Mussolini написа:И колко юноши и местни кадри интегрираха в мъжкия отбор освен Димов, който пък веднага беше продаден ?И как върнаха славата на клуба ? Стадиона го оставям на страна, а относно това за евротурнирите излиза че са си свършили работата и оттук нататък можем да не очакваме нищо така ли ? Или тепърва ще връщат славата на клуба и ще налагат юноши ? Или пък понеже е криза са замразили всички проекти за по-нататъшното развитие? А на талантите им се дава път от тази зима, демек 2006 го е обявил 2011 почва да го изпълнява...Не си мисли че искам да се заяждам, Стрелец.Излагам си моето мнение и аз обичам Черно Море не по-малко от тебе и останалите фенове моряци.Оттам тръгват всички мои разсъждения - дали всичко което се прави е добро за клуба.Далеч съм от онзи тип фенове дето плюят наред понеже така са си свикнали.И не казвам, че това което се прави в клуба е лошо, но не виждам това което ми се струва че трябва да е.Тъпчем на едно място.Оттук си задавам въпроса дали онея не отбиват номера понеже нищо не казват.Просто се пускат някакви новинки за Планове 2013 и тем подобни и това е.Забелязал ли си че единствения който говори пред медиите е Генов ???Не ти ли прави впечатление постоянното мълчание и пускането от време на време на новинки ( отново чрез Генов) че оттук нататък щели да се налагат млади (след цирковете в Каварна) и целите били Купата.А и тази твойта теза за кучетата и Юруков как се прилага към ДИмов - той беше продаден или изгонен в крайна сметка ?Това искам да ти кажа, че сме оставени да си интерпретираме както си искаме - като пускат от време на време новинки и после мълчание.А това не ми харесва.
П.С.Откъде я извади тая снимка бе човек.Да не си някой от ТИМ
Има я във фейсбука на Митев.Много добре го е казал Стрелеца.