Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимни трансфери на Тича
И аз Бибишков му беше такава новината...да видим
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
а бе, носи се из въздуха една мълва за Наката от известно време, ама нали не разпространяваме слухове 

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
ShooterMan написа:Да бе,точно тъй,тоя беше от Албена дървото.Другия с когото го бъркам беше Джуркович или Джуракович,той потроши покрива на залата и Кольо го изгони точно след 15 минути проби
.Врабчето Чурулик изобщо не е бил одобряван от Кольо,напротив,Кольо ги изрита като мръсно коте и добре стори
Цветан Чурлинов: Обстановката на “Тича” ми е позната
Македонският нападател Цветан Чурлинов заяви, че във Варна се чувства добре. Припомняме, че 24-годишният футболист се присъедини вчера към отбора на "Черно море". "Чувствам се добре тук на "Тича". Обстановката ми е позната, тъй като преди 2 години отново бях на проби. Мисля, че ще се адаптирам бързо към отбора. Аз съм млад футболист и искам да се развивам. Мисля, че "Черно море" е точното място за мен. Надявам се да се харесам на треньора и този път да подпиша договор", каза Чурлинов.
Младокът уточни, че преди 2 г. трансферът му във варненския клуб е пропаднал заради нелепа травма. "Спомням си, че тогавашният треньор Никола Спасов ме хареса и искаше да ме има в състава си. Аз обаче се контузих, което попречи на преминаването ми в "Черно море", обясни македонецът. Вчера след обяд той проведе първа тренировка с "моряците" на спортния комплекс под Аспаруховия мост.
---------------------------------------
Израелският първодивизионен Бней Сахнин привлича бившия български младежки национал Атанас Борносузов, пишат местните медии.
31-годишният полузащитник се очаква да се присъедини към клуба в началото на следващата седмица, за да премине медицински изследвания и да подпише личния си договор. За последно през есента Борносузов игра в румънския Астра (Плоещ).
Друг българин Костадин Хазуров парафира с Бней Сахнин по-рано през месеца и вече отбеляза два гола в първите си три мача за тима, а бившият нападател на Локомотив (София) Даниел Митев пък в момента е на проби в състава.
Бней Сахнин се бори за оцеляване в израелския елит. Отборът е на 14-о място с 15 точки след 20-ия кръг на шампионата.
31-годишният полузащитник се очаква да се присъедини към клуба в началото на следващата седмица, за да премине медицински изследвания и да подпише личния си договор. За последно през есента Борносузов игра в румънския Астра (Плоещ).
Друг българин Костадин Хазуров парафира с Бней Сахнин по-рано през месеца и вече отбеляза два гола в първите си три мача за тима, а бившият нападател на Локомотив (София) Даниел Митев пък в момента е на проби в състава.
Бней Сахнин се бори за оцеляване в израелския елит. Отборът е на 14-о място с 15 точки след 20-ия кръг на шампионата.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
-
- Контакти:
Мисля,че още с идването на Камазола стана ясно,че Наката няма да играе в Черно Море.Нужен ни беше дефанзивен халф с опит,а Камазола е точно такъв.2 дефанзивни халфа на терена не ни трябват.Идеята беше човекът Х идващ на мястото на Шабленския да оформи тандем с Жоро Илиев и Ратников в средата.Аз съм на мнение,че е просто немислимо да се прати Ратников сред резервите,това значи да се върнем в 1-ви клас,миналата зима,да играем с 8 дефанзивни играчи на терена.Камазола е добър,според мене ще пасне много добре.Все едно гледам Рикардо Андре,а винаги съм казвал,че когато Рикардо играеше беше невероятен,това беше най-силния ни отбор,когато халфове бяха Рикардо-Жоро-Кривия,отборът от есента на 2008.Камазола има същите негови типични прфектни дълги пасове,добра визия за събитията на терена и просто си изнася топката отлично.Това беше много голям проблем,особено когато Шабленския остана сам да го прави.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
абе, стрелец - все едно тоя камизола е израстнал пред очите ти. Такива заключения правиш - колко пъти си го гледал? Освен на онова клипче, което върва по медиите като обявиха трансфера?
-
- Контакти:
И Графите не съм го гледал повече от едно-две клипчета,както и Даниел Карвальо,Вагнер Лав,Вендел...и още плеяда футболисти от подобен калибър,нито са разли пред очите ми.И?И смело мога да кажа,че са супер класни играчи,а ти какво ще кажеш за тях?И Зико не съм го гледал повече от 1-2 клипчета,нито Пеле,нито Пушкаш и ги определям за легенди и велики играчи?Не знам за клипчетата,нито искам да се хваля,но точно,ама наистина точно 3 минути ми трябваха и 2-3 отигравания в една контрола,за да кажа,че Ратников е огромен талант и писах ли писах,докато чувах подобни подмятания като твоите...хахахаха,времето,времето и последните мачове доказаха моите думи с пълна сила.Същото беше и за Шабленския.И затова ме слушай като ти казвам,че тоя Камазола е класен играч и ще е поне на нивото на Рикардо,а след Кривия в онзи отбор най-добрия беше Рикардо!Точно 13 минутно клипче,отиграванията,пасове,здравия далечен удар,доброто позициониране във всяко единоборство,постоянните влизания в атака от втора линия...това ми стига да кажа,че е достатъчно класен,за да е твърд титуляр,много по-добър и от Гравесена,и от Станислав с които разполагаме сега.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Сега, за футболисти - легенди няма нужда да си ги гледал, за да кажеш, че са добри или даже велики.
Въпросът е, че вски чужденец появявал се при нас идва с подобно клипче....а след това сме разочаровани. Няма смисъл да изреждам. Ако се сещаш и Джалма имаше добри отигравания на видеото
С какво го запомнихме?
Ами един, дето дойде от школата на Байерн Мюнхен...
и още доста такива.
А, че е по-добър от гравесена - то и без видео може да се твърди на 95%.
Основният въпрос е дали е по-добър от Борносузов и кой от двамата е за предпочитане. И в дългосрочен план (поне 2 сезона напред) на кого може да се разчита?
Въпросът е, че вски чужденец появявал се при нас идва с подобно клипче....а след това сме разочаровани. Няма смисъл да изреждам. Ако се сещаш и Джалма имаше добри отигравания на видеото

Ами един, дето дойде от школата на Байерн Мюнхен...

А, че е по-добър от гравесена - то и без видео може да се твърди на 95%.
Основният въпрос е дали е по-добър от Борносузов и кой от двамата е за предпочитане. И в дългосрочен план (поне 2 сезона напред) на кого може да се разчита?
-
- Контакти:
Е,това ще видим.Наката беше константна величина и железен боец,а освен това е и българин.Не смятам обаче,че беше по-добър от Рикардо през най-добрия му период.Рикардо тази есен беше и най-добрия играч на Черноморец,неслучайно толкова малко голове са получили.Не бива обаче да пренебрегваме и нещо друго,Камазола е 3 години по-млад от Борносузов,а самия Борносузов е на 32.Също смятам,че с мачове в Хартс,Шатору и Жувентуде този Камазола е и с доста по-добра визитка от Наката,чиито върхов отбор зад граница беше Том Томск.Ако можеш да прочетеш между буквите,а вярвам,че можеш със сигурност си забелязал и това
Жувентуде - браилска лига,техника,пасове,трикове
Шатору-френски футбол,финес,скорост
Хартс-шотландски дърварски футболздрави влизания и битки
Играл е и на 3-те коренно различни стилове,което говори,че е еднакво пригодим за всякакви условия,за всякакви стилове и срещу всякакви съперници.Затова казах класен,не е само клипчетата
Жувентуде - браилска лига,техника,пасове,трикове
Шатору-френски футбол,финес,скорост
Хартс-шотландски дърварски футболздрави влизания и битки
Играл е и на 3-те коренно различни стилове,което говори,че е еднакво пригодим за всякакви условия,за всякакви стилове и срещу всякакви съперници.Затова казах класен,не е само клипчетата

Кога затваря трансферният прозорец