Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

БФС БИЛО НА ЛЕВСКИ,А ЦСКА НА КОГО Е!

Мнениеот emkata » 06 апр 2009 21:12

Дълги години се говори бфс е левски,а аз се питам тогава цска на кого е ето миналата година станаха шампиони ,сега са водачи въпреки крехката една точка ,та се питам как е..ти става това.АЗ ако примерно съм президент на бфс левски няма да сдаде титлата и това си има логика щото съм върл ЛЕВСКАР.Някой сега ще ми обясни ли как е възможно да се случи нещо възможно?Та в този ред на мисли господа кое е нормалното в бг,хем си отбора на властта хем нещо не върви.моето мнение си го запазвам за мен,нека който желае да сподели нещо по въпроса-НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ОБИЖДАМЕМНЕНИЕ С ФАКТИ аз доказах ,че ЛЕВСКИ не е отбор на бфс, не че и цска е ,но тук става въпрос за нещо много по голямо и то няма да закаснее,ЗАЩОТО ЛУПИ ЗА ДА СЕ СПАСИ ОТ ЗАТВОРА Е ГОТОВ НА ВСИЧКО И ЛИЧНО ТОЙ ЩЕ ИЗПЕЕ В ПРОКУРАТУРАТА КАК СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА МИНАЛАТА ГОДИНА НЯКОИ ОТ НАС ЗНАЯТ.
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
naskoni
Контакти:

Re: БФС БИЛО НА ЛЕВСКИ,А ЦСКА НА КОГО Е!

Мнениеот naskoni » 06 апр 2009 21:19

Скъпи Дядо Коледа,
Пиша ти за втори път тази година не защото искам нов подарък, а за да те питам нещо важно. Ти от кой отбор си? Татко казва, че си от ЦСКА - защото винаги носиш червени дрехи. В такъв случай татко казва, че няма да те пусне вкъщи, не са ни потрябвали твоите подаръци, и без тях ще станем шампиони

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: След Сливен Миньор: Е ако сега кажете,че няма уговорка?!?!

Мнениеот sedem_!_dva » 06 апр 2009 21:20

JASSA написа:АБЕ ВИЕ СТЕ ХИПЕР СМЕШНИ БЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ТЪРСИТЕ
СТИГА С ПОДОБНИ ИЗМИСЛЕННИ И ЗЛОБНИ ПРОГНОЗИ КАКВО ТОЛКОВА Е СТАНАЛО НЕ БИХТЕ ЧЕРНО МОРЕ МИ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗАЩО?
А НЕ ДА ДА ОБВИНЯВАТЕ ЧЕ ДРУГИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ ЦСКА,СЛИВЕН,МИНЬОР
ТА НАЛИ ТЕЗИ СЪДИИ НИ ПОДХЛЪЗНАХА СЪС СЛИВЕН И СЕГА НЕ СЕ ПОНАСАМЯ СЪС СЛИВЕН ЗАЩОТО ОТРОЧЮЕТО НА ЦСКА ЛЕЧКОВ СЕ ОЗЪБИ НА ОТБОРА КОЙТО ГО НАПРАВИ ФУТБОЛИС КАТО НИ СЕ ПОДИГРАВАШЕ БЕЗКРАЙНО И НАГЛО КАК МОЖЕМ ДА ГО ОБИЧАМЕ НИЕ СЕ КЕФИМ ЧЕ МИНЬОРО ГИ Е СМАЧКАЛ С НОВИЯТ СИ ТРЕНЬОР,ЗАЩОТО МРАЗИМ ЛЕЧКОВ

Пич оттогава доста работи станаха във вашия клуб, тогава още беше Емо Костадинов, а в момента имате нови собственици и Чичовото е в отбора, а те са в доста добри отношения с Кмета, не случайно и Лечков скача на Мъри за националния отбор, ма кръвта вода не става и Лечков си ви остава верен, въпреки мача в началото на сезона, когато бяхте ощетени. А оттогава сте компенсирани в доста мачове...
А ние си мислим за нашите грешки и ги обсъждаме много по-често от цесекарите във вашия форум, там не обсъждате нито футболистите, нито играта в мачовете... Погледни в темите и ще видиш. Там чакате да излезете на първо място, защото вие така сте свикнали все да сте първи (независимо дали имате собственик или не), та той нали Гарибов ли беше каза: "За какво да плащаме данъци, ние тогава правехме отбор и събирахме перли, за да станем шампиони за годишнината." Че ако не сте шампиони на 60-тата си годишнина или тази година какво някакъв проблем ли има... Но не, не може вие сте ЦСКА и трябва задължително да сте първи... Е не може всяка година да сте шампиони, като в едни забравени времена, това трябва да го разберете.
NON MOLLARE MAI

mile_bg8
Контакти:

Мнениеот mile_bg8 » 06 апр 2009 21:22

Чудя се ,кои са по големи глупаци левскарите или чорбарите?

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 06 апр 2009 21:23

Ма те и ЦСКА бяха отбора на комунизма,ама през това време левски са спечелили доста титли.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 06 апр 2009 21:27

офф цял ден слушам тая тема.не им ли писна на тия говеда незнам.ебати тъпнята цял ден едно и също и всички сини фенове пускат една и съща тема.все едно е края на света.а когато съдята ги подкрепя не пискат ама сега все едно са убили човек.а да видите какво е.продължавайте да си пйскате.никой не го ... за вас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Re: След Сливен Миньор: Е ако сега кажете,че няма уговорка?!?!

Мнениеот CSKAfan » 06 апр 2009 21:29

Съжелявам пичове, такава е работата - има световна конспирация срещу левски, не само цска, миньор, сливен, ангел ангелов, и христо ристосков са против вас, има и вътрешни агенти, т'ва бужутеру, жору христов, жуазиню.. на всички им е платено да работят против вас, прпуски да правят... не го ли разбрахте вече?
YNWA!

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 06 апр 2009 21:29

ТИ С ТОЗИ КОМУНИЗЪМ направо ма утрЕпа бас държа че не си фен на цска.ТО ТОГАВА не се купуваше напрово се отнемаше в полза на РОДИНАТА.
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 апр 2009 21:33

emkata написа:ТИ С ТОЗИ КОМУНИЗЪМ направо ма утрЕпа бас държа че не си фен на цска.ТО ТОГАВА не се купуваше напрово се отнемаше в полза на РОДИНАТА.

А ти..спомяш ли си това време....с нега, примерно ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 06 апр 2009 21:34

emkata написа:Дълги години се говори бфс е левски,а аз се питам тогава цска на кого е ето миналата година станаха шампиони ,сега са водачи въпреки крехката една точка ,та се питам как е..ти става това.АЗ ако примерно съм президент на бфс левски няма да сдаде титлата и това си има логика щото съм върл ЛЕВСКАР.Някой сега ще ми обясни ли как е възможно да се случи нещо възможно?Та в този ред на мисли господа кое е нормалното в бг,хем си отбора на властта хем нещо не върви.моето мнение си го запазвам за мен,нека който желае да сподели нещо по въпроса-НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ОБИЖДАМЕМНЕНИЕ С ФАКТИ аз доказах ,че ЛЕВСКИ не е отбор на бфс, не че и цска е ,но тук става въпрос за нещо много по голямо и то няма да закаснее,ЗАЩОТО ЛУПИ ЗА ДА СЕ СПАСИ ОТ ЗАТВОРА Е ГОТОВ НА ВСИЧКО И ЛИЧНО ТОЙ ЩЕ ИЗПЕЕ В ПРОКУРАТУРАТА КАК СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА МИНАЛАТА ГОДИНА НЯКОИ ОТ НАС ЗНАЯТ.

Това е твоята логика мой човек.Аз само я следвам.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”