Ювентус-Рома 27.01-21.45ч.(Купа на Италия)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Ювентус-Рома 27.01-21.45ч.(Купа на Италия)

Мнениеот shumnaliq » 28 яну 2011 11:46

maldin1 написа:
radiinter написа:Е какво толкова е станало?В Италия съдиите винаги леко подпират грандовете срещу средняците :mrgreen: .
За поредна година сте с калъфките,едва ли обаче това вече ви прави впечатление.
п.п.гледайте ми аватара и мечтайте.Тази вечер ви го позволявам защото съм на кеф :)

[offtopic]Ти гледай моя ..... :lol:[/offtopic]
Не знам какви засади сте видели,но поне в спортал от видео-то при първото попадение,камерата не хваща и двамата играчи в момента на паса, а при вторият гол нямаше засада.За някаква дузпа се говори тук,не съм гледал положението.

При 0:1 Мексес хвана Дел Пиеро през кръста , и го събори ( нещо като в борбата), а като се има и в предвид че топката беше при тях 2мата
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 28 яну 2011 13:42

shumnaliq написа:
maldin1 написа:
radiinter написа:Е какво толкова е станало?В Италия съдиите винаги леко подпират грандовете срещу средняците :mrgreen: .
п.п.гледайте ми аватара и мечтайте.Тази вечер ви го позволявам защото съм на кеф :)

[offtopic]Ти гледай моя ..... :lol:[/offtopic]
Не знам какви засади сте видели,но поне в спортал от видео-то при първото попадение,камерата не хваща и двамата играчи в момента на паса, а при вторият гол нямаше засада.За някаква дузпа се говори тук,не съм гледал положението.

При 0:1 Мексес хвана Дел Пиеро през кръста , и го събори ( нещо като в борбата), а като се има и в предвид че топката беше при тях 2мата

Направи му суплекс :mrgreen:
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 28 яну 2011 17:34

radiinter написа:
Neftochimic1892 написа:БАХ АЗ ТЕС САДИЙ :)

Е какво толкова е станало?В Италия съдиите винаги леко подпират грандовете срещу средняците :mrgreen: .

:) Този аватар, който го имаш , ние имаме с около 10 броя повече..

П.С Не мислех ,че човек над 20 години може да е толкова интелектуално изостанал.. Аз се чудя коя жена ти е вързала да е с тебе,че и дете да има от теб..Някоя можеби ритана от господ ще да ти е вързала да не е сама.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 29 яну 2011 01:24

storm написа: Този аватар, който го имаш , ние имаме с около 10 броя повече..

Да,то се видя как сте ги печелили.Благодарение на това сега си имате и една титла от Серия Бъ :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 29 яну 2011 03:32

Добре,че Ювентус ги нямаше,иначе не виждам начин как щяхте да спечелите нещо и през следващите 20 години пак щяхте да сте на сухо.Всичко ще стане ясно след време и дали е било манипулация,тогава вие да не бъдете пратени в Серия ВГЗ?

Потребителски аватар
DON Del Piero
Контакти:

Мнениеот DON Del Piero » 29 яну 2011 08:17

Зле,зле,зле,много зле,още по-зле.Юве беше гордатами едно време,а сега и от тяхсе срамувам...И докато несе бръкне на дълбоко за трансфери и наистина разбиращ тренер,се ще сме си така!!!Жалко, но факт

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 яну 2011 11:24

Мислих доста и намирам две основни грешки за провала.

Пускането на Мело и Сисоко заедно уби фантазията в атака и скритите пасове към крилата ги нямаше,а играехме много защитно,поради страх,който говори лошо.втората причина е съдията и всеки нормален ще потвърди,Аз писах преди мача за тоя ДОМАТ и явно е имало за какво.На всеки е ясно,че при дузпа и гол,настроението и два и при домакинство можеше ние да сме победители.Иначе мача беше на 180% от мача за първенството и явно има спад след нова година.Друго ми направи впечатление,че защитата беше разсеяна,което говори,че липсата на Буфон е оказало влиание.Друго е да викне Буфон и друго Сторари.А за нападателите нямам думи.Якуинта пак се ее контузил и може да е сериозно.Все пак игра 20 мин. :) :) :) .Амаури нямам думи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 29 яну 2011 13:44

forzajuve написа:Мислих доста и намирам две основни грешки за провала.

Пускането на Мело и Сисоко заедно уби фантазията в атака и скритите пасове към крилата ги нямаше,а играехме много защитно,поради страх,който говори лошо.втората причина е съдията и всеки нормален ще потвърди,Аз писах преди мача за тоя ДОМАТ и явно е имало за какво.На всеки е ясно,че при дузпа и гол,настроението и два и при домакинство можеше ние да сме победители.Иначе мача беше на 180% от мача за първенството и явно има спад след нова година.Друго ми направи впечатление,че защитата беше разсеяна,което говори,че липсата на Буфон е оказало влиание.Друго е да викне Буфон и друго Сторари.А за нападателите нямам думи.Якуинта пак се ее контузил и може да е сериозно.Все пак игра 20 мин. :) :) :) .Амаури нямам думи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За Сисоко и Мело си напълно прав,няма как 2ма дефанзивни халфа да правят играта,а затово вината е ИЗЦЯЛО на Дел НЕри...друго си е Акуилани и Сисоко да речем :mrgreen: а относно Амаури,за него всякакви думи са излишни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
DON Del Piero
Контакти:

Мнениеот DON Del Piero » 29 яну 2011 17:09

То като се загледа човек в отбора и се почва с едни недоразумея, много...Амаури,Якинта,Салихамиджич,Гросо.Мело и Пепе които играят един мач а после 5 ги няма никакви.Добавете и Мота и то какво се получи почти един отбор и то титоляри,и какво очакваме???Колко време мина а и до ден днешен се питам защо бяха изритани от отбора играчи като Трезеге и Диего, а дори нямаше опит да се намери някой с техните способности.Имаме си Три Играча които бяха и в серия Б...Дел Пиеро,Буфон и Киелини.Добавяме и Маркизио.И новите "за сега" добри попълнения Красич,Бонучи и Акуилани и всичко друго е пълнеж дори и треньора (най-вече).Е така няма как да стане.Интер взена Пацини,Милан Касано и то без пари.Е бил му лош характера(се едно и ние ги нямаме дръгливците),но за сметка на това уникален за поста си футболист,а ние си взимаме кой???защитника Андреа Барзали.!!!
И така с този отбор и неграмотно управление ще е луд късмет дори и да стигнем до място за Лига Европа.Ама ако пак обчвим,че няма смисъл дасе напрегат там и се издъним като тая година, няма нужда дасе напрягаме тогава,ако ще берем срам и от там.

Та като цяло ТРУДНИ ВРЕМЕНА НИ ЧАКАТ и дано имаме търпението и най-вече късмета да видимпак онзи Ювентус от преди 15 години,пред който трепереше цяла европа

Върни се в “Ювентус”