Australian Open 2011-Официална тема!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Australian Open 2011-Официална тема!
Браво на Ноле!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
Blue_Girl написа:Браво на Ноле!
Сега вече можеш да си доволна ... Федерер няма шанс да измести Рафа от 1-вото място ...

То май, не че имаше, дори и да беше спечелил турнира ...
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:Браво на Ноле!
Сега вече можеш да си доволна ... Федерер няма шанс да измести Рафа от 1-вото място ...![]()
То май, не че имаше, дори и да беше спечелил турнира ...
Федерер нямаше шанс да измести Рафа от първата позиция....

THE G.A.M.E написа:
Финала ще мине без # 1 и # 2 в световната ранглиста ...
И финалът при жените ще е без участието на първите две в схемата.... Изненадващо за мен, но заслужено Возняцки отпадна от китайката На Ли.... Датчанката имаше инициативата, но не съумя да оползотвори възможностите си...
TodorT написа:THE G.A.M.E написа:
И финалът при жените ще е без участието на първите две в схемата.... Изненадващо за мен, но заслужено Возняцки отпадна от китайката На Ли.... Датчанката имаше инициативата, но не съумя да оползотвори възможностите си...
Вожнячки никога няма да спечели титла от големия шлем,по някаква случайност се задържа под номер 1,но съвсем скоро ще я задминат

Жоржиньо написа:TodorT написа:THE G.A.M.E написа:
Вожнячки никога няма да спечели титла от големия шлем,по някаква случайност се задържа под номер 1,но съвсем скоро ще я задминат
Няма да спечели, защото стилът й на игра е такъв.... и аз не знам каква е тази номер 1

-
На Каролин Вознячки, защо и е да играе силен тенис ?
В съвсем скоро време тя ще поеме по пътя на Анна Курникова ...
Не казвам, че ще е тази година, или догодина ... но мисля, че бъдещето и, не е съвсем свързано с тениса.
В съвсем скоро време тя ще поеме по пътя на Анна Курникова ...

Не казвам, че ще е тази година, или догодина ... но мисля, че бъдещето и, не е съвсем свързано с тениса.
Пфу най-после ми остане време да се докопам и до тази тема, не можех да се измъкна от раздел Футбол Свят!
Ми честита победа на Джокович, явно няма пълно щастие на този свят! Надал отпадна, Федерер побърза да го последва, че да не се наруши статуквото между тях!
Лошото е, че сега Федерер ще изостане още повече от испанеца, защото швейцареца миналата година спечели турнира и сега имаше да защитава доста точки...
Как да е, от останалите тенисисти не искам да печели Мъри, все ми е едно кой друг ще спечели...

Ми честита победа на Джокович, явно няма пълно щастие на този свят! Надал отпадна, Федерер побърза да го последва, че да не се наруши статуквото между тях!

Лошото е, че сега Федерер ще изостане още повече от испанеца, защото швейцареца миналата година спечели турнира и сега имаше да защитава доста точки...

Как да е, от останалите тенисисти не искам да печели Мъри, все ми е едно кой друг ще спечели...

Barcelona - Mes que un club
-
megan fox написа:от останалите тенисисти не искам да печели Мъри, все ми е едно кой друг ще спечели...
Нямам претенции за Мъри ...
Аз искам да не е Джокович .... немога да ги понасям сърбите !
След едни бързо направени сметки,установих,че,ако Джокович спечели титлата ще остане номер 3 в ранглистата на около стотина точки от Федерер.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.