6omba написа:Kaкво стана с Дегън?
Ами доколкото знам Филип Деген играе под наем в Щутгарт.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
6omba написа:Kaкво стана с Дегън?
kiro_liverpool написа:6omba написа:Kaкво стана с Дегън?
KingKenny написа:Щом не искаш Карагър в отбора значи си луд !!!
Мисля че и ако се сложи Аурелио също няма да е зле има потенциал в лявокато цяло.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:KingKenny написа:Щом не искаш Карагър в отбора значи си луд !!!
Мисля че и ако се сложи Аурелио също няма да е зле има потенциал в лявокато цяло.
Карагър от 2-3 години е доста посредствен,колкото и да не ни се иска,трябва да го признаем.На колегата от първия пост,дето иска Спиъринг да е титуляр бих му казал,че Джей е доста посредствен играч и няма начин да се наложи в отбора.От младите таланти Кели мисля,че има шанс да направи сериозна кариера,Пачеко е много талантлив,но почти не получава шансове за игра,да видим дали ще успее да се развие достатъчно.Шелви не ме впечатлява особено,но все пак още е много млад,така че няма да избързвам с критиките.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
haha написа:KingKenny написа:Щом не искаш Карагър в отбора значи си луд !!!
Карагър от 2-3 години е доста посредствен,колкото и да не ни се иска,трябва да го признаем.На колегата от първия пост,дето иска Спиъринг да е титуляр бих му казал,че Джей е доста посредствен играч и няма начин да се наложи в отбора.От младите таланти Кели мисля,че има шанс да направи сериозна кариера,Пачеко е много талантлив,но почти не получава шансове за игра,да видим дали ще успее да се развие достатъчно.Шелви не ме впечатлява особено,но все пак още е много млад,така че няма да избързвам с критиките.
Liverpool forever_95 написа:kiro_liverpool написа:6omba написа:Kaкво стана с Дегън?
Деген изобщо не ни трябва. Той е на 26 години до колкото знам. Предпочитам Кели
MaCuMo написа:Младите надежди в Ливърпул за момента са:
Кели - вече почти сигурен титуляр
Спиъринг - леко контузен, но иначе ще влиза почти всеки мач за да трупа игрова практика
Шелви - също влиза почти всеки мач
Пачеко - очаквам скоро да попада не само в групата а и да заиграе
Сусо - наскоро промотиран в първия състав, много голяма надежда, надявам се скоро да го видя в игра
Уилсън - засега се задоволява с резервната скамейка, но е един от най-обещаващите цент. защинтици
Бантън - наскоро привлечен в академията, поне година две ще си остане там
Това си е половин отбор от бъдещи надежди, дано да имат повече шанс за изява и някой от тях да се превърнат в следващия Кара, Стиви или Роби!!!
MaCuMo написа:Младите надежди в Ливърпул за момента са:
Кели - вече почти сигурен титуляр
Спиъринг - леко контузен, но иначе ще влиза почти всеки мач за да трупа игрова практика
Шелви - също влиза почти всеки мач
Пачеко - очаквам скоро да попада не само в групата а и да заиграе
Сусо - наскоро промотиран в първия състав, много голяма надежда, надявам се скоро да го видя в игра
Уилсън - засега се задоволява с резервната скамейка, но е един от най-обещаващите цент. защинтици
Бантън - наскоро привлечен в академията, поне година две ще си остане там
Това си е половин отбор от бъдещи надежди, дано да имат повече шанс за изява и някой от тях да се превърнат в следващия Кара, Стиви или Роби!!!
Потребители, разглеждащи този форум: wu_dnica и 4 госта