enguerino написа:И третия ми изпит мина сега остава още 1 ... който незнам дори кога е
Честитка, на мен утре ми е последния, надявам се да го взема и да направя Flawless Victory (Mortal Kombat style)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:И третия ми изпит мина сега остава още 1 ... който незнам дори кога е
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:enguerino написа:И третия ми изпит мина сега остава още 1 ... който незнам дори кога е
Честитка, на мен утре ми е последния, надявам се да го взема и да направя Flawless Victory (Mortal Kombat style)![]()
enguerino написа:JackPackage написа:enguerino написа:И третия ми изпит мина сега остава още 1 ... който незнам дори кога е
Честитка, на мен утре ми е последния, надявам се да го взема и да направя Flawless Victory (Mortal Kombat style)![]()
Ай успех утре и ако има проблеми по едно зашеметяващо тръшване и готово
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Мария написа:Четейки мненията по нагоре в темата, се хващам че все повече започва да ми харесва.Тази тема като че ли, доказва смисъла на форумите като цяло ! Именно, че са място за комуникация и запознаство на различни хора с различни интереси. Няма как да не се усмихна на това.
Освен всичко друго, най после аз лично се наслаждавам на пълен релакс от тежкият работен ден. Уикенда също обещава да е хубав и отпускащ.
JackPackage написа:enguerino написа:И третия ми изпит мина сега остава още 1 ... който незнам дори кога е
megan fox написа:JackPackage написа:enguerino написа:И третия ми изпит мина сега остава още 1 ... който незнам дори кога е
Успех, Джак! Утре ще ги сплеснем! Един за всички и всички за един!![]()
Ballancee написа:Ха, какъв е пичага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта