Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

itelim
Контакти:

Re: Победата над Славия

Мнениеот itelim » 07 апр 2009 22:11

Сериозна тема... Двама слависти плачат от Левски и ЦСКА, но пак във форума на Левски, не в този на Славия, камо ли в този на червените. И от какво плачат - че са ощетени, а те горките света вода ненапита! Що ли най-продажният клуб в София е свързан с белия цвят. В случая що ревете тук, или трябва да се замажат дузпите в неделният мач с нещо свързано с Левски. Е дайте да разгледаме положението от мача през есента 1934 год. То аналогични имаше и в мачовете с ФК 13 и АС 23... ;)

itelim
Контакти:

Re: ще се върне ли топчо понякога в левски

Мнениеот itelim » 07 апр 2009 22:22

Момчето заслужава един добре организиран от "Левски" бенефис, когато реши да сложи край на кариерата си. Дано...

oli
Контакти:

Мнениеот oli » 07 апр 2009 22:27

itelim написа:Сериозна тема... Двама слависти плачат... Е дайте да разгледаме положението от мача през есента 1934 год. )

Приятелю , темата я пуснах аз , а не славистите и я пуснах тук та да си припомните за спечелените точки есенес след груБи съдийски подпирания. Ще добавя само и победата срещу Локо Пд в 92-рата мин отново след груб фаул в наказателното поле. Това до тук са си 4 точки подарък от съдиите. А на ЦСКА съдиите им отрязаха главата поне в мачовете срещу Сливен и Локо Сф /второто полувреме/......ФАКТИ.
И това се случва все този сезон , а не 34-ра.... Този сезон не е още завършил и се СПОРИ ЗА ТИТЛАТА....ФАКТ, който и борето е забелязал
Последна промяна от oli на 07 апр 2009 22:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 апр 2009 22:36

itelim написа:Сериозна тема... Двама слависти плачат от Левски и ЦСКА, но пак във форума на Левски, не в този на Славия, камо ли в този на червените. И от какво плачат - че са ощетени, а те горките света вода ненапита! Що ли най-продажният клуб в София е свързан с белия цвят. В случая що ревете тук, или трябва да се замажат дузпите в неделният мач с нещо свързано с Левски. Е дайте да разгледаме положението от мача през есента 1934 год. То аналогични имаше и в мачовете с ФК 13 и АС 23... ;)

Каквото и да наричаш Славия и дори и да визираш '34-та година, или която и да е друга година, е видно какво е било положението на Славия тогава и какво е положението й през годините след 44-та. В същия момент можеш, след като си толкова добър по история, да видиш положението на Левски и на ЦСКА, след 48-ма година (когато са създадени червените) до сега, съпоставено с Левски преди това! И не само Славия, е потърпевша, от червения двуполюсен модел Левски-ЦСКА, а и целия Български футбол и отбори, който "бившите" доведоха до тотална капитулирала част от Българския футбол, чиито фенове се броят като много, когато се съберат един сектор! Защото червено-сините ги разделиха и поставиха в унизително положение! А футболът и спортът са за хората, а левскаро-цесекарският модел, ги изгони от стадионите! Когато се говори, колко продажна е Славия, нека се замислим, кой доведе целия ни спорт до това, с което никой фен не се гордее, не отрича, но и не желае! В същия момент, не може и да повлияе на червените продажни процеси, освен с липсата си по стадионите, което за мен е достатъчно наказание, за спорта и футбола, които също са потърпевши на същите! Когато говорим за продаване, да се сетим за това, че освен продавачи, има и копувачи! В последния кръг обаче, Славия така или иначе, щеше да си бъде на 6-то място, като не се оправдаха слуховете, че същата ще легне на ЦСКА. Визират мача с Левски, където Гонзо вкара от фаул, след което Левски с човек повече, трепереха, Славия да не изравнят до края на мача, дори и без да има конкретно, Белите за какво да се борят! Нека прецизираме мненията си, като говорим за продажност и да видим в историята, кой отбор щеше да е на първо място, във вечната ранглиста на Българския футбол, ако не беше изграден, комунистическия модел на грандовете! И дали унизителното положение, не е в крайна сметка за тези, които са го предпоставили?! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 07 апр 2009 22:46

forever, отговорих на първите два поста. Казал съм го и пак ще го кажа, че "Славия" е бил основния съперник на Левски в историята на софийския и в частност на българския футбол, поне до 1944, а и няколко години след това. Определението "Тотаджийски отбор" не е мое творение... При това то битува от твърде много години. Ако съм те засегнал лично, в частност твоя отбор - приеми извиненията ми!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 апр 2009 22:59

itelim написа:forever, отговорих на първите два поста. Казал съм го и пак ще го кажа, че "Славия" е бил основния съперник на Левски в историята на софийския и в частност на българския футбол, поне до 1944, а и няколко години след това. Определението "Тотаджийски отбор" не е мое творение... При това то битува от твърде много години. Ако съм те засегнал лично, в частност твоя отбор - приеми извиненията ми!

itelimр, не ти се сърдя, говориш разумно. Само се опитвам да обясня, че това за което обвиняват Славия, дори и в определени моменти да е да е било така (а когато е било реално за мен, никога не съм и отричал), е било част от действителността, наложена от от обстоятелствата! Никой от верните фенове на отбора, не сме искали да бъде по този начин, но сме били по-скоро потърпевши, а не виновни! Знаем какъв е бил wc, знаем и какъв е бил режима към едни отбори и от друга страна, какъв е бил към точно определени 2 отбора!

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 07 апр 2009 23:05

Мисля, че вече ти писах - не поставяй "Левски" и ЦСКА под общ знаменател. Грамотен човек си и би трябвало да ти е ясно, че това е удобно оправдание само за неудачници.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 апр 2009 23:14

itelim написа:Мисля, че вече ти писах - не поставяй "Левски" и ЦСКА под общ знаменател. Грамотен човек си и би трябвало да ти е ясно, че това е удобно оправдание само за неудачници.

Не ме интересува как изглежда. Това за мен са фактите! Многократно съм ги излагал! И това не го казвам, за да се заяждам! Левски е бил достоен отбор, поне за мен, до 48-ма година! Не отричам! Но след това, за мен (и не само за мен) във всички случаи, нещата са такива, каквито ги изказвам. Нямам нищо напротив да ме оборваш, но ако се вгледаш, тези неща съм ги обяснявал на дълго и на широко! Единственото място на двата отбора е под общ, червен знаменател!

П.П. Както изглежда и ти си грамотен човек и може би знаеш, че когато се обърнеш към някой с "грамотен човек" и той заради това, а не заради факти обърне мнението си, става ясно, доколко грамотен е всъщност!

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 07 апр 2009 23:19

Стана прекалено лично. Категорично не съм съгласен с "червения" знаменател, но спирам дотук.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 апр 2009 23:23

itelim написа:Стана прекалено лично. Категорично не съм съгласен с "червения" знаменател, но спирам дотук.

Нямам нищо лично към теб, а и ти си имаш право, на твое си лично мнение! Дали е вярно и не дотам, има историческа фактология! :?

Върни се в “Архив”