." не знаят къде се намират, а "Порто" не си вярват... Мача е 5:3?!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
пак като напраихте равен бива 

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Оказа се, "Порто" са си в ред, но играчите на "Ман. Юн." бяха друсани?! Абсолютно неадекватни с изключение на Рууни и Парк... с отвратителен лайнар като "принцеса Кристияна" /тая парцалеса да я продават, за да живнеме!/... с пълните недоразумения О Шей и Скоулс... Пак се отървахме добре! От това по-зле няма да сме и в това е шанса за реванша!!!
Презирайки всеобщото израждане
- Lord of memories
- Контакти:
Злорадствайте сега като не сме във форма щото ше ревете пак, не е като да не си във форма 20 години все пак.
Само Чукотка утре.
Само Чукотка утре.
GGMU
- ManUtdMadFan
- Контакти:
Съгласен сам с Deliba6 мн го мразя тоя Роналдо да земат го махат щото мн осира .... Един път не го видех да надтича защитника с/у него :X нали беше некъв бързак ??? А за Ман.Юн. немаше да стане само с центрирания треаше с далечни удари :X
България