Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот tatusindo » 29 яну 2011 18:59

Tommi написа:Един може и да напусне, но няма да се разделим и с двамата ;)

Иначе ги признавам Гонзо и Батков за най-адските малоумници.........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 29 яну 2011 19:08

Не-знам доколко са верни тези последни информации,но Батков и Гонзо са на път да ни превърнат на битпазар,сякаш пари нямаме или сме задлъжнели на целият свят,при положение че не са минали и 5-дни откакто Батков се изтъпани и гордо заявяваше че пари имало,а сега то не е Минев не е Жо ,Гарра го изключвам от списъка по-простата причина че ще си остане тук най-вероятно или при цифра по-голяма от 2 ,Гонзо и Батков на ръце ще го занесат на купувача.Но по притеснителното е ако тези слухове се окажат верни тогава се получава сериозен дисбаланс в самият състав,оставаме без цяла лява зона и като прибавим че имаме проблеми и в дясно,за мен проблеми има в центъра на защита с две думи оставаме голи като пушки,и просто не виждам как ще намерят покритие думите на Гонзо,че през пролетта ще видим по силен отбор.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 яну 2011 19:33

Най малоумното нещо ще е, да изпратят Жо насила в Русия !
Ами, като не желае човека, оставете го !
Все пак, титла атакуваме ... живи и здрави, при успех, в късното лято квалификации за Шампионска лига ще играем !

Обаче, това юрване за продажба говори само едно - в Левски няма пари !
И се опитват спешно да вържат бюджета с някой трансфер ...

А аз се питам .......
Какво стана господа управляващи Левски, с онези 3,5 млн ЕВРО заработени през миналата година ?
Тази година, толкова ( 3-4 млн. Евро ) ... са заработени само от участието ни в Л.Е. !
Да не изброявам другите приходи, че и спонсорският договор с М-тел !

Има едно яко изтичане на средства от Клуба, в неизвестна посока, и неисвестно за какви цели !
Неможе, чак толкова да сме закъсали, че да продаваме всичко читаво ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 яну 2011 22:35

За мен също е странно как пари в клуба няма... както каза THE GAME от ЛЕ се взеха средства, спонсори и т.н. Даже струва ми се добрите резултати от ЛЕ тази година трябва да са донесли повече пари, отколкото миналата :?

Не искам да си мисля, че сме готови да продадем Гарата сега без да сме намерили негов заместник.... ако не сме намерили, то спортно-техн. ръководство е свършило безобразно работата си. И понеже не искам да мисля, че може ръководството да не е подсигурило нападението на отбора, то това ме навежда на мисълта,че Карвальо е договорен :roll:
Интересен е въпросът с лявото крило... На първата тренировка за 2011 год. Гонзо заяви, че Жо НЕ СЕ ПРОДАВА! Да, ама сега нещата са други.... и ако тогава по думите на Иванов селекцията бе почти завършена и се търсеше само дясно крило, за да засили конкуренцията там, то сега ще трябват две крила, защото оставаме само с Ал. Киров отляво :?

Мистерията със селекцията в момента е пълна! Батков преди дни каза, че е сигурен, че ЛЕВСКИ ще е шампион.... Но като гледам как вървят нещата месец преди началото на втория полусезо, аз бих казал-едва ли :| НЕ знам как ще се намерят равностойни заместници на Жо и Дембеле, а определено те и още 1-2 са моторът на отбора :|

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 яну 2011 23:47

TodorT написа:За мен също е странно как пари в клуба няма... както каза THE GAME от ЛЕ се взеха средства, спонсори и т.н. Даже струва ми се добрите резултати от ЛЕ тази година трябва да са донесли повече пари, отколкото миналата :?

Гошо Петков със 180 000 евро годишна заплата
Тасевски, Грийн, Минев, Дембеле, Жо, Гаджев, Мюлдер мислите ли че са с по-малките заплати от около 120 000 евро годишно

БГ футбола не генерира големи приходи и ако отбор не продаде е = кретане по ръба.

Макар, че при нас с парите е добре, задайте си въпроса, защо три трансферни прозореца почти нищо не взехме ново, а си продадохме двамата най-добри футболисти.
Изображение

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 30 яну 2011 00:59

Левски направи поредна ударна покупка от чужбина. "Сините" си осигуриха още едно крило, което ще увеличи конкуренцията в дясната зона. Това е белгиецът Жанвион Юлу-Матондо, който пред последните три години е играл за холандския Рода.
Роденият на 5 февруари 1985 г. футболист с конгоански корени е юноша на Мускрон, но пробива в Брюж. Той е и бивш младежки национал на страната си. Очаква се Юлу-Матондо да пристигне днес у нас, за да подпише със "сините".
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=355809
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 яну 2011 01:13

tirion написа:Левски направи поредна ударна покупка от чужбина. "Сините" си осигуриха още едно крило, което ще увеличи конкуренцията в дясната зона. Това е белгиецът Жанвион Юлу-Матондо, който пред последните три години е играл за холандския Рода.
Роденият на 5 февруари 1985 г. футболист с конгоански корени е юноша на Мускрон, но пробива в Брюж. Той е и бивш младежки национал на страната си. Очаква се Юлу-Матондо да пристигне днес у нас, за да подпише със "сините".
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=355809

А ето и визитката му:
11 гола в 90 мача.За този сезон в Ередивизе има само 1 мач!
Кариера:

2004/05 Брюж 4 мача/1 гол
2005/06 Брюж 13/1
2006/07 Брюж 25/9
2007/08 Рода 30/5
2008/09 Рода 29/3
2009/10 Рода 20/3

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 яну 2011 03:59

интересно защо от 20 мача миналата година е изпаднал в такава немилост?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 30 яну 2011 04:21

При това положени Дани Младенов отива отляво, където мисля му беше позицията и в Пирин и се надявам да играе по-успешно, а Юлу-Матондо ще е отдясно. Ако Жо наистина бъде продаден.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 30 яну 2011 08:36

какво става с португалеца - младежкия национал ? или пак партенката на Батков ?

Върни се в “Архив”