28.01 ЧЕРНО МОРЕ - Несебър, контрола
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 28.01 ЧЕРНО МОРЕ - Несебър, контрола
сигурно и той е бил болен 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Божилов трябва да е в морето,дори и само заради факта,че където хване Левски,там ги дупчи.Дали е съдба или нещо друго не знам и не искам да знам.Единственото което ме интересува е когато играем с Левски да съм сигурен че има кой да вкарва.А на Божилов във визитката това го пише с големи букви.Относно Будинов ще кажа,че това момче не получии грам доверие от както е в Черно море.Едни около 10 мин с Мездра мисля че беше и толкова.Как капацитетите разбраха че не става,не ми е ясно.Аз си имам едно мнение,че играч който е вкарвал дори и в зоните,явно има качества за това.И е въпрос на време и сработване с отбора за да започне да бележи и в А група.За пример ще ви дам Женята от ЦСКА.А защо Будинов да не започне да вкарва и той?Вижте онова дърво дето Славия го взеха на 30 и кусур години как започна да вкарва гол след гол.Тезата на Стрелеца е че е по добре да играе някой наш талант,отколкото наемник.Навярно всички фенове искаме това,но не бих се отказал от някой голаджия за сметка на наш талант,само защото е наш.Стрелеца се скъса да плюе Адемар.А той има най много голове за нас.Значи или Стрелеца не я разбира тази игра,или приказва колкото да не заспи.А че трябва да се дават много повече шансове на Румен в момента е повече от ясно.Също така и Капитанов трябва да започне да трупа минути.За Тошко съм раздвоен.Момчето определено има потенциал,но все нещо не му достига.Наистина ще е по добре да заиграе като бек,отколкото да стои пейка.А и като бек може да прави същото в атака,коетоп прави и като крило.Просто трябва да го научат малко на дефанзивни похвати.Останалото си го има.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Само ще ви кажа, че последните 15 минути на мача сме играли с Дончо отляво, Капитанов отдясно, Чурлинов забит напред, а Божилов зад него, а зад тях като дефанзивни халфове Николов и Будинов. Като прибавим и Тошко ляв бек и Камен десен...Може ли да си представи някой каква каша е било. Ако са верни твърденията, че и Александров е излязъл, най вероятно Станислав е играл с Дяков централни защитници... Интересно какво ли е изпробвал г-н Генов?! А и да не забравяме, че мача се игра на маломерен изкуствен терен при минусови температури. Чудя се кому ли е била полезна и нужна ли беше подобна проверка. Айде, да кажем, че е планувана отрано и никой не е знаел атмосферните условия, да кажем, че се е наложило използването на тоя маломерен терен, ама кое наложи такива аномалии в състава?! Или само и само мача да мине и да се каже, че сме играли. А рисковете от контузии в това време и на тоя терен?! Незнам....
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
GrEeN-FaN написа:Sole написа:Този Чуруликов колкото и да се е развил за 2 години не е по-добър от Румбата или Капитанов.Определено сигурно е за предпочитане пред двете нули:Божилов&Будинов
Ами то за това ''двете нули'' ще си останат нули защото не получават и грам подкрепа подължавайте да ги плюете
а колко време да ги чакаме да вкарат а...професионалистите
Варна мрази софия
Iceberg написа:Само ще ви кажа, че последните 15 минути на мача сме играли с Дончо отляво, Капитанов отдясно, Чурлинов забит напред, а Божилов зад него, а зад тях като дефанзивни халфове Николов и Будинов. Като прибавим и Тошко ляв бек и Камен десен...Може ли да си представи някой каква каша е било. Ако са верни твърденията, че и Александров е излязъл, най вероятно Станислав е играл с Дяков централни защитници... Интересно какво ли е изпробвал г-н Генов?! А и да не забравяме, че мача се игра на маломерен изкуствен терен при минусови температури. Чудя се кому ли е била полезна и нужна ли беше подобна проверка. Айде, да кажем, че е планувана отрано и никой не е знаел атмосферните условия, да кажем, че се е наложило използването на тоя маломерен терен, ама кое наложи такива аномалии в състава?! Или само и само мача да мине и да се каже, че сме играли. А рисковете от контузии в това време и на тоя терен?! Незнам....
Аз пък си мисля, че такава постройка, говоря в атаката, далеч не е лишена от смисъл. А зад двойката централни нападатели стоят офанзивни, а не дефанзивни халфове! За Будинов не знам, но с бързината, с която разполага Румен е можело да се направят такива влизания, че "ум да ти зайде". Нека да не избързваме.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Румен Николов е страхотен талант и може да играе на абсолютно всяка позиция в атаката на Черно Море.Всичко това са проби-гешки,но проба-грешка в КОНТРОЛИ,не в официални мачове като един друг спец правеше.Нека се пробва,още повече,че днес сме играли на изкувствен терен,маломерен,просто една тренировка.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
да бе, какво сте скочили на Генов, че експериментирал? да не би да искате да експериментира като Велизар в официални мачове
ако иска да слага Будинов на вратата, а беройския - таран, само да почнем да играем нещо, различно от ганкиното, и да бием с разлика!

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Clarion написа:да бе, какво сте скочили на Генов, че експериментирал? да не би да искате да експериментира като Велизар в официални мачовеако иска да слага Будинов на вратата, а беройския - таран, само да почнем да играем нещо, различно от ганкиното, и да бием с разлика!
+1 много точно казано никой нищо не е видял а се нахвърля кат чакал на мърш
Iceberg написа:Само ще ви кажа, че последните 15 минути на мача сме играли с Дончо отляво, Капитанов отдясно, Чурлинов забит напред, а Божилов зад него, а зад тях като дефанзивни халфове Николов и Будинов. Като прибавим и Тошко ляв бек и Камен десен...Може ли да си представи някой каква каша е било. Ако са верни твърденията, че и Александров е излязъл, най вероятно Станислав е играл с Дяков централни защитници... Интересно какво ли е изпробвал г-н Генов?! А и да не забравяме, че мача се игра на маломерен изкуствен терен при минусови температури. Чудя се кому ли е била полезна и нужна ли беше подобна проверка. Айде, да кажем, че е планувана отрано и никой не е знаел атмосферните условия, да кажем, че се е наложило използването на тоя маломерен терен, ама кое наложи такива аномалии в състава?! Или само и само мача да мине и да се каже, че сме играли. А рисковете от контузии в това време и на тоя терен?! Незнам....
Хайде да не се самозабравяме и да помним,че има и защита.....във футбола де.И най-важно е да има спойка между защита и останалите части на отбора......а на нас това ни липсва на последък.....връзката меду звената.....И ако сега не пробваме различни варианти кога да го направим......на полуфинала за купата с литекс......
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
за офанзивни дейности можеш да търсиш спойка между звената. за защита - целия отбор трябва да играе като едно цяло! и като и вкарат гол тарана ни е толкова виновен за това, колкото и централния ни защитник. виж Барса как играят в защита - една от 10 атаки въобще стига до защитниците. за вратаря да не говорим 

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"