Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БФС БИЛО НА ЛЕВСКИ,А ЦСКА НА КОГО Е!
не те разбирам братле с това за шампионите локото ми са симпатични ама откак си отиде жоро лека му пръст вие просто сте един средняк сори но е истина
Левски завинаги в моето сърце.
- tihomir_rs
- Контакти:
Re: Томислав Русев - журналист или запалянко?!
оставете томето-той е великан в спортната журналистика
БФС не е на Левски и не само поради съдийските тесли, но и наказанията са все в една посока за Левски. Обикновенно чорбарите не признават подобни факти, но нека да видим сега дали и с какво ще накажат Съдийско знаме за нахлуването на фена подгонил футболист на Славия. Този фен, ако беше от Ботев или от Левски полицаите щяха да го съдерата от бой, а този спокойно го гледаха без да се помръднат. Ами за маймунските звуци ще им отнемат ли три точки както е по правилник, едва ли, дори няма да има наказание. Тогава бфс на кого е?. Няма ли кой да изпрати един запис във ФИФА и Уефа да видят и чуят, как цял сектор издават маймунски звуци.
Re: Левски се оглежда за Велимир Иванович.
Аз го харесвам още когато играеше в Славия
Класен футболист е и мисля че има място при нас 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
-
- Контакти:
Аз ако бях Президент на БФС, щях да махна тази задколисна простотия и щях да направя всичко възможно да се играе честен футбол! Хич не ми пука кой ще е шампион стига да я е спечелил без задколисни игри! Да бих искал всяка година ЦСКА да е шампион, но това няма как да стане, защото няма вечни неща! Аз съм оптимист на българският футбол и си мисля, че ако се върнат хората по стадионите и се играят мачове пред пълни трибуни нещата ще са по съвсем различен начин! Друго важно нещо е да се намали влиянието на парите във футбола! Не се сещам, кой точно беше предложил бюджета на клубовете да е водещ фактор, а не това собственика колко пари има! Демек ако си на печалба 2млн имаш само 2 млн да си купиш нови футболисти! Това е!!! Всичко на стадионите! и само ЦСКА
Да 2003 беше качествен футболист сега не е нищо повече от един изиграващ последните си 2-3 сезона в кариерата футболист
ако ще връщат дъртаци да върнат Симонович!!!

Стига с тия дузпи бе! Какво мислите , че на нас червените ни е кеф тази победа срещу Славия ли? И на нас не ни харесва така. По-добре вие да биете всеки мач с такива дузпи , като първата снощи , отколокото ние да вземаме и един мач така.
Обаче не забелязвам никой син да си спомня и една такава дузпа свирена за Левски от началота на първенството. То вярно , че и аз не искам да си я спомням снощната , ама я има. Я се понъпанете и вие малко. Не желая , аз да ви ги припомням.
Обаче не забелязвам никой син да си спомня и една такава дузпа свирена за Левски от началота на първенството. То вярно , че и аз не искам да си я спомням снощната , ама я има. Я се понъпанете и вие малко. Не желая , аз да ви ги припомням.
- smash_the_reds
Fonzky написа:Да 2003 беше качествен футболист сега не е нищо повече от един изиграващ последните си 2-3 сезона в кариерата футболистако ще връщат дъртаци да върнат Симонович!!!
На 29 години е!Не е дъртак!

-
- Контакти:
Брато, аз бях на мача и мога да ти кажа, че в близост до този фен нямаше полицаи!!! Иначе мога да ти кажа, че не в един и два мача на левски от синята агитка е имало маймунските звуци. Просто не се хващай за неща, които и на синият отбор са им се разминали! Ако не сте разбрали БФС е на този, който най-много плати!!!
Дори феновете на Спартак го плюят и виждат,че не е никакъв футболист.Сами си направете изводите.
А и има страх от хора със сини шуби в тунела
А и има страх от хора със сини шуби в тунела