Анкета: Кой български владетел ви е впечатлил най много?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Анкета: Кой български владетел ви е впечатлил най много?
Мен лично ми става кеф като чуя или прочета някъде как сме си правили гавра с Византийската империя.Колкото и да си го повтарям винаги ми доставя удоволствие.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Viktor4o_Rs написа:От друга страна, за християнството - дали нямаше да е по разумно да сме под егидата на Римо-Католическата църква, как мислите ?
Остави я тази "егида"

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Siegfried, една тема имаше без полови органи, видове животни и обидни епитети и ти я развали ... Стига обижда хората, включи се нормално в дискусията просто 

Asterix написа:Селянинът Ивайлоако някой го помни ..
Вярваш ли, че селянин, свинар, е бил в състояние да предвожда такава войска?Говорим за Втората българска държава, а тогава армията не е била наборна, а предимно наемна, та, за да изучиш военният занаят е трябвало да си служил наемен войник), или да си малко отгоре, от обикновен свинар, което пак предполага военно обучение.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- storm
- Контакти:
По принцип ,ако трябва да има правда, ти заслужаваш бан заради обиди които не съм заслужил, но се надявам да не те банне Мадритиста понеже ,както казах одеве споренето ми е интер
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Симеон !! При него сме били непобедими , както духовно така и военно!! Жалко че е живял само 1 живот.След него както и да се погледне не сме видяли толкова ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!
[offtopic]Как е възможно никой да не е гласувал за Омуртаг ? Жалко че нямаме някой Омуртаг в момента ( по-умните ще се сетят закакво ни е )[/offtopic]
[offtopic]Как е възможно никой да не е гласувал за Омуртаг ? Жалко че нямаме някой Омуртаг в момента ( по-умните ще се сетят закакво ни е )[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Viktor4o_Rs написа:Siegfried, една тема имаше без полови органи, видове животни и обидни епитети и ти я развали ... Стига обижда хората, включи се нормално в дискусията просто
Как да се включи нормално, като той всеки път трябва да се изкара по-вярващ от папата и по-голям светец от Свети Георги!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Viktor4o_Rs написа:От друга страна, за християнството - дали нямаше да е по разумно да сме под егидата на Римо-Католическата църква, как мислите ?
не мисля, че е по-добре. Най-малкото поради причината, че в Римокатолическия свят едва ли не Папата е светец равен на Бога!
megan fox написа:Viktor4o_Rs написа:Siegfried, една тема имаше без полови органи, видове животни и обидни епитети и ти я развали ... Стига обижда хората, включи се нормално в дискусията просто
Как да се включи нормално, като той всеки път трябва да се изкара по-вярващ от папата и по-голям светец от Свети Георги!!!
Абе той в началото като се появи у форума беше нормален човек и пускаше готини теми....ма явно си е ударил главата някъде
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Neron
- Контакти:
shumnaliq написа:Симеон !! При него сме били непобедими , както духовно така и военно!! Жалко че е живял само 1 живот.След него както и да се погледне не сме видяли толкова ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!
Ние с теб трябва да се радваме че когато сме били истинска държава с истински владетели и фактор в цяла Европа столиците са били на 10 км от нашия град.Аз съм изключително горд че и Плиска и Преслав са до Шумен.Със сегашната ни столица сме подобие на държава.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!