Незнам ... за мен, едно поне 2 млн. Евро от миналата година се губят !
Баждеков твърди, че от 2 години бюджета на Левски е 3,5 - 4 милиона Евро.
А Левски тези пари ги генерира, само от участието в Л.Е. !
А тази година приходите от евротурнирите ще са още повече, със сигурност над 4 млн.
Като имаме напредвид, парите от реклами, спонсори, ТВ права, билети ....
То Левски за тази година ще е направил минимум - 5 млн. Евро, ей така, без трансфери ...
И при положение, че бюджета, е айде да кажем завишено - 4,5 млн. Евра, то защо е нужно да си продаваме най добрите играчи ?
Ей на това искам да отговорят отговорните фактори в Клуба !
Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Neron
- Контакти:
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
В тия приходи май не влизат и парите от билети а Герена беше пълна 3 пъти само в ЕКТ и съм сигурен че и от билети сме спечелили към половин милион.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
Neron написа:В тия приходи май не влизат и парите от билети а Герена беше пълна 3 пъти само в ЕКТ и съм сигурен че и от билети сме спечелили към половин милион.
Официално Баждека обяви, че от билети в трите ни домакинства клуба е спечелил - 650 хилки в евро ...
ами не знам приходите от ЛЕ Европа какви са, но от мача с Гент 25000 средно по 15 лв билет, прави доста пари, а за победата прибраха още 200 000 лв.
Забравяте един голям разход - Баждека може да строи къща или нещо сватба да вдига...
Много грозно е цялото поведение на ръководството. Аз имам чувството, че чрез ФК Левски Батков си издържа останалия бизнес...
Забравяте един голям разход - Баждека може да строи къща или нещо сватба да вдига...
Много грозно е цялото поведение на ръководството. Аз имам чувството, че чрез ФК Левски Батков си издържа останалия бизнес...
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Enravota написа:ами не знам приходите от ЛЕ Европа какви са, но от мача с Гент 25000 средно по 15 лв билет, прави доста пари, а за победата прибраха още 200 000 лв.
Ти откри Америка!!!!!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!
Батков: Жо вероятно ще напусне
Собственикът на Левски Тодор Батков за първи път призна публично, че една от звездите на Левски Жоазиньо вероятно ще напусне клуба.
Жо е пред трансфер в руския Краснодар, който в момента е воден от бившия треньор на Левски Славолюб Муслин, съобщи ТопСпорт.
"Имаме уговорка с един клуб, на който няма да споменавам името. В момента мениджърът на Жоазиньо уточнява личните му условия с въпросния клуб, но засега транферът не е факт. Но вероятно ще стане факт", сподели адвокатът пред "Нова телевизия".
Само ще ви кажа, че бюджетът (независимо дали се отнася за футболен клуб, за някаква фирма, за държава и т.н.) обхваща всички приходи и разходи за определен период, който в повечето случаи е една календарна година (в футбола е един сезон). Когато се изготвя бюджетът се взимат под внимание очакваните приходи и разходи. Има сигурни приходи и разходи, но има и такива, които само могат да се прогнозират. В един момент може да се получи така, че приходите да надхвърлят разходите (което се нарича бюджетен излишък) или разходите да са повече от приходите (бюджетен дефицит). Не мислете, че приходите от евротурнири не се включват в бюджета. Ще дам следния пример: При изготвянето на бюджета са включили приходи от класиране в групите на ЛЕ. Но се получава така, че отпадаме в първия предварителен кръг на ЛЕ - това води до загуби за клуба.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Пичове, далеч съм от мисълта да оправдавам Батков, но погледнете и от двете страни на нещата не само приходите. За да организираш един мач има и доста разходи, които евентуално ще си избиеш от пълния стадион. Да, обаче стадиона е пълен най-много 5 пъти на година, а другите 15-20 пъти кво прайм ? Охраната, осветлението поддръжката на тревното покритие и изобщо цялата организация околко един домакински мач не е безплатна. Да не говорим пък за гостуванията. Така, че ние не можем да направим равносметка на бюджета на Левски, има си хора за тая работа. Ние единствено можем да помагаме като купуваме фен артикули и пълним стадиона. Както ще стане на 26-ти февруари 

Последна промяна от petkov на 30 яну 2011 14:19, променено общо 1 път.

Tommi написа:Само ще ви кажа, че бюджетът (независимо дали се отнася за футболен клуб, за някаква фирма, за държава и т.н.) обхваща всички приходи и разходи за определен период, който в повечето случаи е една календарна година (в футбола е един сезон).
Финансовата година не е на сезон, а е на календарна такава.
Сега се играе сезон 2010/2011, но отчетната финансова година е за периода 01.01.2009 - 31.12.2009. Финансовият отчет за 2010 ще бъде обявен в края на 2011.
За финансовата календарна 2009 година, Баждеков обяви, че ПФК Левски 1914 АД е на загуба от 4 000 000 лв.
Отчетите са качени в сайта на статистиката и всеки сам може да ги види, там е описано всичко.

-
- Контакти:
petkov написа:Пичове, далеч съм от мисълта да оправдавам Батков, но погледнете и от двете страни на нещата не само приходите. За да организираш един мач има и доста разходи, които евентуално ще си избиеш от пълния стадион. Да, обаче стадиона е пълен най-много 5 пъти на година, а другите 15-20 пъти кво прайм ? Охраната, осветлението поддръжката на тревното покритие и изобщо цялата организация околко един домакински мач не е безплатна. Да не говорим пък за гостуванията. Така, че ние не можем да направим равносметка на бюджета на Левски, има си хора за тая работа. Ние единствено можем да помагаме като купуваме фен артикули и пълним стадиона. Както ще стане на 26-ти февруари
Точно така!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!