Аякс официално прие оферата на Ливърпул за Луис Суарес
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Аякс официално прие оферата на Ливърпул за Луис Суарес
Хайде честито на всички фенове. Моля се още в сряда да го видим до Торес и да заиграем ако може с двама нападатели и отзад Мейрелеш и Джерард и отново започвам да мечтая за по-добри времена! LIVERPOOL FOREVER!!!

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Много много добър трансфер с Торес ще са страховита нападателна двойка а и ако вземем и Чарли
спи града

И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Нямам добро усещане за този трансфер. Не знам защо. Отделно, че в "Сън" излезе заглавие, че Торес иска да го продадат в Челси.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- slash1912
- Контакти:
Отдъхнах си най-накрая!!!Всеки ден по няколко пъти проверявах в сайта на Ливърпул за този трансфер и вече се бях притеснил сериозно,че няма да се осъществи.Честито на всички фенове на Ливърпул !!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Честито на всички. Аз лично съм много щастлив и мисля, че Суарез ще вдигне класата на отбора доста. Ето, че НЕСВ показаха, че спазват това, което са казали. Дори и да няма друг трансфер до края на прозореца мисля, че можем да го обявим за успеше. Е все пак има още няколко дни, в които може да стане още нещо интересно.
Хайде честито на всички фенове. Моля се още в сряда да го видим до Торес и да заиграем ако може с двама нападатели и отзад Мейрелеш и Джерард и отново започвам да мечтая за по-добри времена! LIVERPOOL FOREVER!!!
А Кайт ? Аз мисля че заслужава титулярното си място

А Кайт ? Аз мисля че заслужава титулярното си място
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Добре де,
централните ни защитници се надпреварват кой да сбърка.
Десния ни бек играе у лево.
Мейрелеш направи един добър мач и на следващия дръпнаха Стиви по-назад, което винаги беше лоша идея при Рафа.
Двете ни " крила " не ги виждам от началото на сезона, освен в защита.
Не че не ме кефи тази придобивка, но въобще не смятам че е най-важна за момента !
А иначе ще го видим хлапето
централните ни защитници се надпреварват кой да сбърка.
Десния ни бек играе у лево.
Мейрелеш направи един добър мач и на следващия дръпнаха Стиви по-назад, което винаги беше лоша идея при Рафа.
Двете ни " крила " не ги виждам от началото на сезона, освен в защита.
Не че не ме кефи тази придобивка, но въобще не смятам че е най-важна за момента !
А иначе ще го видим хлапето

-
- Контакти:
И аз искренно се надявам Суарес да вдигне класата на отбора и да започнем да бележим повече голове. След 24 мача сме вкарали 31 гола. Това не е никак задоволително. Успех му желая на Суарес 

- liverpool-4ever
- Контакти:
Цццц.. Влизам аз в гонга и давам "Ливърпул" и обръщам на скайп и си пиша.. И виждам аз фланелка на Аякс и си викам "цц сигурно са отказали", и чета "ОФИЦИАЛНО: Ливърпул привлече Луис Суарез" и започвам да блъскам клавиятура.. Просто такъв прилив на енергия .. Незнам просто... Чесно титлата е наша

Аз лично не мисля, че Суарез ще играе като централен нападател. Най-вероятно ще бъде преместен на левия фланк като краен нападател, както стана с Анелка в Челси. Ако Суарез играе до Торес в нападение, не мисля че Джерард и Мейрелеш ще са добър тандем в центъра. Трябва да има играч като Лукас или Поулсен който да играе пред защитата. Но както и да е - Честит ви трансфер, очаквам с нетърпение да видя Суарез в игра