Мисля, че тия колкото и пари да дават, май нашите ще трябва да опрат пистолет в главата на Гарра-та, та да го убедят да премине при тях ! ...
Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Фен тема Гарра Дембеле
Сега пък Чезена ...
Мисля, че тия колкото и пари да дават, май нашите ще трябва да опрат пистолет в главата на Гарра-та, та да го убедят да премине при тях ! ...
Re: Дембеле е продаден !
http://www.sportal.bg/ i http://gong.bg/ на пьрва страница има уповестена информация
Няма ли да ходи на дело? Ако го осъдят на пробация Хофенхаим колко ще го чакат 
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
berbatov написа:Няма ли да ходи на дело? Ако го осъдят на пробация Хофенхаим колко ще го чакат
Относно Хофе, хората вече привлякоха днес футболист.
Това, че Батков е взел Дембеле директно от автобуса съвсем не значи, че е заради трансфер.

- bigbonusprize
- Контакти:
PFC Litex написа:Това, че Батков е взел Дембеле директно от автобуса съвсем не значи, че е заради трансфер.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
отборьт е Кьолн имам бивш сьоченик там който ми сподели,че там в последните 2 дни се споменава Дембеле с цел трансфер тьй като отборьт им има най слабо нападение и се борят да оцелеят
Дембеле е следствен, може да е нещо спешно свързано с делото което предстои на 02.02.2011, хубаво е в такива моменти да се изчака да се появи повече яснота, отколкото да се бълват тонове предположения, все пак Гонзо каза, че Дембеле остава на 100% и е решено, а аз му вярвам
Последна промяна от PFC Litex на 27 яну 2011 19:24, променено общо 1 път.

- bigbonusprize
- Контакти:
PFC Litex написа:Дембеле е следствен, може да е нещо спешно свързано с делото което предстои на 02.02.2011, хубаво е в такива моменти да се изчака да се появи повече яснота, отколкото да се бълват тонове предположения, все пак Гонзо каза, че Дембеле остава на 100% и е решено, а аз му вярвам
dimachko, ти много съученици имаш бре, във форума на Дата пишеш друго
До 02.02.2011 има няколко дена. Не вярвам толкова да бърза заради делото...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
THE G.A.M.E
Можеби за разговор с желаещите го ... все пак, в тая работа и футболиста има лични условия ...
Абе утре ще се разбере повече за тая история ...
А и, той "адвоката" неможе да си мълчи ... ако е станало нещо, все ще се похвали ...
Абе утре ще се разбере повече за тая история ...
А и, той "адвоката" неможе да си мълчи ... ако е станало нещо, все ще се похвали ...