konvoec написа:Новият сто процента ще е по-добър от Минев. Минев единственото, което прави е да се включва в мелетата. Срещу Литекс той беше главен провокатор, а не Гаджев. На мен друго ми е интересно... Защо са ни тия крила, когато не се справят?! Аз качествени центрирания и пробиви видях много малко. Нито Жо, нито Младенов центрират като хората, а преди си мислех, че Живко Миланов има проблем. При условие, че почти всички голове стават с извеждащ пас към Гарра, а не с пробиви по крилата и центрирания, то дори да продадем Жо и да играем с друга схема, мисля че това няма да е голям проблем. Дори и с тази да си останем, пак ще се намери решение. Лошо според мен ще е ако Гарра бъде продаден...
Ами да много точно, като изключим Жо другите ни крила са жив зян. Преди време при Мъри играта ни беше насочена основно по крилата с много активни бекове и един от сезоните вкарахме 100 гола без да имаме Гарата, а по непретенциозните Домо и Бабангида. Факт че 70 процента от головете са след пас през центъра, обикновено от Тасевски. Ако имаме и добри флангове атакатa ни вече ще бъде по разнообразна и по малко предвидима, не може да се разчита само на Дембеле.