[quote="Linky"]Само да вметна, че някой филми няма да излизат през 2011 , от тези, които са постнати тук,ето списък с тези , за които намерих официални информация и излизат през 2011:
Rise of the Apes - Изглежда доста бозав и до колкото знам ще разказва историята на това как маймуните тепърва завземат земята , демек ретроспекция , нещо като старуар....става банално това вече.
Transformers 3 - Има ли смисъл от коментар, филм за деца...
Real steel - Драма свързана с роботи, които се боксират....звучи доста не сериозно..
Sherlock Holmes 2 - Първия филм беше забавно/децки , не очаквам нещо различно от втория ...изглежда слабо (за мене)
Empires of the Deep (2011) - Новия Аватар... както казаха... изглежда същотоо.. и също толкова безсмислено..
1.
Final Destination 5 - Единствената част от цялата поредица, която ми харесва до някаква степен беше първата , защото малко или много поне идеята беше орегинална тогава...сега даже няма да си направя труда да гледам тази част
. National Treasure 3 - Приключенски филм за деца
Taken 2 - смесени чувства...но...негативно настроен..
Scary Movie 5 - тази поредица стана безинтересна след още втората част
Mission: Impossible - Ghost Protocol - поредния екшън с цел развлечение..за жалост не си падам по такива филми
Season of the Witch (2011) - Изглежда слабо..не го разбирам Николас...
X-Men First Class - от тази поредица няма филм, който да ми е харесал до сега...
Fast Five (2011) - не знам за какво става на въпрос
Johnny English Reborn - ами , дано има смях

.
The Hangover Part II (2011) - първата част беше доста прехвалена...имаше смешни моменти, но не беше най-смешния филм,който съм гледал....така че не очаквам много.
Big Mommas:Like Father, Like Son - Не е толкова забавно, особено втората част беше скучна
Scream 4 - ъх....до кога...
Cars 2 - анимаций не гледам..
Kung Fu Panda 2 - ^^^^^
Harry Potter and the Deathly Hallows (Part Two in 3D) - Ще го гледам само защото съм израстнал с поредицата
The Twilight Saga:Breaking Dawn (Part One) - Нямам коментар за тази пародия на филм
Red ridding hood - От създателя на туайлайт..предполагам ще се хареса на 15 годишните момичета
Drive Angry - изглежда като 1 от малкото " сериозни " филми на Николас в бъдещето..дано е нещо специално
The Eagle - Не знам..
Sucker Punch - Не знам.. но ми изглежда на някой филм тип тарантино...което става банално
За някои филми като Пришалецът не намерих информация за това не съм ги включил, филмите долу излизат в по-далечно бъдеще:
1. The Hobbit: Part 1 (2012) - ще се гледа само заради историята на поредицата
. Kick-Ass 2: Balls to the Wall - 2012 - филм за деца
Ghostbusters 3 - 2012 - филм за много малки деца
28 months - 2013 - филм, който очаквам , поредицата не е лоша
Bad Boys 3 - 2012 - филм, който ще гледам само защото съм израснтал с него
BioShock (2013) - не знам какво да очаквам
. The Bourne Legacy (2012) - The Bourne Stupidity....
Като цяло 90% от тези неща изглеждат доста плоски.[/quot
Кво ме напрай ти бе

,дай някакви надежди на хората